- 3 Aralık 2018
- 412
- 453
- 53
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.181
Yok Allahin izniyle katılım sağlıyorum.daha önce de dua gruplarında bulundumTamam canım eklıyorum.. Hergun düzenli bildirim yaparsın degıl mi yanı aktifsin umarım.
Yanlıs anlama lütfen bu konuda Oncesnden sıkıntı cok yasadık o acıdan sordum
Tamam cnm ekledımDaha
Yok Allahin izniyle katılım sağlıyorum.daha önce de dua gruplarında bulundum
@Ada-anne katılmak istermısın
Sadelikherseydir Madammor kankıslerım tefriciye baslayacaz katılmak ister misiniz
Sen bana. Bırak ben anlatırım sanaKuzum isterim nasıl olcak sistemimiz
Çiçeğimmm başka sefere gireyim gitmeme 10 gun kaldı ziyaretlerimiz işler var unutabilirim boşa kımsenınde hakkına girmeyimGünlük 200 dusecek tinnos
Tamam canımın ıcı bıliyorum Musaitlık durumunu baska grupta ınsallahÇiçeğimmm başka sefere gireyim gitmeme 10 gun kaldı ziyaretlerimiz işler var unutabilirim boşa kımsenınde hakkına girmeyim
Şuankı liste
Morrmeneksee
@rana20
@burcusami
@N u r
@Life light
@Sohrab
@Morlale8
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Chuck24681012
@Sadelikherseydir
Yok cnm sorun olmaz ama sayı bellı net 22 kısı olacak grupTesekkur ederim canım. Az önce gördüm, yazıp yazmamak, katılıp katılmamak konusunda kararsız kaldim. Kişi sayısı çok olur ve uzun sürerse diye bir tereddüt yaşadım. Sonra en iyisi şimdilik katılmamak dedim kendi kendime sonra sen etiketledin. listenin uzunluğuna göre karar versem olur mu:) uzun surecekse katılmamak daha doğru olur benim için.
Tabikiii katirim sağol canım unutmamissincevizli tarcinli kek canım sen ıstıyordun bak tefrıcıye kactır.. Katılırmısın
Bu aralar yoğunum ama senin içinden geldiyse hayır diyemeyeceğim, tesekkur ederim canim ❤❣Mavibirumut canım benim yeni geldin daha konuşamadık ama içimden seni buraya etiketlemek geldi ❤❤
Yok cnm unutmam ama bı kac kısi daha vardı yaa ama kimdiTabikiii katirim sağol canım unutmamissin
Bilmiyorum ki cnm ama görürlerse mutlaka yazarlarYok cnm unutmam ama bı kac kısi daha vardı yaa ama kimdiekledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?