Sezeryanla ikinci dogumumu yaptim gobegimi nasil eritirim..

Haznam

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
19
1
6
- Yurtdışı
Slm arkadaslar bir bucuk yil ara Ile iki sezeryan dogum yaptim gobegim cok kaldirdi iki aydir dogum yapmisim hala gitmedi bu durum beni cok uzuyo yardimci olur musunu

Canım bence her gün ekebildiğin kadar çok mekik çek.. Ben hiç dogum yapmadım ancak özellikle hamilelik sonrası kalan göbek için mekiğin çok iyi geldiğini duydum.. Ve ben normal göbegimi eritmek için denedim günde 100 ile başladım ara vererek her aklıma geldiğinde gün içinde mekik çektim ve göbek denen bişi kalmadı 175 boyla 50 kilo oldum.. Tabi yediklerinde çok önemlii.. Yağ yakan şeyler yemen lazım.. Hergün 3 bardak yeşil çay mutlaka!!! ve tam tahıllı ürünler.. Sana Nesfit öneririm.. 15 günlük programını ( sabah ve akşam yemeğinde bi kase nesfit ) ve mekik artı çay yaparsan 15 gün boyunca ciddi anlamda kilo kaybın olur artı en fazla göbekte erime olur çünkü hepsi bel çevresi yağlanması için yapılan seyler...

ben 4,5 ay once bebeğimi sezeryan ile doğurdum 40im cikinca doktora kontrole gittiğimde oradaki diğer kadinlar kac ayliksin diye soruyordu 6 aylik hamile gibiydim 20 gundur pilates yapıyorum ben ebru sallinin süper bir karin DVD sinden ve gelişme var sarkma nerdeyse gitti gevşeklik ve yağlar kaldi egzersizler cok fazla yormuyor aslinda ama oldukça etkili dikişlerinizde sorun yoksa eger sizde baslayabilirsiniz

Selam arkadaşlar valla canım arkadaşım doğum yapmadım demişsinya mekik işe yarıyor ama o sancılar ilk sezeryan sonrasını hatırlatıyor ben 4 sene oldu 2.doğumumu yapalı ilkle arasında 5 sene var ilkte doğum sonrası hiç yoktu ama emziripte alanlardan oldum aksine vermedim ikincisinde 10 kilo aldım şuan hamile kalmadan önceki kilomdayım o gitti ama ilk kilom nerde arada vermem gereken 5 kilo var gitmiyo neler yaptım anlatama şimdide zayıflama kemeri siparişi verdim yok anam o eski iradede kalmamış çok yemek yiyen deyilim kesinlikle ama çikolata yiyorum:52: Helede rengli döneminde diycem arkadaşım inşallah erersin muradına ben kendi adıma çok sevinirim zira ben hiç ama hiç kiloyu seven biri deyilim bakınca bişey yok yine iyiyim ama sarkık göbek ve yan yağlar bana acayip sıkıntı veriyor kemer işe yararsa yazarım zira yengemin o göbiş nasıl oluda gitti hala anlamadım

Back