- Konu Sahibi hazel bilge
-
günaydın, benim saçımda da açılmalar oldu özellikle yan taraflarda. Sığır iliği tarifini bende uyguladım ama hiç bir faydasını görmedim. Canım sen birde maya uygula saçlarına oda iyi geliyor. ben yaptığım için biliyorum ilk yapmada bile saçlar farkediyor hacim kazanıyor. ha bu arada ben yan taraflarımda kelliklerle yaşamaya karar verdim ne yapalım
sığır iliğini ben 5 haftadır sürüyorum düzenli olarak önlerde küçük küçük tüy halınde saçlar çıkmaya başladı zamanla güçleniyomus o saçlar.bende işe yaradı dewam edicem de !
maya derken o nasıl oluyor tarifini verirmisin. benim gerçekden artık promlem oldu her tarafdan seyreldi kedi tüyü gibi ve çek az bi doktorada baş vurmayı düşünüyorum artık benki hiç dr gitmeyi sevmeyen bi insan olarak
saç dökülmesi için yağ sürecekseniz eğer diplerine sürülmiycekmiş fazla çünki gözenekleri kapatıp daha çok dökermiş diye duymuştum sadece uçlarına sürücekmişiz yağları
arkadaşlar sığır iliği tarifi gerçektenden düzenli olarak kullanıldığında gerçektende iyi sonuç veriyor..ama bunun için seyrek saça sahip olmak gerekiyor kellere faydası yok malesef.detay hakkında bilgi almak isterseniz özel mesajdan bana ulaşabilrsiniz.
denemeye devam ediyorum ama arkadaşlar bu sıgır iligi bana yaramıyor heralde artık buna karar verdim çünli her yapmadan sonra saçlar tutam tutam akıyor şaşırdım artık ne yapacagım durumum git gide kötüye gidiyor
Bence haftada 2-3 çok fazla benim bildiğim kadarıyla suna dumankaya o formül için haftada 1 kez olmak üzere 2 ay boyunca uygulanacak demişti. Bi de dökülme olabilir normaldir yerine daha güçlüsü gelir haftada 1 kez uygularsan daha iyi olur.
arkadaşlar benim saçım çok dökülüyor bunun için sıgır iligini denedim haftada iki yada üç kere sürüyorum ama dökülmesinde degil azalmak daha bi fazlalaşma oldu sizdede acaba başdan çok dökülme oldumu yada tam olarak bunu nasıl yapıp kullanıyorsunuz yakında kel kalacagım ve çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hazelcimm ben bugün sığır iliğinde 6. haftamdayım ilk haftalar bendede cok döküldü simdi dökülme yok denecek kadar az. alın kısımlarında saclar cıkmaya basladı bile bende yaglar ilk kullanımda sac döker diye duymustum... kullandığınız yagları düzenli ve en fazla 8 hafta kullanırsanız iyi sonuç alırsınız, insallah sendede faydalı olur :)
hazelcimm ben bugün sığır iliğinde 6. haftamdayım ilk haftalar bendede cok döküldü simdi dökülme yok denecek kadar az. alın kısımlarında saclar cıkmaya basladı bile bende yaglar ilk kullanımda sac döker diye duymustum... kullandığınız yagları düzenli ve en fazla 8 hafta kullanırsanız iyi sonuç alırsınız, insallah sendede faydalı olur :)
kızlar sığır iliğine bugün başladım inşallah iyi gelir gelişmeleri burdan sizinle paylaşacımda kafama takılan birşey var 8 hafta kullanmamız gerekiyormuşya..sonrasında hiç yapmayacakmıyız.ya çıkan saçlar geri dökülürsefisfisfis bu konuda kesin bilgisi olan yazsın lütfen..hani başlamışken tam yapalım..ne eksik ne fazla değilmi:1shok::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?