• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sgr ligi Kullananlar tavsiyeleriniz neler ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
günaydın, benim saçımda da açılmalar oldu özellikle yan taraflarda. Sığır iliği tarifini bende uyguladım ama hiç bir faydasını görmedim. Canım sen birde maya uygula saçlarına oda iyi geliyor. ben yaptığım için biliyorum ilk yapmada bile saçlar farkediyor hacim kazanıyor. ha bu arada ben yan taraflarımda kelliklerle yaşamaya karar verdim ne yapalım

maya derken o nasıl oluyor tarifini verirmisin. benim gerçekden artık promlem oldu her tarafdan seyreldi kedi tüyü gibi ve çek az bi doktorada baş vurmayı düşünüyorum artık benki hiç dr gitmeyi sevmeyen bi insan olarak

sığır iliğini ben 5 haftadır sürüyorum düzenli olarak önlerde küçük küçük tüy halınde saçlar çıkmaya başladı zamanla güçleniyomus o saçlar.bende işe yaradı dewam edicem de !

sığır iliğini ben 5 haftadır sürüyorum düzenli olarak önlerde küçük küçük tüy halınde saçlar çıkmaya başladı zamanla güçleniyomus o saçlar.bende işe yaradı dewam edicem de !

sendede ilk kullanımlarda çok dökülme oldumu ne kadar süre içerisinde dökülme kesildi bide haftada kaç kez uyguluyorsun ay çok soru sordum kusura bakma ama bi yanım devam et diyor bi yanımda sana yaramadı heralde bırak diyor ikilemde kaldımCADIARZU

arkadaşlar sığır iliği tarifi gerçektenden düzenli olarak kullanıldığında gerçektende iyi sonuç veriyor..ama bunun için seyrek saça sahip olmak gerekiyor kellere faydası yok malesef.detay hakkında bilgi almak isterseniz özel mesajdan bana ulaşabilrsiniz.

maya derken o nasıl oluyor tarifini verirmisin. benim gerçekden artık promlem oldu her tarafdan seyreldi kedi tüyü gibi ve çek az bi doktorada baş vurmayı düşünüyorum artık benki hiç dr gitmeyi sevmeyen bi insan olarak

canım bir yemek kaşığı kadar kuru mayayı su ile karıştır kıvama gelince masaj yaparak saçının diplerinden başla be saçona iyive yedir. uçlarada daha sonra 2-3 saat kalsın maya saçlarında sonra yıka bak nasıl farkedecek saçların kolay gelsin.

saç dökülmesi için yağ sürecekseniz eğer diplerine sürülmiycekmiş fazla çünki gözenekleri kapatıp daha çok dökermiş diye duymuştum sadece uçlarına sürücekmişiz yağları

saç dökülmesi için yağ sürecekseniz eğer diplerine sürülmiycekmiş fazla çünki gözenekleri kapatıp daha çok dökermiş diye duymuştum sadece uçlarına sürücekmişiz yağları

evet bende aynı seyi söylüyorum. ama bazı kişiler güzellik uzmanları öneriyor diyor. sacda dökülme olmazsa faydalı ama dökülen saca uygulanınca zaten cansız olan sac kökleri havasız kalınca dökülüyor

hazel bilge bende kullanmıstım ama ben haftada bır uyguladım faydasını gördüm.dökülmem durdu gercekten insanın psikolajisini bozuyor umarım en kısa zamanda faydasını görürsün bırde ben 8 hafta devam ettım ara vermedim.

denemeye devam ediyorum ama arkadaşlar bu sıgır iligi bana yaramıyor heralde artık buna karar verdim çünli her yapmadan sonra saçlar tutam tutam akıyor şaşırdım artık ne yapacagım durumum git gide kötüye gidiyor

arkadaşlar sığır iliği tarifi gerçektenden düzenli olarak kullanıldığında gerçektende iyi sonuç veriyor..ama bunun için seyrek saça sahip olmak gerekiyor kellere faydası yok malesef.detay hakkında bilgi almak isterseniz özel mesajdan bana ulaşabilrsiniz.

canım ben sana özelden mesaj gönderemedim ne yapcam şimdi senağlama iliği denemeye başliyim ben saçlarım seyreldi bende işe yarar demi canım yapanlar ballandıra ballandıra anlatıyo denemekte fayda var..ama merak ettiğim bişey var bunu ne kadar süre devam ettireceğiz bilen varmı?

denemeye devam ediyorum ama arkadaşlar bu sıgır iligi bana yaramıyor heralde artık buna karar verdim çünli her yapmadan sonra saçlar tutam tutam akıyor şaşırdım artık ne yapacagım durumum git gide kötüye gidiyor

yapma yaaaa kaçıncı yapışın peki canım?demek kişiden kişiye değişiyo.senin dökülmen genelmi bölgeselmi..çokmu seyreldi azmı bilgi verirmisin canım?

