Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sgr ligi Kullananlar tavsiyeleriniz neler ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar, kan ilacımı sormuşsunuz. ferro sanol duadonal kullanıyorum, fakat ben test yaptırdım sakın doktara gitmeden kan ilacı kuulanmayın kafanıza göre. belki kansızlık yoktur başka yerlerinize zarar verirsiniz. bu arada ben bugün de ilik bulamadım artık yarın olacak umarınm problem olmaz sizce olur mu 2 gün sarktı arkadaşlar lkan ilacı etkisini göstermesi için uzun süre kullanmak gerekir. saçı en çok çıkaran ben ce sığır iliğidir. kan ilacı da içten takviye olur. belki de buyüzden daha kolayçıktı. iliği yaptığıöm ilk hafta bitliler gibi kaşındım. tabiri rica ise anten gibi saç çıktı. 1 aydır ilik yapıyorum ve 1 aydır özellikle anten gibi oldular. kan ilacı da büyük bir etken tabiki.

Slm,
Sığır iliği kullanan arkadaşlar ben burdaki kasaplara baktım ama sığır iliği yok bana dana iliği verdiler.Dana iliği aynı etkiyi gösterir mi acaba?

ya arkadaşlar bir şey sorcam, bu işlemi yaparken eldiven kullanıyor musunuz, malum saç çıkarttığına göre değdiği yerdeki tüyleri de besleyebilir, eldiven taktığımda bu tertibi sürmekte zorlanıyorum, saçlarım yolunuyor da...

slm kızlar ben bu sığır iliğini uzun zamandır arıyorum fakat hiç bi yerde bulamadım izmirde baktığım.izmirli olan varr mı? ya da kızlar bu sığır iliğinin başka bi ismi varr mı???? bir an önce alıp başlamak istiorum.. bu arada yılan yağı da saç uzamasına ii gelio..

Arkadaşlar şu sığır iliği tarifini, neler kullanıldığını ,nasıl uygulanacağını ,ne kadar süre kullanılıp ne kadar süre ara verileceğini, etkisini ne zaman göstereceğini lütfen bir seferde yazar mısınız?

Kullanıp faydasını gören arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

Canım benim ben kullanıyorum daha önce kullanmıştım çok faydasını gördüm bi ara bırakmıştım sana samimiyetle söylüyorum resmen saç çıakrtıyo dökülen yerler çim gibi oluyo:dance:
Şimdi tekrar başladım hatta dün yine yaptım haftada bir kez yapman yeterli saçına yetecek kadar küçük küçük doğra erit sonrada içine yarısı kadar hindistan cevizi yağı koy saç diplerine gelecek şekilde fırçayla sür en az 2 saat beklet ve yıka şampuanında çam terebenti kat canım çok memnun kalacaksın garantisi bendn canım:dance:

çok teşekkür ederim
sığır iliğini erittikten sonra tanelerini atıp sadece yağınımı kullanacağız.Birde erittikten sonra çıkan yağ kadar mı hindistan cevizi yağı koyacağız:uhm:.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Evet canım zaten eritirken siyahlaşıyo erimeyecek duruma geliyo sen eritirken anlarsın zaten ok onları alıyosun sonra çıkan yağ kadar hindistan cevizi yağı koyuyosun..Şimdiden kolay gelsina.s

Evet canım zaten eritirken siyahlaşıyo erimeyecek duruma geliyo sen eritirken anlarsın zaten ok onları alıyosun sonra çıkan yağ kadar hindistan cevizi yağı koyuyosun..Şimdiden kolay gelsina.s

Ben şimdi bu karışımı yaptım ama sürer sürmez dondu acaba heryere değimişmidir.Ayrıca benim saçlarım elektrik çarpmış gibi dimdik oldu:1shok: bu şey saçımdan nasıl çıkacaksenağlama

ben yıkadım saçlarımı bi şekilde çıktı o yağ :) ama şampuanın yarısı bitti:) bence bu sığır iliği muhabbetini şampuan firmalrı çıkarmış:)

şaka bi yana bu ilk yapışımdı ama felaket saçım döküldü resmen aktı yaa hepmi böyle olacak? sizinde böylemi olmuştu(

canım bu msjı sorunu olan herkese yazmaya çalışıyorum bence çam terebentini kullan dökülmeyi kesiyo çok ii geliyo sırnaşık şey

