bu sıralamalarda eğitimde de sonlardayız ama maşallah kimse eğitimi doğrultalım diye düşünmüyor, halbuki eğitimin kalitesi artsa, yan faydalarından biri olarak, sigara tüketimi düşecek
Ne sonu bir arkadaş bir kaç konu altta eğitim ile ilgili bilgiler eklemiş bilmem kaç derslik yapmışlar okul kitapları bedava olmuş bla bla.
Mantıklı :)
Metin Uca @MetinUca şimdi14 saniye önce
Stend takarken sakatat yememe, bağırsak ameliyatı için haram gıda tüketmeme şartı da gelir mi yakında
Ne sonu bir arkadaş bir kaç konu altta eğitim ile ilgili bilgiler eklemiş bilmem kaç derslik yapmışlar okul kitapları bedava olmuş bla bla.
Keşke bu mesajı okumasaydım,öğretmen olduğunuzdan size saygım vardı.Neden tahammülünüz yok yapılan hizmetleri görmeye,bardağın hep boş yönünü mü görürsünüz?
Tabii ki insan olan herkese saygı duyulmalı ama ben öğretmen olduğunuzdan dolayı daha özenli yazmanızı beklerdim.Doğrular bakış açısına göre değişir.ben insanlara mesleklerine göre değil insan olduğu için saygı duymayı tercih ederim,böyle düşünen birisinin bana saygısı olmasın lütfen.
bardağın dolu tarafı boş tarafı olmaz,doğrular ya vardır ya yoktur.
Tabii ki insan olan herkese saygı duyulmalı ama ben öğretmen olduğunuzdan dolayı daha özenli yazmanızı beklerdim.Doğrular bakış açısına göre değişir.
devlet diyor ki ben parama bakarım.Bu nasıl bir mantıktır yahu pes
ona bakarsak
sigaralardan fersah fersah vergi alırken iyi ama değil mi
sigara içenler içtikleri paketlerle peşin peşin ödüyor zaten tedavi masraflarını
Bunlar daha başlangıç.
Çalışamaz hale gelene kadar çalışıp, hastalığımızın tedavisini bile karşılayamaz halde emekli olacağız.
Sonunda bizi yılkı atları gibi kaderimizle baş başa bırakacaklar anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?