She Ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ankara da Antareste satılıyo aşağıeğlencede de satılıyo ben parlatıcısını aldım fiyatını tam hatırlamıyorum ama 6-7 ytl civarı biara rollonu 3 ytlydi

bende rujunu alcam fırçalı şeftali tonlu olanınıııı

bu gün arkadaşımla kozmetikçide karşılaştım she ürünleri ile... çok şirin ambalaj ve kutuları var.. mütiş eglenceli.. arkadaşım kırmızı ikili parlatıcı aldı bide kırmızı siyah farını aldı.. denesin bakalım.. yorumları yazarım bende..

güle güle kullan canım çok cici =)

canım o ojenin numarası kaçç??

evet gercekten cok cici cok renkli ya hepsi..bende siyah kalemini.oje ve rujunu aldım..kalemi güzel memnun kaldım..bide kücük not defteri gibi olan farı var onuda alcam..

arkadaşlar glosslarının şeftali renkli ve büyük olanı var ya onun fiyatını net olarak bilen varsa yazabilirmi acaba ??

bende rimelini kullanıyorum.aslında bende dış görünüşünden etkilenipte almıştım ama memnun kaldımyerimseniben

yaaaa burda yok shenin ürünleriiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben de haftasonu küçücük kutuda 3 minik renki gloss setini aldım ya çok şekerler :asigim:
kalıcı değil ama olsun, tazelerim, kokusu da pek güsel =)

bende rimellerini merak ediyorum bakalım nasıl deniyecem...

internette yok sanırım satılan bi site :1no2: yaşadığım şehirde bulamadım malesefff:a015:

mavi rimelini istiyodum ya

Geçen gün 1 tl ye ojesini aldım marketten bayağı güzeldi ya

3-4 tane ojesini aldım, pek oje süremem ama çok kolay sürülüyor ve dağılıyor tırnakta, kırmızısını bile hiç bulaştırmadan sürebildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…