• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shagyy Halilar ince mi ?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
merhaba arkadaslar evinde oturma odasinda surekli shagy hali kullanan varmi aramizda.bi
arkadasim evinin alt kati ve ust kati bos bayagi soguk oluyor alsam mi almasam mi diye kararsiz kaldi. yani diger makina halilari gibi kalinmidir sicak tutarmi acaba..
sizin kullanip menmun kaldiginiz bi marka varsa yazarmsiniz
tesekkurler:1hug:a.s.

kalın,pofuduk,çok güzel..ben koridorumda kullanıyorum,merinos,düz renk açık bej krem gibi..ilk görüşte aşk devam ediyor ama salonuma da çok yakıştırdığım halde almadım çünkü uğraşman gerekiyor,silkelemek gerekiyor vs..yani şöyle kaliteli normal bir halıyı süpürürsün de oldu dersin ya,bunlar da o biraz zor oluyor..

temizliği normal halılara göre biraz zor evet, ama kesinlikle ince değil sıcak tutar yani, benim ki kaşmir ve oturma odamda kullanıyorum, genelde ordayız, hiç keşke almasaydım demedim

Kalın, yumuşacık, sıcacık. Biz koridor için almıştık. Temizliği diğerlerine göre zor evet diğerlerini süpürüp geçiyorsun , bu halıları sirkelemek gerekiyor. Tek zorluğu bu. Yıkama konusunda zorluğu yok. Yeni yıkadım çok da güzel oldu. Sirkeleme konusunu gözümde büyüttüğüm için salona almamıştım ama keşke alsaydım. Ben tavsiye ederim. opuyorumnanaktan

ipek shaggy almanı tavsiye ederim....önceki kalın shagyler pisliği içine gömüyor...sirkelemeden temizleyemezsin....

temizliğinin zor olduguna bende katılıyorum.ben korıdorda ve gırısımde kullanıyorum.2 haftada bı sırkelelıyorum.supurgeyle sadece yuzeyındekılerı alıyor.bı tavsıye bence cok oturdugunuz bı ortamda kullanmayın.ama cok guzelll halılar bu arada benımkının markası padısah...

Koridorumda ve Çocukların odasında kullanıyorum. Çok büyük olmadıkları için silkelemek kolay oluyor. Ama silkekemeden kullanamazsın. Makina ile temizlik olmuyor hep dibine oturuyor tozlar. Ama çok şıklar.

arkadaslar evde kucuk bebek var suan icin ortak oda da kullanilcak.yani bebek emeklicek shagy halida genede tavsiye edermisiniz.cok kirpik cikiyorsa olmaz agzina eline dolar sanirim.
genede yorumlariniz ve tavsiyelerinizi bekliyor tesekkur ediyoruma.s.

Shagyy halılar için tek düşündüğüm şey;hijyenik olmamaları.Görüntü itibarıyle sempatik,hoşlar ama uzmanlar tavsiye etmiyorlar,astım riskini artırıyormuş....

Back
X