Arkadaşlar merhaba...Ben yakında küçük bir ameliyat geçircem merak ettiğim bir konu var ameliyatınmı sgk karşılamıyor....hastaneye girişim yapılacak tabiki....Benim bu hastanede ameliyat olduğum ve muayene ücreti ve gibi ayrıntılar eczane sisteminde görünür mü gorunmeyecegini söylediler ben sizinde bi dillerinizi almak istedim özel bir durumun var şimdiden teşekkürler herkese
Sgk olmasa da sağlık bakanlığı kayıtlarına işleniyor. Ama onu da yetkili kişiler görüyor. Benim de sgk dışı operasyonun var. E nabız sisteminde görünüyordu mesela. Sildim ordan. Ama sağlık bakanlığı kayda geçiyor
Her ameliyat sgk ve bakanlık kayıtlarına geçer çünkü mantık otel mantığındakiyle aynıdır.Girişi yapılan hastanın gbtsine bakılır ve araması vs olanlar bu şekilde bulunur bu yüzden herkesin kaydı girilmek zorunda.
Ailenizden gizli şehir dışına gidip ameliyat oluyorsunuz tek başınıza pardon yürek mi yediniz? Allah korusun ya size bir şey olsa?
Aileniz çok mu katı anlamadım? Annenize söyleyin bari. Beraber gidin ya da tek gidin ama haberleri olsun.
İnşallah benim çocuklarım benden gizli hiç böyle şeyler yapmazlar. Gerçi ben sıkmam evlatlarımı ama her ne olursa olsun bence anneniz de olsa biri bilmeli.