arkadaşlar sezeyanla doğum yaptım.ayılmam kolay oldu ama ayıldığım gibi nefessiz kaldım.çok kötüydü 1 gr nefes alamdım.bu nöbet halinde 2 kere oldu çok korktum.mosmor oldum hatta onun haricinde hiçbir sorunum olmadı bu yüzden birdaha çocuk doğurmak bana kabus.sizce neden böyle oldu olan varmı
teşekkürler arkadaşım güzel açıklamışsın. demek ki ölümden dönmemişim :) ben doğumdan sonra gunlerce sırtustu yatamadım. nefesım kesılıyodu uyurken. uyanıp derin derin nefes alıyodum. çok etkisinde kaldım ameliyatın. hala da aklıma geldikçe nefesim kesiliyo
merhaba canım bende sezeryanlıyım narkoz tüm kasları bloke ettiğinden akciğerlerde dahil solunum cihazına(entübe)bağlanıyoruz ve makinaya bağlı solunum alıyoruz dolayısı ile ameliyat bitiminde normal solunuma geçişte bunun yaşanması doğal akciğerler tekrar makinasız işlevine döndüğü için oluyor.hatta uyanınca acip bir öksürme isteği olur ve bu çok zorlar insanı dikişler acır çünkü boğazda yoğun acı ve balgam olur hepsi bundan ötürü bu sıkıntıyı da gidermek için bol sıcak su içmek gerekir.
korkacak birşey yok yani
umarım açıklayıcı olmuştur :))a.s.
evt bunları yasadım saol canım.kafamçokkarıştı
birşey değil arkadaşım kardeşim ve kuzenim doktor onlar sağolsunlar iyice bir anlatmışlardı bana yerimseniben
allah korusun canım ne ölümden dönmesi rabbim evlatlarımıza bağışlasın :Saruboceq:
sırt üstü yatmak zor olur evet her bünye böyle olmuyor ama çoğu böyle şeyler yaşar.
insan sırt üstü yatamaz rahat yutkunamaz nefes alamaz çok sıkıntılı geçer yani ben ikinci doğumumuda sezaryan yapmak zorunda kaldım birincisi sezaryan olunca.
hatta tüm bu yazdıklarınızı daha yeni atlatıyorum oğluşum bir aylık oldu ama hala boğazım ağrıyor sıcak suya devam a.s
evet ya neydi o oyle. boğazım acıyodu kaşınıyodu öksüremiyodum da mahfoluyodum. hele ameliyat sonrası o dikiş acısı... o an töbe dedim bidaha doğurmam. ama şimdi değdi diyorum oyle guzel ki bebeğim... yine de sezeryan olurdum ama tekrar dunyaya gelsem. 3-5 gun sonra ıyıleşiyo insan tamamen.
iyi geceler kardeş. teşekkürler muhabbet için a.s.
arkadaşlar sezeyanla doğum yaptım.ayılmam kolay oldu ama ayıldığım gibi nefessiz kaldım.çok kötüydü 1 gr nefes alamdım.bu nöbet halinde 2 kere oldu çok korktum.mosmor oldum hatta onun haricinde hiçbir sorunum olmadı bu yüzden birdaha çocuk doğurmak bana kabus.sizce neden böyle oldu olan varmı
ben de ayliriken nefessiz kaldim,konusamadim.heralde naorkozun etkisinden oldu...zaten ayilmam 3 saati bulmus...ama kisiden kisiye degisir benim bunyem zayif bu yonden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?