Shapes For Women??

DevrimGzde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2006
178
2
Sanırım B_fit e benzer bir program uyguluyorlar. Giden deneyen güzel sonuçlar alan var mı arkadaşlar??

ben 3 gündür gidiyorum
heryanim tutuldu et kesigi oldum ama yilmak yok devam edicem
umarim faydasini görürüm

Başka giden yok mu arkadaşlar?? Pazartesi başlayacağım ve B-fit mi shapes mi çok kararsız kaldım ikisinin şubesi de yakın.

bana haftada 6 gün gelebilirsin dedi bugün oradaki kadın ama biz 3 günle başlayıp yavaş yavaş arttırmanızı tavsiye ediyoruz dediler.

giden arkadaşlar devam ediyor musunuz? Memnun musunuz?
ben de bugün başladım, ilk günden acayip yoruldum ama devam etmek istiyorum.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kimse cevap yazmamış, yok mu shapes'e giden?
Ben çok kötü grip oldum 10 gündür gidemiyorum, daha da yeni başlamıştım.
Giden varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

bende basınsitesindeki shapes le konuştum aylık 85 dedi ama 75 e indi ama kararveremedim evdede koşu bandım var ama bende irade yok ama böylede gitmez tanıdığım bi arkadaş orda öğretmenlik yapıyor ve işe yarıyor dedi birde sitesinde zayıflamış kadınları görseniz şaşırırsınız evrim geçirmişler resmen

ben kadınlar günü kampanyasından yararlanıp 3 aylık 150 tl ile üye oldum...3 haftam bitti...dayanamayıp geçen hafta tartıldım...100 gr bile vermemişim...ama diyet yapmadım...demekki sadece spor yetmiyormuş...bu hafta diyette yapıcam...haftaya tartı günü...koca koca teyzeler bile verirken,rezil olmak istemiyorum...

yalnız aklıma takılan bir şey var;shapesin hocaları küçücük kızlar,beden eğitimi bölümnde okuyorlar...çokta profosyenel değiller...kendimi spor salonunda değil de,mahalladekilerle spor yapıyormuşum gibi hissediyorum...bir yandan iyi,çok kasmıyorum kendimi ama böyle yerlerde daha donanımlı hocalar beklerdim...aklım b-fitte kaldı yaaa,orası nasıl acaba?

Az önce basıma gelen talihsiz olayı yazıyım ve ne kadar basit bir kuruluş oldugunu siz de görün..

öncelikle oranın sahibi oldugunu iddia eden ve adının seda oldugunu söyleyen, terbiyesizce laflarıyla sinirlerimi bozan kişiyle yaptıgım tel görüşmesinden bahsediyim. Grupfoniden selülit masajı aldım ve yaklasık 6 kere randevu için aradım dönücez dönücez vs vs dediler bi kere aramıslar onda da telim cekmedigi için kim aramıstan mesaj geldi ve görür görmez yine aradım dönücez dediler ve yine günlerce dönmediler, kampanya zaten bir aylıktı yarısı gecmişti yani öyle söyliyim. En son aradıgımda artık 10 kez falan oldu iptal etmek istedigimi söyledim tamam dediler ama telefonda görüştügüm kişi inadına yapar gibi kuponu kullanıldı göstermiş. Zaten toplam 40 kişi almıstı grupfoniden neyin yogunluguysa bu anlamadım bile :s neyse buna da sabır dedim ve mail attım grupfoni biz bişey yapamayız kullanıldı gösterdiler işletmeyle görüşün dedi. Tekrar aradım ordaki bi bayan tamam arıycam halledip dedi aksam oldu kapanma vakti geldi hala haber yok. Aradım ama artık tahmin edersiniz ki sabır kalmamıstı! Seda denen seviyesiz telefonu actı bu kez ve sedanın selamı var de grupfoniye, onların hepsi beni tanır, ugrastırmasınlar bana mail atıcaklar vs vs biton seviyesiz sey saydı hissettiklerimi yerime kendinizi koyarsanız biraz hissedebilirsiniz..

Bu anlattıgım olay alsancak subesinde gercekleşiyor, izmirin merkezinde düşünün.. Tamamen kemaraltı esnafı gibi bi politikaları var hiç emanet etmeyin kendini derim..

bende memnun kalmayanlardanım maalesef çok lakayt bir eğitmen ve saçma sapan davranışlar sergileyen bi şahısla karşılaştım daha ilk günümde
salona gittim kapı kapalı ,bekliorum dışarda içerden kilitlenmiş kapı meğer kapı açıldı karşımda eğitmen bana bakıyo ne bi günaydın ne bir merhaba ben günaydın dedim sonra kendisi dedi zoraki yaktı sigarayı ben bekliyorum halen dışarda kendini eğitmen zanneden zaat ı
daha bunun gibi neler neler uzun uzun yazmıcam insanı memnun eden yapmıcaksa bile yaptıran ilk izlenimdir kendisi bende çok iyi bi intiba bıraktı tabi herkes aynı değil ama b_fıt i tercih etmemi sağladığı içinde kendisine teşekkür etmeden geçemicem

