Sgk işlenmiş soyadı değişikliği

Sanmıyorum çünkü onları hizmet Dökümü'nde eskiden hangi soyad ile gönderdi iseler o görünüyor o dönem tahakkuklarında eski Dönemlere ait tahakkukları da yeniden verilip değişme olmayacağına göre hangi soyadla Kayıtlı iseniz o Görünür değişmez.
Zaten o sizin hayatınızın bir parçası bence bunu kabullenin.

Canim ben muhasebeciyim hatta personel isleri alanim zannetmem sgk dan bu degismez fakat sgk dokumunu istemez isyeri senden e devlet sifrwnle girip yahut sgk ya gidip almadigin surece de kimse alamaz sistemden erisemez bence sknti olacak bi durum degil de gormesinler istyorsun ya gormeyeceklerdir zaten yani ...

Aynen hatta soyadj degisikligi yapan bi calisanimiz vardi afedersiniz soyadj okuzdu eski soyad gorunuyordu yani mesela hakikaten gecmisini silemezsin diye bahsedilmisya dogru yanj hele sgk ise isler dha zor diye dusunuyorum

Anlatmak istediğim şeyi tam olarak anlamış birini görmek sevindirici gerçekten teşekkür ederim mantıginizla ve sağ duyunuzla okuduğunuz için.
Evet dost hayati derken birlikte yaşayan bekar çiftleri kastetmemiştim aslında ama gördüğüm tepki aşırı olunca mevzunun bağcıyi dövmek olduğunu gördüm.
İnsanlar istediği gibi yaşar zaten bende istediğim gibi yaşıyorum özelimi.
Konu sahibi hemcinsime destek olması açısından telli duvakli nikahli gelin olduk dedim.bu bizim hayatımızın gerçeği ve rahatsız olmamasi gerektiğini açık şekilde dile getirdim.gizli saklı yaşayanlarla mukayese etmistim halbuki
Yoksa banane nikahsız mutluymuş mutsuzmuş her koyun kendi bacağından asılır.

Son düzenleme:
2017 de işe başlayacaktım hatta 2015 te çalışıp sezon sonu ayrıldığım iş yeri , benden döküm istemişti, hatta 2014te girdiğim iş yeri de döküm istedi. Ben de onu anlayamıyorum neden dökümümüzü istiyorlar ki zaten belli değil mi adımı sanımız ☺

Sacma yani ben gelipte bana emeklilik hesaplamadi vs yaptirmak istemeyen kmseden sgk dokumu istemedim hicbir zaman gerek olmazdi ise giriste istenen bir evrak asla degildi yani ...

O kısmı sistemden silemezsiniz diye biliyorum.
Benim de evliliğimden önceki yıllar bekarlık soyadımla kayıtlı..

O dökümanda olması neden bu kadar sinir ediyor ki? Evlilik yaşamışsınız bitmiş gitmiş..

Kişisel verilerin korunması kapsamında verdiğiniz evrakları bir kişinin görmesi ile ilgili muvafakatname verin. Farklı kişiler bunu görüp alay ettiğinde dava bile açabilirsiniz. Muvafakatname verdiğiniz kişi haricinde kimse evraklarınızı görme hakkına sahip değildir.

Son ayların hizmet dökümünü ver

Mesela son 6 Ay'ı ver. Zaten en basta prim gün Say'ın yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…