• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She Ojeler

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir

she yeni ojeler çıkardı çok sevimliler her renginden edindimgamyoncuiremsu kolay kuruyor ve mükemmel renkleri var tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

bende 2 rengini aldım. çok güzel. mor rengini bulamıyorum. sen nerden aldın seda cım.

AYY ben aldımmmmmmmmmmmmm
süperrr yaaa bayıldım hem şişesi hem renlerı hem fıyatı hem cabuk kuruması.herseyıyle cok guzl...
benım aldıım renk alttakı sıra ortada olan..:kahve:

bende geçenlerde markette gezinirken she malzemeleri satılan yeri gördüm. Gerçekten she'nin ürünlerinin o kadar sevimli görüntüsü varki almamak elde değil. ojelerde yıldızlı şekli çok hoşuma gitti.hemen aldım biblo niyetine :D kırmızının rengi hoş.ama denemedim daha.

çok çabuk kuruyor,çokda zevkli sürülüyor ben de çok beğendim kendide zaten biblo gibi ohhgh her rengini alcam

hep gördüm ama hiç almadım kötü çıkar diye korkuodum gördüğüm ilk yerde alıcam teşekkürler

o yaLdızLı beyazdan bende de var ama istediğim gibi çıkmadı bende tam beyazını buLdum onu aldım.
birde kırmızısını aLdım ama tonunu tutturamadım gaLiba biraz açık kırmızı çıktı. sonradan fark ettim koyusuda varmış ama iş işten geçti artık aLdık napaLım. (:

şu morun yanındaki mürdüm gibi olandan bende var cok güzelll
hepsi güzelmiş bunların yaa dışarı cıkınca alıyımkaydirigubbakcemile4

bende moru ve fuşyasına bayıldım,moru çok kalite duruyor ama kısa tırnakta :ecrin_bebek: uzun tırnaga surulunce biraz abes geliyo bana!!!

Back