How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sgk dışı ameliyatım görünür mü

Ya sanki burada biri ozel hastaneye kendi ismimle giriş yaptirmak istemiyorum diyince yapmıyorlar diye yazdi gibi hatırlıyorum. O sekilde yaptırabilirsiniz. Bunun disinda ameliyatinizi sgk odemiyor olsa bile, hastanede yatarken kullanilan damar yolu, serum gibi basit seyler icin sgk dan odeme aliyorlar. Yatak parasi da dahil. O yuzden bunu acikca konuşun, saglik guvencesi olmayan biri gibi islem yapılabiliyorsa oyle yapsinlar. Tabii o zaman masraflariniz artar. Kullanilan alkole kadar para vermek zorunda kalırsınız.

Bence diktirecek. Er ya da geç açığa çıkar ne yaparsan.
Saçma sapan yorumunu kendine sakla arkadaşım evliyim ben çok şükür öyle şeylerle isim olmaz eşim şehir dışına çıkmama için vermez diye başka yerde oluyorum ameliyatı zaten söyleyeceğim kendisine...Ne kadar kolay insanları karalamak sizin icin

Özel hastanede ameliyat oldum direk sgk kayıtlarında cıktı. Kullandıgım ilaçlara kdr saydı doktor. Çıkıyo yani gbt gbi.

Ya sanki burada biri ozel hastaneye kendi ismimle giriş yaptirmak istemiyorum diyince yapmıyorlar diye yazdi gibi hatırlıyorum. O sekilde yaptırabilirsiniz. Bunun disinda ameliyatinizi sgk odemiyor olsa bile, hastanede yatarken kullanilan damar yolu, serum gibi basit seyler icin sgk dan odeme aliyorlar. Yatak parasi da dahil. O yuzden bunu acikca konuşun, saglik guvencesi olmayan biri gibi islem yapılabiliyorsa oyle yapsinlar. Tabii o zaman masraflariniz artar. Kullanilan alkole kadar para vermek zorunda kalırsınız.
Hastanede olacağı için 1500 tl filan fazla alıyorlar bence onlar dahildir buna...yardimci olduğunuz için teşekkür ederim

Saçma sapan yorumunu kendine sakla arkadaşım evliyim ben çok şükür öyle şeylerle isim olmaz eşim şehir dışına çıkmama için vermez diye başka yerde oluyorum ameliyatı zaten söyleyeceğim kendisine...Ne kadar kolay insanları karalamak sizin icin
Ay pardon o zaman. Konunu okuyunca aileden ayrı şehirde yaşayan genç kiz sandım.

Eşiniz bilecek, anneniz biliyor.
Kime neden hesap vermek zorundasınız ki bu kadar gizli kalması için endişe ediyorsunuz?
Kime ne benim nereme ne yaptıracağımdan...

Eşim eczacı şehir dışına çıkıp olacağımı bilmiyor hepsi bu kadar sistemden nerde olduğunu görsün istemiyorum sadece..bu kadar açıklama sizi tatmin etmiştir umarim

Kan veya diğer testler için bir hastane diğerini görmediği için birinde yaptırılan sonuç diğerinde yaptırmak gerekebiliyor. Hastanede en ufak bi olayda hastalık geçmişi ve ameliyatlarla ilgili bilgi alınması gerektiğinde sistemden bakmak yerine hastaya ve hasta yakınından bilgi alınıyor. Görünecegini düşünmüyorum fakat eczane farklı bi sistemle çalışıyor olabilir..

Yalnız daha dikkat etmek gereken bisey var. Estetik görünecek biyerdeyse zaten kolayca ortaya çıkar.Farkli bi durum ise ameliyat izlerinin belli olmaması için biraz daha zamana ihtiyacınız var.Sureyi ona göre ayarlayın. Dikiştir vesaire falan filan..

Arkadaşlar merhaba...Ben yakında küçük bir ameliyat geçircem merak ettiğim bir konu var ameliyatınmı sgk karşılamıyor....hastaneye girişim yapılacak tabiki....Benim bu hastanede ameliyat olduğum ve muayene ücreti ve gibi ayrıntılar eczane sisteminde görünür mü gorunmeyecegini söylediler ben sizinde bi dillerinizi almak istedim özel bir durumun var şimdiden teşekkürler herkese

Ben e nabiz uygulamasini kullaniyorum. Gittiğim ozel hastanelerde konan teshis bile cikiyor. Kimlik numarasiyla islem yapıldığı icin sanirim. Yoksa o hastanede sgk zaten yok bende ucretli gidiyorum.
Konu ne olursa olsun kendi kimliginle yaptigin her is bir gun karsina cikabilir.

Arkadaşlar merhaba...Ben yakında küçük bir ameliyat geçircem merak ettiğim bir konu var ameliyatınmı sgk karşılamıyor....hastaneye girişim yapılacak tabiki....Benim bu hastanede ameliyat olduğum ve muayene ücreti ve gibi ayrıntılar eczane sisteminde görünür mü gorunmeyecegini söylediler ben sizinde bi dillerinizi almak istedim özel bir durumun var şimdiden teşekkürler herkese
Doktora söylerseniz ilacınızı reçeteye işletmez. Reçetede yer almayan şeye çevreniz ulaşamaz. İçiniz rahat olsun. Yani tabii ki bir yerlere kaydolur ama aileniz falan öyle sgk gibi açık açık ulaşamaz o bilgiye. Merak etmeyin. Sadece konuyla ilgili mail, mesaj falan atılabilir ona dikkat edin.

Hastane girişinizde sigortadan yararlanmak istemiyorum derseniz sigortadan işlem yapılmaz görülmezde zaten.E nabızda da belli bi süre bilgiler var.Mesela benim 2015 bilgilerim var en geçmişimde.Ayrıca uygulamada bilgilerinizide kapata biliyosunuz.

Şimcik bu işlemler sizin için hayati olduğu için sisteme her türlü girmek zorunda. Acil bir vakada sağlık personeli sizin hastalik gecmisinizi bilmek zorunda çünkü. Eczacı görebilir mi dersen bence görebilir çünkü sizin tc sigorta bilgilerinize vakıf er kişi. Kesin görür diyemesemde ihtimal var bence.

Back