Bence haftada 2-3 çok fazla benim bildiğim kadarıyla suna dumankaya o formül için haftada 1 kez olmak üzere 2 ay boyunca uygulanacak demişti. Bi de dökülme olabilir normaldir yerine daha güçlüsü gelir haftada 1 kez uygularsan daha iyi olur.

bencede cansızlar dökülüyordur yerine güçlüleri çıkacaktır..birde o tarif haftada bir kez düzenli fazlası zararlı olmasın sonrabenneyaptımki

arkadaşlar benim saçım çok dökülüyor bunun için sıgır iligini denedim haftada iki yada üç kere sürüyorum ama dökülmesinde degil azalmak daha bi fazlalaşma oldu sizdede acaba başdan çok dökülme oldumu yada tam olarak bunu nasıl yapıp kullanıyorsunuz yakında kel kalacagım ve çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım yaaa senin dökülme bence haftada 3 kez yapmandan olmuştur...düzenli ve haftada bir kez yap bunu..bende başlıycam şimdi ilik almaya gidicemde nasıl isteyeceğim bilmiyorum.kasap kovmaz demi :utangac:

bende kaşlarıma sarmısak sürüyorum ikiye kesip üzerinde gezdiriyorsun..fakat hiç bir fark olmadı demekki kişiden kişiye değişiyor..hem saçlara dıştan müdahale etkili olmasaydı kaşlarınada etki ettiremezdin değilmi admin? demekki içten olduğu kadar dıştan müdahalede etkili canım...

hazelcimm ben bugün sığır iliğinde 6. haftamdayım ilk haftalar bendede cok döküldü simdi dökülme yok denecek kadar az. alın kısımlarında saclar cıkmaya basladı bile bende yaglar ilk kullanımda sac döker diye duymustum... kullandığınız yagları düzenli ve en fazla 8 hafta kullanırsanız iyi sonuç alırsınız, insallah sendede faydalı olur :)

hazelcimm ben bugün sığır iliğinde 6. haftamdayım ilk haftalar bendede cok döküldü simdi dökülme yok denecek kadar az. alın kısımlarında saclar cıkmaya basladı bile bende yaglar ilk kullanımda sac döker diye duymustum... kullandığınız yagları düzenli ve en fazla 8 hafta kullanırsanız iyi sonuç alırsınız, insallah sendede faydalı olur :)

kızlar sığır iliğine bugün başladım inşallah iyi gelir gelişmeleri burdan sizinle paylaşacımda kafama takılan birşey var 8 hafta kullanmamız gerekiyormuşya..sonrasında hiç yapmayacakmıyız.ya çıkan saçlar geri dökülürsefisfisfis bu konuda kesin bilgisi olan yazsın lütfen..hani başlamışken tam yapalım..ne eksik ne fazla değilmi:1shok::1shok::1shok:

canım sekizinci yapmandan sonra tamamen kesecekmisin ilik kullanımını?

kızlar sığır iliğine bugün başladım inşallah iyi gelir gelişmeleri burdan sizinle paylaşacımda kafama takılan birşey var 8 hafta kullanmamız gerekiyormuşya..sonrasında hiç yapmayacakmıyız.ya çıkan saçlar geri dökülürsefisfisfis bu konuda kesin bilgisi olan yazsın lütfen..hani başlamışken tam yapalım..ne eksik ne fazla değilmi:1shok::1shok::1shok:

benefsecim sadece 8 hafta mı yapacakmışız... daha sonrası yok mu yani?

ha bir de bu tarifi kullanan arkadaşlar; saçlarınızı o yağdan nasıl arındırıyorsunuz? bi anlatıverin bana da size zahmet, bir defacık kullandım ama saçlarımı arındıracağım diye delirdim ve o hafta ağır saçlarla dolandım ortalıklarda

Back