Canım dedimya saçtan zor çıkıyo diye o dökülen saçlarınız zaten ilerde dökülecek yani dökülen kısımlar kötü kıllar..
Saçlarınızı temizlemek için banyoya girdiniz ya su kullanmadan önce biraz şampuanı alın kuru kuru saçlarınıza yedirin biraz ovun sonra suya tutun.Yeşil sabunlar var doğal olarak aktarda satılanlardan onlardan kullanın şampuanı da en sonda kullnın saç diplerine gitirmeyin ve şampuanınızada mutlaka çam terebenti katın tamm bende ilk yaptığım zamanlar saçlarım dökülüyodu sonadan onların yerine yeni yeni çıktı zaten:dance:
Benim ön kısımlar çok açılmıştı bu kısımları sanki yeni kestirmiş gibi çıktı faydasını göreceksiniz arkadaşlar ama biraz sabırlı olmanız gerekiyo ok öptüm sizi:1hug:

Teşekkürler insana umut veriyorsunuz:dance::dance:
Ben sadece çamtebentinli şampuan kullandım ilk yapışımı hayırlısıyla dün saat 23:00 civarında tamamladım.İnşallah bende senin gibi sonuç alırım süprizzzzzdarısı bizim başımıza(saçlarınsırnaşık şey)Ben dipleride şampuanladım:1no2:

İlk yaptıklarında saçlarında dökülme olacaktır telaşlanma tamammı canım..
En az bir iki ay yapman gerekli tmm kesinlikle yeşil sabun kullan ve şampuan olarakta tresan öneriyorum ve içinede mutlaka çam terebenti kat ok inşallah güzel bi sonuca ulaşırsın canıma.s

merhaba kızlar,
sığır iliğini 8 hafta kullandım. 2 hafta ara verdim. tekrar bu hafta kullanmaya başlıcam. çünkü 8 haftadan sonra 2 hafta araverip tekrar 8 hafta daha yapmak gerekiyormuş. bu hafta tekrar başlıyorum. gerçekten tepe bölgem kapandı sayılır, arkadaşlarım şaşırıyor inşallah bir 8 hafta daha kullanırsam tamamen kapanacak . şuanda bile çok iyi ayrıca çabuk ta uzuyor saçlar.
umarım sizlere de iyi gelir. aklınızda bulunsun. ben ilk yaptığımda saç diplerim nasıl kaşınmıştı. sandımki bitleniyorum , sağolsun bu sitedeki arkadaşlar sayesinde cesaret ettim daha iyi oldu. kaşınırsa şaşırmayın iyi gelecek anlamındadır. bu arada sığır iliğini kasaplardan alıyorsunuz, para almazlar zaten atıyolardı.
kendinize iyi bakın arkadaşlar, saçlarınız çıkması dileğiyle
lülülülülülü:teytey:

slm arkadaşlar saçlarım dökülüyor ve gitgide azaldı.sığır iliğini çok araştırdım ve herkes çıkardığını söylüo ve ısırgan otlu şampuan temizliomuş saçı.
sığır iliğinin sadace çıkan yağını kullanıyoruz değilmi?yanlış bişey yapmaktan korkuom
fisfisfis

cnm sen nası yapıyosun acıklarmısın suna dumanınıkı haslayıp sonra yagını erıt dıyo kımıde dırek yagı erıtyormus ayrıntılı acılarsan sevınırım

ben saç çıkartmak için sığır iliğini kullandım bir ay kullandım ve saç çıkarttı bende.dökülmesi için değil ama sığır iliği saç çıkartmak için kullnılan bi tarif saç dökülmesi için de bir baş sarımsak ( 6-7 diş ), 1 litre sirke , 1 yemek kaşığı kuru maya.Sarımsağı ezin içine kuru mayayı ve sirkeyi katıp karıştırın karanlık bi yerde bigun bekletin beklettikten snra sürmeden önce karıştırıp pamuğu batırın v saçlarınızı tutam tutam ayırıp tüm saç köklerine sürün suna dumankayanın bi tarifi bu benim mevsimsel olarak sonbahar ve ilkbaharda tutam tutam saçlarım dokulur ve bu tarifi yapıp sürünce anında kesilir saçları dokulen arkadaşlarıma da yapıp veriyorum onlarında dokulmeleri kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…