- 6 Temmuz 2022
- 447
- 790
- 23
- 36
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #2.381
Beni de ekle
Cnm sen actıysan ordan devam et buradaki arkadaslar bıraz daha dinlenmek istiyor grupları yenı bıttı cunkuBeni de ekle
Sen ne zaman grup açarım bilmiyorum diyince ben açmıştım orada az kişi toplanabildikoradaki arkadaşlara da diyeyim buraya gelsinler başlayalım okumaya
afil
Teach_Mavi
Butimar-
YagmurSendeanlarsn
N Neselikalpler
Akulina
Melan-kolik5
Benide ekle menekşem başlıyorsak ihtiyacım var şu aralar
Orada ki arkadaşları bu gruba etiketledim amaç zaten tefriciye okumak hangi grup olduğunun bi önemi yok benim içinCnm sen actıysan ordan devam et buradaki arkadaslar bıraz daha dinlenmek istiyor grupları yenı bıttı cunku
Beni 2 kişi olarak yazar mısın
Maalesef katılamıyorum canım inşallah olursa daha sonra. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Ayrıca teşekkür ederim
Hayrolsun yardımcı olabileceğimiz bırsey varsa lutfen paylas istersen burdan istersen özeldenBen açıkcası psikolojik olarak pek iyi değilim ama liste bir hafta sonra olacaksa belki katılabilirim eğer listede eksik kalırsa aklınıza gelirsem etiketler misinizbir yandan istiyorum bir yandan da gücüm canım takatim gitti sanki zor bir süreçten geçiyorum
Yok cnm daha belırlı bırsey yok dahaYa kızlar başlandı mı, yetişemedim sanırım
Şimdi oradaki grubada açıklama yapıp azlıkdan dolayı olmayacağını buraya kendimi eklettirdiğimi söyledim ve oradaki arkadaşları buraya etiketledim şimdi bi daha geri dönüp hadi başlayalım dersem çok karışıklık olucak. Bu grup ne zaman başlar acaba 1 hafta gibi bi süre mi yoksa daha fazla mı? Bi de şuan net olarak katılan kaç kişi?afil afilcim sen kurmus oldugun gruptan devam et istersen canım burası uzayacak arkadaslar ara verelim dediler cunku zamanı var daha buranın. Bilgin olsun
Cnm katılım var ama herkes dinlenmek istiyor bıraz ara vermek istiyor ztn senın etıketten donen olmadı gıbı zaten. Sen oraya son noktayı koyup ordan devam et istersen.Şimdi oradaki grubada açıklama yapıp azlıkdan dolayı olmayacağını buraya kendimi eklettirdiğimi söyledim ve oradaki arkadaşları buraya etiketledim şimdi bi daha geri dönüp hadi başlayalım dersem çok karışıklık olucak. Bu grup ne zaman başlar acaba 1 hafta gibi bi süre mi yoksa daha fazla mı? Bi de şuan net olarak katılan kaç kişi?
Sağ olasınız canımlarHayrolsun yardımcı olabileceğimiz bırsey varsa lutfen paylas istersen burdan istersen özelden
Geçmiş olsunSağ olasınız canımlarMalum bebek isteği ve Yine sağlıksız ilerledi düşük yapıyorum ondan bunaldım sanırım hepimiz hepimiz duacıyız biliyorum Allah razı olsun
Tamm kızlar biraz mola verilsin 2 3 hafta kadar(net olmamakla birlikte) burada bulusuruz ınsallahBen de tam biraz zaman geçtikten sonra yeniden başlamak istiyordum eğer yer varsa katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?