- 14 Ağustos 2007
- 75
- 25
- 623
- 45
- Konu Sahibi hazel bilge
-
benefse yag karısımını 8 hafta kullanıp 2 hafta ara verilcek diye duydum sonra tekrar 8 hafta sac gürlesene kadar 8 haftadan sora ben ara vericem insallah 2. 8 haftayıda yapıp bırakmayı düsünüyorum..
temizliginde fazla zorlanmıyorum çam terebentin karıstırdıgım sampuanla yıkıyorum hiç soru olmuyor 250ml bir kapak .....
benefsecim sadece 8 hafta mı yapacakmışız... daha sonrası yok mu yani?
ha bir de bu tarifi kullanan arkadaşlar; saçlarınızı o yağdan nasıl arındırıyorsunuz? bi anlatıverin bana da size zahmet, bir defacık kullandım ama saçlarımı arındıracağım diye delirdim ve o hafta ağır saçlarla dolandım ortalıklarda
canım sanırım aynı maske sıgır iliği ve hindistancevizi yağı ,, ilk kullanımda sac dökülmesi oluyor fisfisfis bilgine! sonra paniklemiyesin kafamçokkarıştı sana kolay gelsin insallah faydasını görürsün
canım 8 hafta yapacağız 2 hafta mola sonra bi 8 hafta daha çileee...offfffff of kadın olmak ne zormuş..erkek olsaydık dimi :çok üzgünüm:
yaa bee sorma, kaş alma bizde, ağda bizde, ay saçım döküldü, ay kuaför budadı, kirpiğim inceldi... hepsi bizde.... benneyaptımki
peki bu yağı saçından kolayca temizleyebildin mi?
kaç şampuan yaptın?
Bence haftada 2-3 çok fazla benim bildiğim kadarıyla suna dumankaya o formül için haftada 1 kez olmak üzere 2 ay boyunca uygulanacak demişti. Bi de dökülme olabilir normaldir yerine daha güçlüsü gelir haftada 1 kez uygularsan daha iyi olur.
tamam canım kullananlar hep ilk zamanlar dökülme olduğunu söylüyor..bişey daha soracaktım canım bugün ilk kez yaptımda bu saçta donuyor değilmi?yani benimki donuk durduda...hind.cevizi yağıyla ilik yağı tarif aynı evet...yıkandıktan sonrada ısırgan suyuyla yıkadım saçlarımı inşallah sonuç alırım..ayyy ne çok soru sordum farkındayım ama sonucunu hangi hafta gözlemlemeye başlıyorsun canım hani minik saçlar ne zaman merhaba dediler sana yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
evet canım saçta donuyor ilik yağından dolayı..ısırgan otuda çok iyi onun birde çayını içersen oda faydalı olur içten tedavi yani yerimseniben sonucuda 4. haftadan sonra minik saçlar geldii :teytey:
evet canım saçta donuyor ilik yağından dolayı..ısırgan otuda çok iyi onun birde çayını içersen oda faydalı olur içten tedavi yani yerimseniben sonucuda 4. haftadan sonra minik saçlar geldii :teytey:
minik saçlar ha, aah ah nasıl hasretim onlara, şöyle bol bol gelseler de anten gibi dikilseler tepemde, eskiden sinir olurdum şimdi de mumla arar oldum...
allah daim etsin :1hug:
Arkadaşlar bir yerde okudum saç maskelerinde sonra (yağ, yumurta farketmiyo) çok aşırı sabunla şampuanla yıkamayın, maskenin hiç bi etkisi kalmaz diyor. Onun yerine iyice duruladıktan sonra ince bi tülbentle sarıp yatın diyor sabaha kadar kalması gerekiyomuş...Öptüm kızlar..:)))
minik saçlar ha, aah ah nasıl hasretim onlara, şöyle bol bol gelseler de anten gibi dikilseler tepemde, eskiden sinir olurdum şimdi de mumla arar oldum...
allah daim etsin :1hug:
ayyy nasıl güldürdün beni canım yaaaa...kadınların kel kalma olasılığı neredeyse hiç yok eğer sorunun çok fazla ise sana bir ilaç tavsiye edeyim ama biraz zahmetli sabah akşam süreceksin belki aylarca....ne kadar döküldü saçların?ısırganı dene durulama olarak çayınıda aldım ben..sende iç inşallah düzelir hepimizin sorunu :a015::a015::a015:
ayyy nasıl güldürdün beni canım yaaaa...kadınların kel kalma olasılığı neredeyse hiç yok eğer sorunun çok fazla ise sana bir ilaç tavsiye edeyim ama biraz zahmetli sabah akşam süreceksin belki aylarca....ne kadar döküldü saçların?ısırganı dene durulama olarak çayınıda aldım ben..sende iç inşallah düzelir hepimizin sorunu :a015::a015::a015:
hazelcimm ben bugün sığır iliğinde 6. haftamdayım ilk haftalar bendede cok döküldü simdi dökülme yok denecek kadar az. alın kısımlarında saclar cıkmaya basladı bile bende yaglar ilk kullanımda sac döker diye duymustum... kullandığınız yagları düzenli ve en fazla 8 hafta kullanırsanız iyi sonuç alırsınız, insallah sendede faydalı olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?