Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sgr ligi Kullananlar tavsiyeleriniz neler ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benefse yag karısımını 8 hafta kullanıp 2 hafta ara verilcek diye duydum sonra tekrar 8 hafta sac gürlesene kadar 8 haftadan sora ben ara vericem insallah 2. 8 haftayıda yapıp bırakmayı düsünüyorum..
temizliginde fazla zorlanmıyorum çam terebentin karıstırdıgım sampuanla yıkıyorum hiç soru olmuyor 250ml bir kapak .....

anladım canım 8 hafta ara vermeden yapacağız sonra 2 hafta ara sonra yine 8 hafta düzenli yapacağız ayyyyyyyyyyy ne zorrrr...benim şu an kafamda ilik maskesi ve acaip kaşınıyo..ılıkken sürdüm inşallah doğru yapmışımdır..birde canım aynı maskeden bahsediyoruz değilmi?ilik maskesi yani?ayyy yine kaşındım inşallah bitlenmeyiz..bide onu ayıklamak için uğraşırken kalan saçları dökeriz sonra kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım 8 hafta yapacağız 2 hafta mola sonra bi 8 hafta daha çileee...offfffff of kadın olmak ne zormuş..erkek olsaydık dimi :çok üzgünüm:

canım sanırım aynı maske sıgır iliği ve hindistancevizi yağı ,, ilk kullanımda sac dökülmesi oluyor fisfisfis bilgine! sonra paniklemiyesin kafamçokkarıştı sana kolay gelsin insallah faydasını görürsün

tamam canım kullananlar hep ilk zamanlar dökülme olduğunu söylüyor..bişey daha soracaktım canım bugün ilk kez yaptımda bu saçta donuyor değilmi?yani benimki donuk durduda...hind.cevizi yağıyla ilik yağı tarif aynı evet...yıkandıktan sonrada ısırgan suyuyla yıkadım saçlarımı inşallah sonuç alırım..ayyy ne çok soru sordum farkındayım ama sonucunu hangi hafta gözlemlemeye başlıyorsun canım hani minik saçlar ne zaman merhaba dediler sana yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

canım 8 hafta yapacağız 2 hafta mola sonra bi 8 hafta daha çileee...offfffff of kadın olmak ne zormuş..erkek olsaydık dimi :çok üzgünüm:

yaa bee sorma, kaş alma bizde, ağda bizde, ay saçım döküldü, ay kuaför budadı, kirpiğim inceldi... hepsi bizde.... benneyaptımki

peki bu yağı saçından kolayca temizleyebildin mi?
kaç şampuan yaptın?

selam canım sorma valla bu dediğin bütün çileler bizde ama allahtan çözümlerde var dimiyerimseniben artık lazerle tüy derdinden kurtuluyoruz mesela kaşta aynı hiç almadan bir güzellik merkezine gideceksin bir kerede lazerle şekil vererek alıyorlar yani aslında para varsa kadın olmak harika bişiy ama bunada çok manii lazımsenağlamasenağlamasenağlama canım ben ilik maskesini ilk dün gece yaptım ılıkken sürdüm sürdükten bi beş on dakika sonra donuklaştı üzerini streç filmle sıkıca kapattım sıcak havlu sardım arada da fönle ısıttım 2 saat beklettim.yıkanmaya gelince papatyasli arkadaşım çam terebentin dök şampuanına kolay arınır demişti ama ben onu geçen yıllarda kullanıyordum saç rengimi değiştirdiği için cesaret edemedim yeniden..iki kez tresan ısırganotu şampuanıyla yıkandım ikincide arındı..durulama suyumada ısırgan suyu ekleyince sorun olmadı korkma arınıyor canım..ben burdan hafta hafta gelişmleri yazıcam sende paylaş kullanan arkadaşlarımda paylaşsınlar...

mırnavv cım 2 ay kullanımdan sonra ne yapacakmışız bilgin varmı canım?hani 2 hafta ara verip bi 2 ay daha diyen arkadaşlarımız varda iyice emin olalım..

evet canım saçta donuyor ilik yağından dolayı..ısırgan otuda çok iyi onun birde çayını içersen oda faydalı olur içten tedavi yani yerimseniben sonucuda 4. haftadan sonra minik saçlar geldii :teytey:

evet canım saçta donuyor ilik yağından dolayı..ısırgan otuda çok iyi onun birde çayını içersen oda faydalı olur içten tedavi yani yerimseniben sonucuda 4. haftadan sonra minik saçlar geldii :teytey:

ee tabi sonucu aldın halay havasındasın ,biz şimdi salya sümük ağlıyozsenağlamasenağlamasenağlama 4 hafta sonra hazırlan beraber halay çekecez canım :teytey::teytey::teytey:

minik saçlar ha, aah ah nasıl hasretim onlara, şöyle bol bol gelseler de anten gibi dikilseler tepemde, eskiden sinir olurdum şimdi de mumla arar oldum...
allah daim etsin :1hug:

