sezeryandan sonra sıkıntı çeki,toparlanmak isteyenler buyrun sohbete....

6 ay önce spinal anestezi ile sezeryan oldum. çok sıkıntı yaşadım. hatta aynı zamanlarda doğum yapan diğer arkadaşlarım gayet rahattı ,benim sıkıntılarımı duyunca ağrı eşiğin düşüktür vb laflar duydum ve bu beni çok üzdü. çünkü doğumdan çıktığım ilk 4 saat acı içinde kıvrandım. kesik yeri içi dışı sanki ateşle yakıyorlarmışcasına ağrıdı. bebeğimi değil emzirmek kucağıma dahi alamadım. ertesi gün iyiydim ama yatarken iyiydim fakat kalkıp yürürken çok acıdı . neyseki bebeğimiz sağlıklı.

aynı soorunu bende yaşadım 11 gün önce spinal anestezi ile sezeryan oldum sonrasındaki baş ağrısının tarifi yok hiç geçmeyecek sandım 1 hafta boyunca kafamı yastıktan kaldıramadım hergün 4-5 fincan neskafe içmem söylendi faydasınıda gördüm.Allahtan geçti yoksa tedavisi çok riskliymiş.Oyüzden lütfen doktorunuza üstüne basa basa epidüral istiyorum diye söyleyin ben yaşadım başkası yaşamasın çok kötüydü.

Merhaba canım ben buket yazdılarını Dr. Düzgün Bey ve spinal sezeryanın ile ilgili yazdılarını okudumda o yüzden yazıyorum sana.Bende temmuzun başında düzgün beyde spinal sezeryan olucam.Nasıldı neler yapılıyo nasıl geçti neler hissettin bana ayrıntılı bir şekilde en başından itibaren anlatabilirmisin canım? Gerçekten bunu yaparsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…