• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌠SALAT-I TEFRİCİYE GRUBU (22 KİŞİLİK)

Dogum yaklastigi icin ben katılamıcam. Rabbim.dualarınızı kabul etsin 🙏
aa şimdi fark ettim canım imzanda yazıyor günün yaklaşıyor :anneadayı: RABBİM kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın evladınızı :emir_bebek: :KK36:

:KK200: aklına gelirse dua et bizler için canım ( ben eşimle hacca umreye gitmek istiyorum ) :KK200:

Morrmeneksee Morrmeneksee canım son tefriciye grubunda K Kipa2008 özlem vardı düzenli okuyan ve destek olan biri... arkadaş çalışıyor hemen görmez belki sen bir kişilik kontenjan ayıririrmisin rica etsem onun adına... liste dolarsa.... katılır diye düşünüyorum ben
Ben katılmak isterim

aa şimdi fark ettim canım imzanda yazıyor günün yaklaşıyor :anneadayı: RABBİM kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın evladınızı :emir_bebek: :KK36:

:KK200: aklına gelirse dua et bizler için canım ( ben eşimle hacca umreye gitmek istiyorum ) :KK200:
Amin insallah 😍 Rabbim sizede hayırlısıyla nasip etsin kutsal toprakları görmeyi 🙏

Morrmeneksee Morrmeneksee canimm şuan da katıldığım bir Tefriciye hatimi var ayriyetten normal hatim de var bebisle zor yetisiyorum 😔 çok teşekkür ederim düşündüğün için😘

Kızlar. Istersenız bıraz daha erteleyebılırım cunku siz yenı grup bıtirdiniz.

Aa Sohrab Sohrab penyez83 penyez83 kızlar şimdi gordum acılıyor olan bır grup var suan 😳
Evet bızım grupta da sormustu, kendısı grup acmıs, hemen bızım grup bıtımnde yazınca acıkcassı bıraz dınlenmek ıyı olur dıye dusundum, bı de ben ne zamandır seni sıkıstırıyordum aç aç diye 🥰 sendeyim yanı

Katılmayı çok isterim ama bu ay çok yoğunum :( başka bir sefere inşallah

Morrmeneksee Morrmeneksee ŞUANA KADAR KİMLER KATILIRIM YAZDI İSE LİSTELE CANIM HEPİMİZ SENİNLEYİZ... ACELEMİZ YOK... BİRAZ BEKLERİZ... BAŞLAMA ZAMANINA KARAR VERİRİZ HEP BİRLİKTE :KK19:

Back
X