Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Bakım Ürünleri Shwarzkopf BC Bonacure acil kurtarma rn kullanan var m?
- Konu Sahibi shekr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?uzun zaman olmuş yazmayalı...şampuanı kullanmaya devam ediyorum.Ayrıca bakım kürünü de 10 günde bir kullanıyorum.Şampuandan çok memnunum çünkü saçlarım daha öncede dediğim gibi ağırlaşmadan hemen şekle giriyor.Kurutmasam bile şekil alıyor.Kokusu da çok güzel ama dökülme az da olsa devam ediyor sanki yada ben kuruntu yapıyorum aslında kafayı takmamak lazım herhalde biraz da...Şampuanı kesinlikle tavsiye ederim...Kür için biraz soru işaretleri var kafamda...(Bu arada şampuanı bulmak zor sanki.Ben bulunduğum yerde bulamadım araştırmak lazım kuaförleri...)
benim saçlarımın uçları sarı ve ne kadar bakım yapsamda uçları hemen kırılıyor. bonacure ürünlerini almayı düşünüyorum fakat hangisini alsam die kararsızım acil kurtarma kürü ile kırık önleyici arasında kararsızım kullananlar var ise yardımcı olmalarını bekliyorummm :Saruboceq:
- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
kızlar acil bakar mısınız bu ürünler strawberry.net te satılıyor.. kesinlikle kuaförünüzden daha uygundur.. bence bir bakın..
bir de bu ürün şu şekilde mi geçiyor
Schwarzkopf
BC Repair Rescue Amino Takviyeli Güçlendirici Bakım ( Aşırı Yıpranmış Saçlar için ) 50ml 21ytl bu ürün
saç uçlarım çok kuru.. çok sert ve kalın telli saçlarım var..
yumuşacık olsunlar istiyorum..
lütfeen yardım
bir de bu ürün şu şekilde mi geçiyor
Schwarzkopf
BC Repair Rescue Amino Takviyeli Güçlendirici Bakım ( Aşırı Yıpranmış Saçlar için ) 50ml 21ytl bu ürün
saç uçlarım çok kuru.. çok sert ve kalın telli saçlarım var..
yumuşacık olsunlar istiyorum..
lütfeen yardım
kızlar o 50ml neye yetecek almışken şunu mu alayım?
Schwarzkopf
BC Kırık Önleyici Onarıcı Saç Bakımı 1000ml ?????
bu da 57 lıra
strawberry den aldığım ürün aynı etkiyi göstermedi canım neden bilmiyorum.kuaförümden aldım burdan o çok güzeldi sonra ordan aldım kıvamı bile başka..uyarayım
- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
strawberry den aldığım ürün aynı etkiyi göstermedi canım neden bilmiyorum.kuaförümden aldım burdan o çok güzeldi sonra ordan aldım kıvamı bile başka..uyarayım
nasıl ya?
aynı ürün müydü?
lisansız mı çıktı ürün?
geri verseydin keşke...
benim su an alabileceğim bir kuaför yok. netten almak zorundayım :gitme:
özeline de yazmıştım senin. görmemişim kusura bakma
- 5 Ocak 2010
- 121
- 4
- 118
kızlar aranıza yeni katıldım röfleden saçım berbat bir hale geldi saçıma saç kremi srdüğüm zaman bile taranmıyor, almadığım ürün kalmadı, röfle parasının üç katı bakım malzemesi aldım bir daha tövbe artık keni saçıma dönücem bu ürünü araştıryorum ilker yavrutürkün sitesinde satışı var 35 tl ye , ancak gg da BC BONACURE ACİL KURTARMA ŞAMPUANI 250ML 30 lira ? acil kurtarma kürü 55 tl gg.'da ilkerde 75 tl ?
gg den bu ürünleri alıp kullanan varmı ? çok acil konuya cevap yazın bu gün almam gerek bilmiyorumkismile
gg den bu ürünleri alıp kullanan varmı ? çok acil konuya cevap yazın bu gün almam gerek bilmiyorumkismile
- 5 Ocak 2010
- 121
- 4
- 118