Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sgr ligi Kullananlar tavsiyeleriniz neler ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hazel bilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
60
0
86
Kocaeli
arkadaşlar benim saçım çok dökülüyor bunun için sıgır iligini denedim haftada iki yada üç kere sürüyorum ama dökülmesinde degil azalmak daha bi fazlalaşma oldu sizdede acaba başdan çok dökülme oldumu yada tam olarak bunu nasıl yapıp kullanıyorsunuz yakında kel kalacagım ve çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben denemedim ama bnmde saçım çok dökülüodu bu ara hafifledi eskisi gibi diil ama bende başlarda yağlı karışımlar yapıp kafama sürüodum ve 2 katı fazla dökülüodu bikaç kez denedim yağlı şeyler sürünce daha çok dökülüo bunu duymuştum daha önceden sığır iliğini yapanlar söledi çok fazla dökülüo yıkarken fln diye..

ben denemedim ama bnmde saçım çok dökülüodu bu ara hafifledi eskisi gibi diil ama bende başlarda yağlı karışımlar yapıp kafama sürüodum ve 2 katı fazla dökülüodu bikaç kez denedim yağlı şeyler sürünce daha çok dökülüo bunu duymuştum daha önceden sığır iliğini yapanlar söledi çok fazla dökülüo yıkarken fln diye

ya inan şaşırdım artık ne yapacagımı peki biz buna nasıl bi çare bulacagız sıgır iligi yüzde yüz diyorlardı peki dökülmesi devam edecekse bunun faydası nerde:1no2:

Hazel bilge arkadaşım,sığır iliği "saç çıkartan formül"başlığı altında konuşuldu.
Bence telaşın gereksiz.

Şöyle ki;

Saç dökülmesini önleyen serumlar,buna benzer ilaç ve formüllerin ilk günlerde cansız saçları döktüğü bilinir.

yani bu dökülmeler normalmi daha sonra verim alabilecekmiyiz gerçi devam ediyorum bırakmadım ama yıkarken o kadar fazla dökülüyorki panige kapılıyorum artık tamamen kel kalacagım diye ama verdigin bilgi bi parçada olsa içimi rahatlattı teşekkür ederim

evet saç çıkartan ve mevcut saçları koruyan bi formül.mesela ben tablet kullanıyorum 1,5 aydır saç dökülmesi için ilk başta çok döküldü saçlarım ölü saçları dökermiş senin gibi bende paniğe kapıldım.placenta şampuan losyon çok işe yarıyo doktor tavsiye etti

katsy bu şampuanla losyonu dr lar yazıyorlarmı fiyatları ne söylersen sevinirim bıktım vallahi bu saç dökülmesinde ve o kadar azaldıki artık tel tel duruyor

hayır canım yazmıyorlar maalesef.şampuanı 15 losyonu 14 ytl benimde saçlarım çok gürdü 3 aydır dökülüo azaldı çok korkuyorum açılcak önleri fln diye başlarda o dökülmeleri görünce çok ağlıodum saçlarımı çok seviodum şimdi sevmiyorum

teşekkür ederim senin gene açılmamış bende açılmalar oldu dedimya tel tel artık ve çok üzülüyorum sıgır iligini ilk duydugumda o kadar sevinmiştimki hemen aldım ve denemeye başladım ama dedimya ondada bi hüsran inş. bundan sonra fayda eder saglıklı saçlar çıkmaya başlar

Bence haftada 2-3 çok fazla benim bildiğim kadarıyla suna dumankaya o formül için haftada 1 kez olmak üzere 2 ay boyunca uygulanacak demişti. Bi de dökülme olabilir normaldir yerine daha güçlüsü gelir haftada 1 kez uygularsan daha iyi olur.

teşekür ederim haftada bire indiririm inşallah iy gelir

Saçınızı yıkadığınız şampuana çam terebestin esansı damlatın ve saçınızı onula yıkayın.
250 ml.şampuana 1 kapak çam terebentin esansı damlatın.şampuan sıvılaşır.ayırca saçınızı yıkamadan önce çam terebentin esansı damlattığınız pamukla silin.1 saat bekletin
sonra aynı şampunla yıkayın.faydasını göreceksiniz:1rolleyes:

günaydın, benim saçımda da açılmalar oldu özellikle yan taraflarda. Sığır iliği tarifini bende uyguladım ama hiç bir faydasını görmedim. Canım sen birde maya uygula saçlarına oda iyi geliyor. ben yaptığım için biliyorum ilk yapmada bile saçlar farkediyor hacim kazanıyor. ha bu arada ben yan taraflarımda kelliklerle yaşamaya karar verdim ne yapalım

bence ilk önce doktora git tahlil fln yaptıttır.ben gittim bütün tahlillerimi yaptırdım saç dökülmesinin birçok nedeni var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…