Cilt Bakımı Ürünleri Shiseido hakkında ne düşünüyorsunuz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
Shiseido markasını denemek istiyorum, kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirler mi?
Web sitesini inceledim ürünleri çok çeşitli. a.s.

bnde denemek istiyorum ama önce tacrübelere ve fiyatlarını öğrenmeye ihtiyacım var =)

Eminim kullanmış olan arkadaşlar vardır ve bize fikirlerini belirteceklerdir. a.s

ben benefinace sersinden göz kremi kullanmıstım oldukca memnun kaldım ,göz cevrem nemsizdi,diğer kremlerde hemen emiliyo sanki etkili olmuyodu bunu begendim
ayrıca yaglı ciltler için olan mavi purifiance serside güzel bence :)

pudrasının çok güzel olduğunu duymuştum ama kullanmadım...sadece sivilcelere bile iyi geliyormuş öyle duydum halen gidip denicem..

yağlı ciltler için olan pudrası gerçekten çok güzel sivilcelere iyi geliyor, gözenekleri tıkamıyor ama kapatıcılık özelliği çok yüksek değil yine de yağlı ve akneli ciltler için ben daha iyi bir pudra görmedim, tavsiye ederim

Ben toniğini, nemlendiricisini ve temizleme sütünü denedim.
Paramın boşa gittiğini düşünüyorum

bende yağlı ciltler serisinde olan pudrayı kullanıyorum...gerçekten çok iyi hiç sivilce yapmıyoo...kapatıcılıgıda güsel bence ...zaten kapatıcılıgı çok yüksek bi ürün cildin hava almasını engeller bencee...ben tavsiye ediyorum gerçekten güzell

canım ne kadar fiyatı,bide zahmet olmazsa tam adını yazablrmsn??şimdi gidip yağlı ciltler için alcakken tam tersini almayım :)

Kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim, evet fiyatları ne aralıklarda bunu da yazabilirmisiniz? Çok teşekkurler. a.s.

benim cildim karma, uzun zamandır neutrogena'nın yağsız nemlendiricisini kullanıyordum. memnundum aslında ama alnımda biraz parlama oluyordu, bunun için shiseido pureness matifying moisturizer'ı denedim. (matlaştırıcı nemlendirici) birazcık matlaştırdı ama nemlendirmesi yeterli gelmedi bana. biliyorsunuz yağlı cilt nemlenmediği zaman daha da yağlanıyor. bir de cildim eskisi kadar pürüssüz olmadı shiseido'ya geçince. kısacası fena değil belki ama neutregena'yla kıyaslanamaz. hem neutregena'nın fiyatı da shiseido'nun nerdeyse 3te biri. bence buna para vermeden önce cildinize göre bir neutrogena ürünü deneyin.

hem kozmetik hem bakim urunlerini kullandim, kullaniyorum.
Her defasinda da cok memnun kaldim. Tabii cildine uygun olani secmek cok onemli.
Tek sorun fiyatlari. Ne yazik ki cok pahalilar Avrupa'da. Asya daki surumu daha uygun fiyata...

pureness matlaştırıcı nemlendiriciyi beğenmemiştim yeterli nemlendirmiyo diye ama pureness'ın yüz yıkama jeli hakkaten çok çok iyi geldi bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…