sıcacık bir yorgan

Elyaf yorgan hiç sıcak tutmuyor.

Yün alerjisi olanlar için kullanılmamalı.

Bu konuda pamuk yorganı tek geçerim :)
Benim 2 tane elyaf yorganım var, diğerleri hep pamuk yorgan.
Yastıklarım bile pamuktan :)

Sagolsun hepsini de kayınvalidem yaptırdı :)

Nasıl yaptırdıgını da anlatayım. Pamuk alıyor, sonra onu hallaca götürüp dövdürüyor, yorgancıya götürüp diktiriyor.
Üzerine özel nevresim diktiriyor, yastık kılıfları, çarşafı her şeyi takım olarak verdi :)

Oglum ve kızım dogduktan sonra onlara da birer tane yaptırdı.

Yıkaması da halı yıkamacıya halılarla beraber veriyorum, nasıl yıkadıkları hakkında fikrim yok ama,
tertemiz mis gibi geliyor :)

deve tüyümü ???ilk kez duydum

kokmazmı acaba

yok canim bu almanlar öyle yapmiski koku felan yok tertemizzz
birde alerji olanlarada iyimis sadece ben alismisik 2 metreye 2metre onlarin en büyük yorgani 140cm 2metre
tek kafama takilan o ben alismisim esimle tek yorganda yatmiya alsam iki yorgan almaliyimm

Nasıl yaptırdıgını da anlatayım. Pamuk alıyor, sonra onu hallaca götürüp dövdürüyor, yorgancıya götürüp diktiriyor.
Üzerine özel nevresim diktiriyor, yastık kılıfları, çarşafı her şeyi takım olarak verdi :)

Yıkaması da halı yıkamacıya halılarla beraber veriyorum, nasıl yıkadıkları hakkında fikrim yok ama,

evet doğru söylüyorsun benim yorganımda pamuk ama kızımın yok malesef..
canım ben bunları ne zaman yaptıracağım ya ooooooo benim gibi birine uzun iş bunlar..:1:
şu kayınvalidenin adresi alsam daha kolay :9:
nette pamuk yorgan bulamadım şöyle hazırındaan olsa ne iyi olurdu ama :ssz:

yün yorgan derim uzmanlar daha sağlıklı olduğunu söylüyor hem.. yorgancı yünde yapıyor tek yapman gereken yünü seçip şilte almak

kizin kaç ya$inda
benim çcouklara ayakli tulum almi$tim baya kalin ama mali ne bilmiyorum ,onu giydiriyorum uzerine yarim yamalak ortuyorum, çok ortersem terliyolar :)

evet doğru söylüyorsun benim yorganımda pamuk ama kızımın yok malesef..
canım ben bunları ne zaman yaptıracağım ya ooooooo benim gibi birine uzun iş bunlar..:1:
şu kayınvalidenin adresi alsam daha kolay :9:
nette pamuk yorgan bulamadım şöyle hazırındaan olsa ne iyi olurdu ama :ssz:

Canın sagolsun arkadaşım veririm istersen :)

cnm biz kaztüyü kullaniyoruz...
çokta hafif,yok gibi,kışın sicak tutarken baharda serin tutuyor,yani bi nevi izole ediyo havayi..
makinede yikayabiliyorum...
bu tip yorganlarda gıdık tüyü ne kadar fazla olursa o kadar kaliteli oluyor,tek tavsiye yorganin astarina dikkat etmen, yani ne kadar sık dokulu olursa o kdr icinden tuy kacmaz;)

çokta hafif,yok gibi,kışın sicak tutarken baharda serin tutuyor,yani bi nevi izole ediyo havayi..
bu tip yorganlarda gıdık tüyü ne kadar fazla olursa o kadar kaliteli oluyor,tek tavsiye yorganin astarina dikkat etmen, yani ne kadar sık dokulu olursa o kdr icinden tuy kacmaz;)

bende onlara baktım ..
daha önce kullanmadım bilmiyorum ama en mantıklısı kaz tüyü galiba ..

nevresimden çıkaarmı tüyler..malum netten alacağım görme sansım yok

Elektrikli battaniyeye dikkat edin aman ben yanıyordum nerdeyse..
Uyurken hep kapat derlerdi dinlemezdim.
Bi gün uyurken açıp kapama yerinde artık kısa devremi yaptı başka bişey mi bilmiyorum ama kıvılcım çıkmış.
Kardeşim görmese çarşaf tutuşurdu heralde..
Sonrada attık zaten..

bende onlara baktım ..
daha önce kullanmadım bilmiyorum ama en mantıklısı kaz tüyü galiba ..

nevresimden çıkaarmı tüyler..malum netten alacağım görme sansım yok
nevresimden cikmiyor benimkiler ama nevresim degisirken etrafta ucusanlar oluyor.
netten alirken ozellik kisminda yazar eger ozel bi onlemi varsa,bi de dedigim gibi gıdık tüyü oranlarina gore kiyasla...

nevresimden cikmiyor benimkiler ama nevresim degisirken etrafta ucusanlar oluyor.
netten alirken ozellik kisminda yazar eger ozel bi onlemi varsa,bi de dedigim gibi gıdık tüyü oranlarina gore kiyasla...

özel önlem derken ?
%5 gıdık tüyü %95 sırt tüyü yazıyor bilindik bir marka

baskada bişey yazmıyor ..

nasıldır sence ? yoruyorum ama

sen de şu kaynanaya bi dolabın lafını ediyorsun :1::1::1::1::1::1:

onu nasıl kurutuyorsun ya
benimkiler de kaz tüyü
ne yaparsam yapayım kurumuyor kokuyor gibi geliyor bana

talihsizim netten alma benimki bellonanın istikbalin falan da vardır
bilindik bi yerden al

talihsizim netten alma benimki bellonanın istikbalin falan da vardır
bilindik bi yerden al

canımsın..:16:
vaktim yokki arkadasım..:16:
çocuk üşüyor kat kat örttüm şimdi..benle yat diyorum yatmıyor (büyüdüü ya eşek):ssz:
kendi yorganımı örtsem çok büyük geliyor açıyor üstünden.
ancak pazar günü alabilirim pazarada kaç gün var daha ..beklemeyeyim diye düşündüm ama :26:

canımsın..:16:
vaktim yokki arkadasım..:16:
çocuk üşüyor kat kat örttüm şimdi..benle yat diyorum yatmıyor (büyüdüü ya eşek):ssz:
kendi yorganımı örtsem çok büyük geliyor açıyor üstünden.
ancak pazar günü alabilirim pazarada kaç gün var daha ..beklemeyeyim diye düşündüm ama :26:

onların adım başı bayisi var ya
bence dikkatini çekmemiştir baksan görürsün
netten alsan kargo beklicen
bi bayiden geçerken al sırtla git eve:1:

Back