• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shaggy halı yıkama

nvbahar

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
272
4
318
Bayanlar, halılarımın büyük çoğunluğunun kullanma talimatında yıkanmaz yazıyor. Bunlardan bir kısmı shaggy halı. Silmeyi denedim ancak geçmeyen lekeler var. Özellikle is lekesi. Bir tavsiyeniz var mıdır? Yıkamadığım sürece nasıl temiz tutmalıyım?

mümkün değil temiz tutamazsın arkadaşım.benimde hepi topu iki tane shaggy halım war Allahım bin pişmanım ewime soktuğuma.bebişimde küçük 1 yaşında döküyor saçıyor meyveleri eline werdiğimizde halıların üstüne falan atıyor hep leke hep leke.ben bi kere yıkamaya werdim güzelde temizlendi ama iki hafta sonra eskisi gibi oldu bende delirdim gittim yeni bi halı aldım çok rahat çok temiz bişey dökülse hemen çekiyorum makinaya tertemiz.shaggylerin içine gidiyor we silkelemeeden çıkmıyor ekmek kırıntıları filan.:ssz::ssz:

ben yıkattım canım. güzel temizlendi.benimkiler kalın ipli ve ipek gibi olan shaggylerden. o yünlü gibi olanlardan değil.
benim bu halılarla ilgili tek şikayetim tüylerinin yatması yoksa temizliği çok rahat

bacılar benimde ewimde war o halıdan wallahi banyo lifiyle yıkıyorum misss gibi oluyo..
kılları tüyleri falan yaprak yaprak çok canlı duruyo ben çok memnunum walla

bacılar benimde ewimde war o halıdan wallahi banyo lifiyle yıkıyorum misss gibi oluyo..
nasıl yıkadığınızı anlatabilir misiniz =)
Ben de yıkatmaktan bıktım halılarımı. En son çare artık halı yıkama makinesi alacağım galiba =(

hepinize çok teşekkür ediyorum. benimkiler yıkanmıyor deniyor ama yıka diyorsunuz demek :)
bulaşık makinesi parlatıcısıyla halıdaki lekeleri çıkaran bayanlar olduğunu duydum.
ben denemedim ama çocuklu aileler için iyi fikir olabilir

nasıl yıkadığınızı anlatabilir misiniz =)
Ben de yıkatmaktan bıktım halılarımı. En son çare artık halı yıkama makinesi alacağım galiba =(

pekı sızın halınızın tuylerı yatmıyomu bıde benımkı acık renk yıkattım bende beyazları krem rengı oldu bıde hala tuylerı yatıyo napmam lazım.

yıkadıktan sonra mı yattı tüyleri?
bir süre kullanımdan sonra tüyler zaten yatıyor.
kuvvetli bir süpürgeyle çektiğimde tekrar kendine geliyor ama uzun ömürlü olmuyor

yıkadıktan sonra mı yattı tüyleri?
bir süre kullanımdan sonra tüyler zaten yatıyor.
kuvvetli bir süpürgeyle çektiğimde tekrar kendine geliyor ama uzun ömürlü olmuyor

bende zaten tuylerı yattıgı ıcın yıkamıstım belkı duzelır dıye ama sımdı hem tuylerı yatık hemde beyaz olan yerlerı krem oldu cok mutsuzum :((

bende de aynı halılardan var üstelik mutfak dahil bütün ev :/ yeni evliyim görünüş olarak çok güzel diye aldım fakat benm derdim sadece dediğiniz gibi tüylerin yatması.. yıkamaya verdim halımı ama mahfettiler :( renleri falan soldu.. şimdi kendim silmeyi düşnüyorum artık en güzeli..ama tabi normal halı kadar kullanışlı değil bu bi gerçek..

silince sadece kendimi rahatlatıyormuşum, kir namına ne varsa hep orada kalıyormuş gibi geliyor. halının ömrü boyunca da yıkamadan nasıl durulur acaba...

ben tüm evimin halılarını hem sgay hemde beyaz aldım bembeyaz üstünde bir çizik bile yok o kadar yani ama delircem 5 aylık evliym 2. kez yıkamaya gitcekler bu sefer üstüne polar örtcem başka çare yok napim ya:( bide en kaliteli diye gittim royalden aldım tüm evin halıları 2.5 tl tuttu eşimde bak dedi iyi karar ver en kaliteli yer en güzeli sen seçiosun şikayet etme o kadar kişide uyardı beni ama ben dinlemedim sana dedi 10 sene halı yok dedi bende bu baş belalarını seçtim iyi b.k yedim aman diyim siz yemeyin o b.ku şimdi duysa sinirden çatlar heralde tam karşımda gülüo bana kaçtım görmeden:)

Back
X