- 15 Şubat 2008
- 1.451
- 39
-
- Konu Sahibi minikkuzum
walla ben epidural sezeryan oldum ertesi gün ayaga kalktım 3 gün sonra bayagı bi yol yürüdüm çünkü bebegim hastanede küvezdeydi hiç agrım sızım olmadı 15 günde iyileşirsin meraketme
evet ben dinlenmek ve süt arasındaki ilişkiyi unutmuşum sağol hatırlattığın için..inşallah bebeğim de akıllı olur da hepsine birden bakabilirim.kendi işimi kendim yapmayı çok özledim gerçektenben genel anesteziyle sezeryan oldum ilk hafta kendi işimi yapmakta zorlandım. 2. hafta kendi işimi yapar haldeydim ama bebeğe de bağlı bir durum bu bence uyutmayan ve çok ağlayan bir bebek olursa çok yoruyor benim ki gibi ama senin 2 tane daha çocuğun varmış ne kadar yardım alırsan o kadar iyi bence malum ne kadar dinlenirsen sütün o kadar yeterli oluyor bebeğe...
ay maşallah ne kadar güzeeelll davul zurna keşke bana da yapsalardı yaa..Alla uzun ömür versin babanıza çok hoşuma gittiepidural sezeryan oldum o gece hastanede fır fır dolaştım ben hiç yatmadım. ertesi gün oluma yeni doğan sünneti yaptırdım 1 saat sonrada çıktık eve geldim kapıda davul zurna babacığım karşıladı oynadım bile
maşallah gerçekten çok zor benim için bu anlatılanlar ben her iki sezeryanımda da çok ağrı çektim çook..6. gün sadece salata filan yaptım ama hiç yatmadım ben de yattıkça ağrım artıyodu ooof of..ama geçti sarkık göbek kaldı yadigarben 2 gun hastanede kaldım daha sezeryanın sabahı eşimle kafeterya da cay içtik karsılıklı bebişi kutladık
eve geldım annem yanımdaydı, yat nazar degecek dıye kendını yırttı
ayaktaydım mısafırlerıme bebegımı görmeye gelenlere poça kek yaptım, bebegımı kucagıma aldım gezdırdım ooh
yemınle hıc yatmadım
eşim ne dayanıklı bı hatunsun sen dıyodu