sezeyandan sonra kaç gün bakıldınız

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
kızlar sezeryanla doğum yaptıktan sonra kaç günde kendi işinizi yapmaya başladınız.benim ikizlerim var 3,5 yaşında.bu hafta doğum yapıcam.çocuklar anasınıfına gidiyor sabah gidip öğlen geliyorlar.merdivenden benim indirip çıkarmam gerekiyor.bebeği de indirecem.annemler ben 15 günlük filan olunca gidecekler sanırım.sonra bakabilir miyim üçüne birden biilmiyorum.15 günde nasıl olurum.ilkinde 20 gün ağrım olmuştu iş yapamıyordum.sizlerin nasıl oldu anlatır mısınız

walla ben epidural sezeryan oldum ertesi gün ayaga kalktım 3 gün sonra bayagı bi yol yürüdüm çünkü bebegim hastanede küvezdeydi hiç agrım sızım olmadı 15 günde iyileşirsin meraketme

ben genel anesteziyle sezeryan oldum ilk hafta kendi işimi yapmakta zorlandım. 2. hafta kendi işimi yapar haldeydim ama bebeğe de bağlı bir durum bu bence uyutmayan ve çok ağlayan bir bebek olursa çok yoruyor benim ki gibi ama senin 2 tane daha çocuğun varmış ne kadar yardım alırsan o kadar iyi bence malum ne kadar dinlenirsen sütün o kadar yeterli oluyor bebeğe...

walla ben epidural sezeryan oldum ertesi gün ayaga kalktım 3 gün sonra bayagı bi yol yürüdüm çünkü bebegim hastanede küvezdeydi hiç agrım sızım olmadı 15 günde iyileşirsin meraketme

ilk doğumumda ben de hiç yatmamıştım benim bebekler de küvözdeydi günde iki kez gittim geldim.ama çok ağrım oldu benim 20 gün acı çektim.şimdi iki çocuk var evde bi de bebek bayramda yalnız kalacam gibi..inşallah iyileşirim teşekkür ederim

ben genel anesteziyle sezeryan oldum ilk hafta kendi işimi yapmakta zorlandım. 2. hafta kendi işimi yapar haldeydim ama bebeğe de bağlı bir durum bu bence uyutmayan ve çok ağlayan bir bebek olursa çok yoruyor benim ki gibi ama senin 2 tane daha çocuğun varmış ne kadar yardım alırsan o kadar iyi bence malum ne kadar dinlenirsen sütün o kadar yeterli oluyor bebeğe...
evet ben dinlenmek ve süt arasındaki ilişkiyi unutmuşum sağol hatırlattığın için..inşallah bebeğim de akıllı olur da hepsine birden bakabilirim.kendi işimi kendim yapmayı çok özledim gerçekten:KK76:

ben spinal anesteziyle doğum yaptım çok kolay bir doğum oldu.aynı gün yürütme olayı vardı kalktım uzun uzun yatma hiç olmadı 4.gün eve çıktım ağrım sadece ilk 2 saat oldu normal doğum yapmayacaksanız spinali öneririm.

bende 2. sezeryanı olduğumda oğlum tam 25 aylıktı. 10. gün kayınvalidem "ablan gelecek naslsa " deyip gitti.eşimin iznide 10 gün itti ve işe başladı. ablam 1 yaşındaki oğluyla ve enişteyle geldi sağolsun yardım etmek niyetiyle geldi ama işler yolunda gitmedi oğlu hasta oldu ve bir dakika yakasından ayrılmadı. böylece ben 10. günden itibaren hepsine birden bakmak zorunda kaldım. arada olan biraz oğluma oldu bazen siinirlendim kızdım filan. ama ameliyattan çok sinirlerim yıprandı evin içinde sürekli bi kargaşa 3 çocuk dinlenme yok. 22. gün gittiler ve ben hem peşlerinden ağladım hemde gidiyolar diye sevindim. ondan sonra hayat daha kolaylaştı açıkçası. benimde hikayem böyle :)))

Bende epidural sezeryan oldum 3.5 ay once hic yatmadim desem yeridir sadece hastanede yattigim 2 gun eve geldigim gibi ayaktaydim bir dahada hic yataga giremedim cunku yardim edicek pek kimsem yoktu her isimi kendim hallettim. Ama gercekten dinlenmek ve sutunun cok olmasi dogru orantili galiba cunku ben dinlenemedim diye cok sutum olamadi malesef

Son düzenleme:
Ben genel anesteziyle sezeryan oldum.Annem 10 gündür yanımda sağolsun.Hastanede 2 gün yattım eve gelnce hemen ayaklandım.İşimi kendim yapar oldum 4.gün.Evde hiç yatmadım desem yeridir.Biraz bünyeyle alakalı sanırım.Ama dinlenmek de gerek iki çocuğun da varmış ne olursa olsun sezeryandan sonra bakıma ihtiyacın oluyor.

epidural sezeryan oldum o gece hastanede fır fır dolaştım ben hiç yatmadım. ertesi gün oluma yeni doğan sünneti yaptırdım 1 saat sonrada çıktık eve geldim kapıda davul zurna babacığım karşıladı oynadım bile:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben 2 gun hastanede kaldım daha sezeryanın sabahı eşimle kafeterya da cay içtik karsılıklı bebişi kutladık:KK76:
eve geldım annem yanımdaydı, yat nazar degecek dıye kendını yırttı
ayaktaydım mısafırlerıme bebegımı görmeye gelenlere poça kek yaptım, bebegımı kucagıma aldım gezdırdım ooh
yemınle hıc yatmadım

eşim ne dayanıklı bı hatunsun sen dıyodu:KK9:

epidural sezeryan oldum o gece hastanede fır fır dolaştım ben hiç yatmadım. ertesi gün oluma yeni doğan sünneti yaptırdım 1 saat sonrada çıktık eve geldim kapıda davul zurna babacığım karşıladı oynadım bile:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ay maşallah ne kadar güzeeelll davul zurna keşke bana da yapsalardı yaa..Alla uzun ömür versin babanıza çok hoşuma gitti:KK9:

ben 2 gun hastanede kaldım daha sezeryanın sabahı eşimle kafeterya da cay içtik karsılıklı bebişi kutladık:KK76:
eve geldım annem yanımdaydı, yat nazar degecek dıye kendını yırttı
ayaktaydım mısafırlerıme bebegımı görmeye gelenlere poça kek yaptım, bebegımı kucagıma aldım gezdırdım ooh
yemınle hıc yatmadım

eşim ne dayanıklı bı hatunsun sen dıyodu:KK9:
maşallah gerçekten çok zor benim için bu anlatılanlar ben her iki sezeryanımda da çok ağrı çektim çook..6. gün sadece salata filan yaptım ama hiç yatmadım ben de yattıkça ağrım artıyodu ooof of..ama geçti sarkık göbek kaldı yadigar:KK50:

X