sıcacık bir yorgan

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar ..

uzun süredir yorgan almadım kendime pamuklu yorganım var ondan kullanıyorum..
kızım elyaf yorgan almıştım ama hiç sıcak tutmuyor
nette baktım kafam döndü emin olamadım :37:
tavsiyelerinize ihtiyacım var

En sağlıklısı ve sıcak tutanı pamuklu yorgan yorgancıdan alın en güzeli benim yorganlarım beyaz yün dedikleri gibi değil hiç kokmuyor yıkamaya gönderiyorum her sene tertemiz mis gibi yıkayıp gönderiyolar

En sağlıklısı ve sıcak tutanı pamuklu yorgan yorgancıdan alın en güzeli benim yorganlarım beyaz yün dedikleri gibi değil hiç kokmuyor yıkamaya gönderiyorum her sene tertemiz mis gibi yıkayıp gönderiyolar

evet doğru benimkilerden ondan ama kızımınki elyaf hiç ısıtmıyor..
yalnız etrafımda yorgancı hiç görmedimki ..nettede yok sanırım

En iyisi yün tabi ama yün bulamadıysan kaz tüyü al hatta ben yorganımın üstüne bi de yün battaniye örterim sıcacık

Halı yıkamacıya veriyorum 10 liraya büyük çamaşır makinaları varda onda yıkıyorlar ama beyaz yün olduğu için renk atma falan olmuyor iyice kurutuyorlar mis gibi parfüm kokulu geliyor

Yünleri yorganları söküp yıkıyorlar sonra dövüyorlar. Çok zor işlem. Sırf bu yüzden yün yorganlarımı köye gönderdim.

Çamaşır makinasına yorgan atılınca topaklanmıyor mu?

Elektirikli battaniye...:21::21:
Yalnız gecelerimin en büyük aşkı..:16:

kuzumla sana geleyim Lalem..:16:
beraber ısınalım:9:

korkuyorum ben ondan ama elektrikli olması yüzünden

Ben de dualarla uyuyorum zaten...:17:
Allahıma emanetiz işte...
Buyur gel,soğuk havasına rağmen sıcacıktır benim evim...:nazar:

ya bacılar dikkat edin aman diyeyim..

eşinin çarpma ihtimali yok en azından :9:

Normalde fişteyken yatmam, incecik kablo her an kopabilir yani.

Eşime gelince, üstümü açmasın yeter :1: Sabah bide bana kızıyor üstün açık yatıyorsun diye :52:

kizlar ben deve tüyünden yorgan gördüm alacam simsicak tutuyormus arkadasim almis süper diyor
nerde oldugunu yazim meraklisi bakabilir gooleye reiter yazinca bakabilirsinizz

Sabaha kadar fişte takılı benimki...:17:

Kardeşim küçükken evimiz sobalı diye bir gece sabaha kadar yüksek ayarda kalmış. Sabah bir kalktı çocuğun yarısı kırmızı :18: Dokununca acıyordu birde. Çarpılmadı ama böyle birşey oldu yani.

Back