- 23 Mart 2022
- 15.003
- 57.230
- 528
- 41
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #2.361
aa şimdi fark ettim canım imzanda yazıyor günün yaklaşıyorDogum yaklastigi icin ben katılamıcam. Rabbim.dualarınızı kabul etsin
Kız loram kaybolmak yok ama bildirim saatindeKatılmak isterim
Ben katılmak isterimMorrmeneksee canım son tefriciye grubunda K Kipa2008 özlem vardı düzenli okuyan ve destek olan biri... arkadaş çalışıyor hemen görmez belki sen bir kişilik kontenjan ayıririrmisin rica etsem onun adına... liste dolarsa.... katılır diye düşünüyorum ben
Menekşem taşınma işlerim var yetiştiremem başka zamana inşallah
Amin insallahaa şimdi fark ettim canım imzanda yazıyor günün yaklaşıyorRABBİM kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın evladınızı
aklına gelirse dua et bizler için canım ( ben eşimle hacca umreye gitmek istiyorum )
Sağol canım
Aslında biraz mola verirsek olabilirKızlar. Istersenız bıraz daha erteleyebılırım cunku siz yenı grup bıtirdiniz.
Tamam canımcımBirkaç gün yada bir hafta süper olur
Pazartesiye kadar bekleyebılırız, ya da kısı sayısı ne zaman tamamlanırsa.. Ben uyarım, ne dersenizKızlar. Istersenız bıraz daha erteleyebılırım cunku siz yenı grup bıtirdiniz.
Evet bızım grupta da sormustu, kendısı grup acmıs, hemen bızım grup bıtımnde yazınca acıkcassı bıraz dınlenmek ıyı olur dıye dusundum, bı de ben ne zamandır seni sıkıstırıyordum aç aç diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?