Arkadaşlar bir yerde okudum saç maskelerinde sonra (yağ, yumurta farketmiyo) çok aşırı sabunla şampuanla yıkamayın, maskenin hiç bi etkisi kalmaz diyor. Onun yerine iyice duruladıktan sonra ince bi tülbentle sarıp yatın diyor sabaha kadar kalması gerekiyomuş...Öptüm kızlar..:)))

minik saçlar ha, aah ah nasıl hasretim onlara, şöyle bol bol gelseler de anten gibi dikilseler tepemde, eskiden sinir olurdum şimdi de mumla arar oldum...

tsk canım insallah bunlar daim olur yoksa çok üzülürüm o kadar zahmet yazık bize darısı sizlere a.s.

ben yaglardan sonra fazla yıkamıyorum,zaten saçlarımı bir gün arayla yıkıyorum benim saçlarım kıvırcık zor taranıyordu:1no2: bunu kullanınca daha yumusak ve kolay şekil alıyor.....

ayyy nasıl güldürdün beni canım yaaaa...kadınların kel kalma olasılığı neredeyse hiç yok eğer sorunun çok fazla ise sana bir ilaç tavsiye edeyim ama biraz zahmetli sabah akşam süreceksin belki aylarca....ne kadar döküldü saçların?ısırganı dene durulama olarak çayınıda aldım ben..sende iç inşallah düzelir hepimizin sorunu :a015::a015::a015:

15. yaşımın yazıydı... her şey yaz ortasında başladı, aniden avuç avuç dökülmeye başladı saçlarım, (eskiden gür ve kalın telliydiler, hani iki kişilik saçtı, gemi halatı gibi olurdu saç örgüm) şimdi de kalın telliler ama tepeden saç derilerim belli oluyor, hani yine şükrediyorum halime ama ne bileyim işte attan inip eşeğe binmek zor... o yaz içinde ne olduysa oldu, bir kaç yıl toparlayamadım kendimi, sürekli kısa saçlarla gezdim... biraz toparlanır gibi oldu şimdi ama o da en ufak bi depresif ya da stresli halimde dökülmeye yer arıyor. şimdi 21 yaşındayım ve saç foliküllerimin ölmüş olmasından korkuyorum... işte böyle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şu anda entele kullanıyorum yaklaşık 2 aydır... sirkeden sanırım saçlarım daha bir hacimli görünüyor... çıkarken ısırganotu suyu ve biraz elmasirkesi ile duruluyorum... dökülmem durdu gibi bir şey; son kan tahlilimde tüm değerlerim normal seviyede çıktı, anneannemin ısırganotu yemeğine, annemin zorla yedirdiği dalak ve böbreklere şükür... ama yeni oluşum çok az... ya da daha yolun çok başındayım kim bilir?
neyse şişirdim kafanı, kal sağlıcakla a.s.

ya benefsecim konuya tladım ama nedir oilaç yazabilirmisin??????????

evet ben de öğrenebilirmiyim bu ilacı
bu arada kızlar ben de cumartesi günü ilk iliğimi yaptım yıkayınca dökülmr oldu bu normal mi sizce
bi de cumartesi yaptım bugün salı ve saçlarım acayip kaşınıyo
yoksa bitlendim mi
ya da saç mı çıkacak da kaşınıyo
gerçi daha ilk yapmam
inşalllah saç dökülmesi olmaz yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
yoksa saçlarımın hepsi mi dökülüyor
bilgi verirseniz sevinirim
:dilcikar:

merhaba paptyaslı, ben de ilik tarifine yeni başladım hayırlı olsun 6 hafta da saçların çıkmış. bu tarifi yaptım yıkayınca döküldü ve 2 gün sonra saçlarım kaşınmaya başladı sen de de aynı şeyler oldumu yoksa bu kaşınma bitlenmeye mi işaret korkuyorum valla zaten saçlarım hem az hem ince telli
belki de saç mı çıkıyor da kaşınıyor bilmiyorum ama ilk kullanımda etkili olmaz gibi geliyor
teşekkürler,
:1shok:

İlk kez duydum. Bakalım daha neler duyacağım. Bu siteyi bu yüzden seviyorum. Başlıkta süper olmuş hani sanki sığır iliği genelde kullanılan olağan birşeymiş gibi. Blendax şampuan olsa anlarım ama:)

Arkadaşım sakın beni yanlış anlamayın sadece başlığına bayıldım ben bu konunun:roflol:

Sığır iliğini bilemeyeceğim ama size bir formul. Test edildi onaylandı

1 bemiks ampul
1 yumurta sarısı (ben bunu kullanmadım ama)
1 şişe badem yağı iyice karıştırılıp saç diplerine masaj yapılarak sürürlür. Bu iksiri saçınızın seyrekliğine göre 15 gün 1 ay 3 aylık zaman dilimlerine yayarak kullanabilirsiniz. Hem sıklaşıyor hem canlanıyor hem de parlıyoryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…