neden bardağın hep boş tarafını görüyorsun bakayım senbiraz da dolu tarafını gör, mesela şu şartlarda bile hayattasın
aman o bardağı doldurmaya çalışmayın, olmayan dolu tarafını arayın.. gerçi ortada bardak bile yok ama olsun..
pasif içiciler ne olacak. Ben hayatımda hiç içmedim ama üniversite, çalıştığım ortamlar vb derken çevrenin dumanı etkisinde çok kaldım. Belki kanımda da çıkar.
sorma ya.açık havada bile soluyoruz o dumanı.hükümetin yaptığı en güzel şey sigara yasağı oldu.pasif içiciler ne olacak. Ben hayatımda hiç içmedim ama üniversite, çalıştığım ortamlar vb derken çevrenin dumanı etkisinde çok kaldım. Belki kanımda da çıkar.
pasif içiciler ne olacak. Ben hayatımda hiç içmedim ama üniversite, çalıştığım ortamlar vb derken çevrenin dumanı etkisinde çok kaldım. Belki kanımda da çıkar.
pasif içicelerede yok. çaktırmadan solumuşllar beleşçiler nolecek. hıh.pasif içiciler ne olacak. Ben hayatımda hiç içmedim ama üniversite, çalıştığım ortamlar vb derken çevrenin dumanı etkisinde çok kaldım. Belki kanımda da çıkar.
Nefesini tutsaydin o zaman.. devlet mi dedi nefes al pasif icici ol deyu..
pasif içicelerede yok. çaktırmadan solumuşllar beleşçiler nolecek. hıh.
onlara hele hiçç yok. birde para vemeden sigara içmişler. :)
pasif içicelerede yok. çaktırmadan solumuşllar beleşçiler nolecek. hıh.
onlara hele hiçç yok. birde para vemeden sigara içmişler. :) hiç olmazsa içenler vergisini veriyorlar..
Durup dururken insan akciğer kanseri olmaz ki zaten.Sigaranın üzerinde bile uyarı var,zararından dolayı.Bile bile içip te kendine zarar verip ,akciğer kanseri olmaya razı oluyorsun demektir.
Hayır,sigara akciğer kanserine neden oluyor,sağlığınızı düşünün içmeyin diyeceğiz.ee bu mesajdan neye geliyoruz yassak size, ölün mü diyeceğiz
hı hıı. bende öyle anladımdıHayır,sigara akciğer kanserine neden oluyor,sağlığınızı düşünün içmeyin diyeceğiz.
Sence sigaranın zararlarıyla,acı biberin zararı aynı mı?Aynı kefeye mi koyuyorsun.Sadece akciğer kanseri de değil,zararları saymakla bitmez.çok acı sevenlerrrr dikkat ülseri de karşılamıyacaklar. yemeseydiniz. diyecekler..
Sence sigaranın zararlarıyla,acı biberin zararı aynı mı?Aynı kefeye mi koyuyorsun.Sadece akciğer kanseri de değil,zararları saymakla bitmez.
Ben daha dün tomografi için, Temmuz ayına verdiler, hemen olursa 150 Tl dediler, 4 ay öncede Mr için aynı şeyi yaşadım.. Eşin ya para bayılmıştır yada arkadaşı tanıdığıdır oradaki dr falan. Özetle 88 li yanlış hatırlıyorsun. 10 yıl önce muayene olurduk, mr diye birşey sadece özelde vardı, çünkü 10 yıl öncesinde Türkiyede devlet hastanelerine henüz girememişti..İstanbulda eğitim araştırma hastanesinde mr randevusu 1 hafta sonrasına falan verdiler. 3 vardiya çalışıyorlar gerçekten. Randevu gece 3 teydi. Eşime de tomografi muayeneden hemen sonra çekildi. Bundan 10 yıl önce almıştım bi randevu ta o zaman veriyorlardı 6 ay sonrasına. Artık öyle değil ki...
Nakillerde doku uyumunada bakılıor, yani çok alkol kullanan ile az alkol kullanandan ziyade birde durumu ağır olana göre yada bünyenin kabulüne göre o süre değişiyor diye biliyorum.. Neyse Allah düşürmesin..fazla kısıtlı olmuş dediğim gibi
ama böyle bir tedavinin inatla sigara/alkol kullanmaya devam eden birine verilmesi de diğerlerine haksızlık
yoksa tabii ki alkol/sigara kullanır insan ya hayatında onda ne var
ama düşünsene karaciğer mesela nakilde zor bulunan bir organ, insanlar sırada bekliyor bunun için bunu alkolik birine mi vermek daha mantıklı, iyileşmek isteyen birine mi
kastettiğim oydu düzgün açıklayamamışım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?