Shapes'in spor salonuna gitmedim fakat bana yaptıkları şeyden sonra sporda da ne kadar başarılı olabilecekleri belli! Asla tercih etmeyeceğim ve kimseye tavsiye etmeyeceğim bir kuruluştur. Grupfoni üzerinden Shapes Alsancak şubesinden 90 liralık 3 adet masaj kuponu aldım. Kişisel yoğunluğum yüzünden, kuponun son kullanma tarihinden bir kaç hafta önce arayabildim. Çok yoğun olduklarını söylediler. O zaman kampanyayı iptal edip, paramı geri vermelerini rica ettim. Beni mağdur etmemek için, kupon bitiş tarihinden sonraya randevu vereceklerini ve beni bitiş tarihinden sonra arayacaklarını söyleyip telefon numaramı aldılar. E ben de inandım tabi ki. Sonuçta türkiyenin bir çok yerinde şubeleri var.. 3 hafta sonra beni hala aramadıkları için ben tekrar aradım, bu kez de çok yoğunuz hizmet veremeyeceğiz, grupfoniyi arayıp iptal ettirin demezler mi?! Neyse grupfoniye e-posta yolladım. Bana otomatik bir mesaj yolladılar. Özetle şunu diyordu; "kampanya bitim süresini geçtiği için iade yok"! Bu sefer tekrar shapes alsancak şubesini aradım, söyledim. Bizle ilgili değil, grupfoniye söyledik biz dediler. Grupfoniye tekrar e-posta attım, yine aynı cevap. Bu kez shapes genel merkezi aradım, yazılı olarak şikayette bulunmam gerektiğini söyleyip mail adreslerini verdiler. Mail atıp sorunu anlattım, bana; Alsancak şubesinde birkaç kişinin daha benzer sorun yaşadığını, ilgileneceklerini ve kısa bir süre içinde "geri döneceklerini" söylediler. 1 aydan fazla süre geçti ne dönen var ne arayan ne soran.
Bu arada ben de grupfoniyi arayıp durumu anlattım, kuponları shapes kullanmamış paramı iade etmeniz için size bilgi vermişler dedim. Grupfoni müşteri hizmetleri de bir hafta içinde geri döneceklerini söyleyip kapattı telefonu. Tabi ki arayan soran yok! Az önce grupfoniyi aradım ama açan yok.
Madem yeterli hizmeti verecek durumunuz yok, o zaman belli bir kota koyun. Belli sayıda müşteri alır en azından. Grupfoni de gayet lakayıt ve kendini, kendine göre sözleşmeyle garantiye almış. Fakat bu şekilde mağdur edilmemizi engelleyecek yaptırımı olmalı en azından!
90 liramın yanmasını geçtim, hem shapes hem grupfoni aptal yerine koydular resmen. İş ahlakından yoksun, beceriksiz, iş bilmez kuruluş benim için 2 si de.
Demek o ki shapes'e gitmeden önce ve grupfoni'den alışveriş yapmadan önce 10 kere düşünün. Paranızı benim gibi çöpe atmak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi :)
Hiç bir kuruluş ya da başka bir şeyle ilgim yok. Karalama yapmaya da çalışmıyorum. Sadece aptal yerine konmayı hazmedemiyorum. En azından dönüş yapıp durumu açıklayabilirlerdi. Başıma gelen bu olayı duyurabildiğim kadar çok kişiye duyuracağım. Siz siz olun, dikkatli alışveriş yapın.

bende gitmeyi düşünüyordum ama bu yorumlardan sonra vazgeçtim.
ben sadece kadınlara yönelik spor salonu olduğu için tercih edecektim, kadın kadına daha rahat ederim , hem hareketleri yaparken oram buram açıldı derdi olmicaktı ve tabiki eşim de kadınların olduğu biryeri tercih et diye ısrar ettiği için gidecektim.

ben tr donunce b-fit yada shapes iksiinden birine gitmeyi dusunuyordum arastirmasini yapiyorum.arkadasim shapes e gitmis cok memnun.b-fit yer hareketi yaptirmiyor ayakta sadece dedi.karin kaslarida cok onemli ama...gerci b fitte istersen sonra kendin yaparsin ama yine hep beraber enerjisi baska oluyor..galiba b-fit e gidecegim burdaki yorumlardan sonra.

ben mart ayından beri b-fite gidiyorum..diyetle 9 kilo verdim..boğazı tutmazsanız diğer sporlarda da olduğu gibi kilo verilmiyo..boğazı tutmak lazım..ben ankarada subayevleri şubesine gidiyorum..işletmenlerimizden ve 3 hocamızdanda çok memnunum..seviye ve hareketleri zaman geçtikçe değiştirdiler..daha zorlaştırdılar..yazında yazlıkdaki b-fite gittim..balıkesir burhaniye de hiç memnun kalmadım..ne işletmenden ne de hocalardan..hocanın biri zmanında gelmiyodu hep bekletiyodu kavga ettik sonunda..hareketler hep başlangıç seviyesindeydi diyete rağmen koca yazda kilo veremedim..hoca çok önemlii...ankaradaki hocalarımı mumla aradım diyebilirim..onun için arkadaşalr gideceğinz yerdeki hocalar çok önemli..ona göre bir seçim yapmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…