Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sgr ligi Kullananlar tavsiyeleriniz neler ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yok canım ne bitlenmesi bende de oldu kaşınmaşutarafagittisanırım işe yaradığının işareti bu kaşuıntı 4 hafta sonra hep beraber halaya :teytey::teytey::teytey:

ilk kez duyman ilginçCADIARZUsuna dumankaya 30 yıldır bangır bangır bağırıyo ilikte ilik diye sen yemek maksatlımı sandın canım :roflol::roflol::roflol:

ilk kez duyman ilginçCADIARZUsuna dumankaya 30 yıldır bangır bangır bağırıyo ilikte ilik diye sen yemek maksatlımı sandın canım :roflol::roflol::roflol:

Ay ne bileyim ayol hiç ihtiyaç duymadım sığır iliğine:1closedeyes::roflol:

Neyse umarım faydasını görürsünüz.

Arkadaşlar sığır iliğini nasıl buldunuz.Biz ablam için epey kasap dolaştık.Yok diyorlar bulamadık yani.

canım ben geçen bir yağ aldım 15 gün önce aynen senin ki gibi dökülüyor du şimdi dökülmüyor azaldı. yarın sana adını getireyim. birde özel mesaj bölümü açar mısın. kapalı

Arkadaşlar sığır iliğini nasıl buldunuz.Biz ablam için epey kasap dolaştık.Yok diyorlar bulamadık yani.

canım valla ilk gittiğim kasap var ama yarına hazır ederim dedi ertesi gün gittim aldım..parada almadı..ben sağlık için dedim ama adam kurnaz anlamış saçına süreceksin demiiiiii diyo çok isteyen varmışsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab aslında satsalar köşe olurlar yaniiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar ben de sığır iliğini kullanmaya başladım bu hafta.
1 aydan fazladır aktardan aldığım saç bakım yağına bepanthen+e vitamini+b vitamini katıp saçıma sürüyorum ... ve saçlar fışkırmaya başlıyor! şimdi de haftada bir bu sığır iliğini sürecem. ben 2 günde bir saçımı yıkamaya gayret gösteriyorum, sık yıkamak iyi değil çünk! saça ağır gelmesin diye de yaptığım bakımları her 2. yıkamaya denk getiriyorum...
bu sığır iliği tarifesi suna dumankaya'dan onun tarifesi şöyle:
150 g sığır iliği küçük küçük doğranıp kısık ateşte yağı çıkana kadar eritliyor, sonra yağını süzüp eşit miktarda hindistan cevizi yağı ile karıştırıyorsun!
not olarak şunu bildirmek isterim ki ... bana sorarsanız 150g ilik çok fazla. ben yarısı kadar kullandım ve gene de fazla oldu. 30-40 g kadar gayet yeterli!

kullanır bence benimde 2sene önce cok döküldü.okadar seyrektiki.sürekli sac bakım kürleri sac yagları cam terebenti falan kullandım.bide sacıma boyadım.tüm bunları 6 ay önce yapmaya basladım.simdi saclarım sıklastı.boya zarar verir diyorlar ama bana yaradı.simdide ilik denicem.insallah iyi gelir.

yanan düşlerin mor dumanında yeniden hayata dönmek incinmek istemem....

arkadaşlar ben bu sığır iliği saç uzatıo die duymuştum..siz hiç saçım uzadı falan dememişsinis.ölçmüo musunus yoksa uzatmıo gerçekten.ben saçlarımı uzatmak için kullanmak istiorum da beni bilgilendirirsenis sewinirim.şimdiden teşekkürler..hepinisi öptüm:)

bende doktora bu yüzden gittim bi bi ilaç verdi kafamı yagladım bütün ölü şaçlarımı atmıştı . ve inanın o kadar döküldüki bende teleaşlandım sonra anladım ilacın etkisi oymuş

bende doktora bu yüzden gittim bi bi ilaç verdi kafamı yagladım bütün ölü şaçlarımı atmıştı . ve inanın o kadar döküldüki bende teleaşlandım sonra anladım ilacın etkisi oymuş

beltin, kullandığın ilaç nasıl bir ilaç
yani ilaç ölü saçları döküyor sonra yerine daha sağlıklı olanları mı çıkacak
saç çıkarmak için yani
bilgi verirsen sevinirim yasakkelime

merhaba arkadaşlar,
dün iliğin 4. haftası
ya gerçekten saçlar çıktı.
gerçi ben kan ilacı da kullanıyorum. hangisi yaptı bilemiyorum ama sanki sığır iliği saç çıkardı
3. haftasında hissedilir derecede anlaşılıyor
saç çıkıyor ve hemen de uzuyor
yani çıkanlar uzamış , diplerden belli oluyo
ya arkadaşlar 4 hafta daha var
inşallah böle giderse bi bu kadar daha olursa tepe bölgem kapanacak
inşallah
hadi size de kolay gele
:dance::icecream:

ya arkadaşlar bugün sığır iliği günüm fakat bugün ilik bulamadım bayram dolayısıyla kapalıydı. açık olanlarda da ilik yoktu. yarın yapsam problem olur mu bilmiyorum. umarım problem olmaz
:çok üzgünüm:

canım bir soru bu sığır iliğini kasaba sorunca bilyormu ben bizim kasaba söyledim adam anlamadı

palion canım ben kan ilaçlarının saçı uzattıını duymuştum yane kan deerleri yüksek insanların saçları çok çabuk uzarmış hangi kan ilacını kullanıosun sööliebilir msn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…