- Konu Sahibi hazel bilge
-
Arkadaşlar şu sığır iliği tarifini, neler kullanıldığını ,nasıl uygulanacağını ,ne kadar süre kullanılıp ne kadar süre ara verileceğini, etkisini ne zaman göstereceğini lütfen bir seferde yazar mısınız?ya arkadaşlar bugün sığır iliği günüm fakat bugün ilik bulamadım bayram dolayısıyla kapalıydı. açık olanlarda da ilik yoktu. yarın yapsam problem olur mu bilmiyorum. umarım problem olmaz
:çok üzgünüm:
Arkadaşlar şu sığır iliği tarifini, neler kullanıldığını ,nasıl uygulanacağını ,ne kadar süre kullanılıp ne kadar süre ara verileceğini, etkisini ne zaman göstereceğini lütfen bir seferde yazar mısınız?
Kullanıp faydasını gören arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...
Canım benim ben kullanıyorum daha önce kullanmıştım çok faydasını gördüm bi ara bırakmıştım sana samimiyetle söylüyorum resmen saç çıakrtıyo dökülen yerler çim gibi oluyo:dance:
Şimdi tekrar başladım hatta dün yine yaptım haftada bir kez yapman yeterli saçına yetecek kadar küçük küçük doğra erit sonrada içine yarısı kadar hindistan cevizi yağı koy saç diplerine gelecek şekilde fırçayla sür en az 2 saat beklet ve yıka şampuanında çam terebenti kat canım çok memnun kalacaksın garantisi bendn canım:dance:
çok teşekkür ederim
sığır iliğini erittikten sonra tanelerini atıp sadece yağınımı kullanacağız.Birde erittikten sonra çıkan yağ kadar mı hindistan cevizi yağı koyacağız:uhm:.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Evet canım zaten eritirken siyahlaşıyo erimeyecek duruma geliyo sen eritirken anlarsın zaten ok onları alıyosun sonra çıkan yağ kadar hindistan cevizi yağı koyuyosun..Şimdiden kolay gelsina.s
ben yıkadım saçlarımı bi şekilde çıktı o yağ :) ama şampuanın yarısı bitti:) bence bu sığır iliği muhabbetini şampuan firmalrı çıkarmış:)
şaka bi yana bu ilk yapışımdı ama felaket saçım döküldü resmen aktı yaahepmi böyle olacak? sizinde böylemi olmuştu (
Canım dedimya saçtan zor çıkıyo diye o dökülen saçlarınız zaten ilerde dökülecek yani dökülen kısımlar kötü kıllar..
Saçlarınızı temizlemek için banyoya girdiniz ya su kullanmadan önce biraz şampuanı alın kuru kuru saçlarınıza yedirin biraz ovun sonra suya tutun.Yeşil sabunlar var doğal olarak aktarda satılanlardan onlardan kullanın şampuanı da en sonda kullnın saç diplerine gitirmeyin ve şampuanınızada mutlaka çam terebenti katın tamm bende ilk yaptığım zamanlar saçlarım dökülüyodu sonadan onların yerine yeni yeni çıktı zaten:dance:
Benim ön kısımlar çok açılmıştı bu kısımları sanki yeni kestirmiş gibi çıktı faydasını göreceksiniz arkadaşlar ama biraz sabırlı olmanız gerekiyo ok öptüm sizi:1hug:
Teşekkürler insana umut veriyorsunuz:dance::dance:
Ben sadece çamtebentinli şampuan kullandım ilk yapışımı hayırlısıyla dün saat 23:00 civarında tamamladım.İnşallah bende senin gibi sonuç alırım süprizzzzzdarısı bizim başımıza(saçlarınsırnaşık şey)Ben dipleride şampuanladım:1no2:
merhaba arkadaşlar,
dün iliğin 4. haftası
ya gerçekten saçlar çıktı.
gerçi ben kan ilacı da kullanıyorum. hangisi yaptı bilemiyorum ama sanki sığır iliği saç çıkardı
3. haftasında hissedilir derecede anlaşılıyor
saç çıkıyor ve hemen de uzuyor
yani çıkanlar uzamış , diplerden belli oluyo
ya arkadaşlar 4 hafta daha var
inşallah böle giderse bi bu kadar daha olursa tepe bölgem kapanacak
inşallah
hadi size de kolay gele
:dance::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?