- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
doğru diyosun cnm dr.um iyidi ama anestezi yi yapan biraz acemiydi sanırım...(oda bana denk geldi..
![]()
biz ameliyathanede müzik bile dinledik ya
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun cnm dr.um iyidi ama anestezi yi yapan biraz acemiydi sanırım...(oda bana denk geldi..
![]()
bebeğin kalp atışlarını duymadılar tehlikeye girmişti zaten kanamamda gelmişti tek çocuk olmazda daha benimki 2ye girmedi
benim paşam 8 ayını bitirdi.
biz ameliyathanede müzik bile dinledik ya![]()
niye sezeryan olmuştun cnm sen?
biz ameliyathanede müzik bile dinledik ya![]()
oğlum 39 + 3 de doğdu çatı muaynesi yapıldı 2 kere hiç açılma olmamıştı, doktorumda suyumda hafifi lekeler gördü son kez gel bakalım ne alemde dedi gene açılma olmadı hatta daha da daraldı dedi, sezaryanda bile zor çıkardılar oğlumu karnımdan, kafasını kanala sıkıştırmış öyle takılıyormuş hahahaha
amin hepimizinkini ama ben şimdilik düşünmüyorum çünkü çalışıyorum genede rabbim bilir tabi olursa doğururum
geçen gün normal doğum yapan birini görmeye gittim benim ilk halimden eser yoktu çok imrendim hiç doğum yapmamış gibiydi..çok imrendim ne yalan söyliyim...
Benim iki doğumumda spinal oldu .spinalden sonra baş ağrısı bende de çok oldu dünyayı başıma asmışlarda ben taşıyormuşum gibi hissetmiştim 2.günden sonra.Bol bol su içmek çikolata yemek,kafeinli şeyler tüketmek gerekiyormuş ilaçın vücuttan atılması için.İlk doğumumda benmde klasik müzik vardı bence bütün ameliyatlarda bu durum vardır sonuçta biz bayılmadığımız için olanları biliyoruz o kadar saat zannetmiyorum ki doktorlar hemşireler bişey dinlemesin .ikincisinde hafif müzik ve bol dedikodu vardı çalışma şartlarının zorluğundan bahsediliyordu.bir önceki sezeryanın niye kötü geçtiğinden filan bahsediliyordu.:)) Hamileliğime 64 kiloyla başladım 67 ile noktaladım.hamileliğim mide bulantılarıyla geeçtiği için 8 ay aç gibi gün geçiriyosun..doğumdan sonra midem bayram ediyor ve bütün kiloları doğum sonrası aldım ben şuan 65 im ..mideme söz geçiremiyorum![]()
bende de oldu baş ağrısı....inanılmaz bi ağırlık vardı sanki başımdahatırladıkça bi fena oluyorum...hayatımda hiç içmediğim kadar kahve içtim o da tansiyonumu yükseltti..
doğumlarının arası kaç yıl?ilk bebeğin niye sezeryan olmuştu cnm?
hayırlısı canım sonuçta biz son güne kadar bekleyipte doğuramayanlardanız.Kendi isteğimizle seçmedik sezeryanı ne gelirse katlanıyoruz .Sezeryanın sonrası zordoğum 5 dakka toplam 50 dakika
bende hiç başağrısı olmadı ama bana hemen kahve içirdiler şekersiz sütsüz alakası var mı bilmiyorum, bana herkes normal mi doğurdun dedi maşallah diyeyim harika bir doğumdu, ameliyathanede müzik ve muhabbet vardı ama benimle yk bebeğin ismi ne olacak, göbek adını ben koyayım, hangi takımı tutacak vs kendi aralarında hiç konuşmadılar doktorum şimdi karnına bastırıp bebeği alacağım korkma için bir boş olacak dedi rahatlayacaksın ama toplam 3 kişi bastırıp çıkardılar o zaman kaburgalarım ağrıdı ve doktor çok uğraştı dedi sen asla bunu normal doğuramazdın adam kendi kuytuya sıkıştırmış istifini bile bozmuyor dedi hahaha. kamerayada almışlar bebeğin çıkışını uğraşmalarını falan. 2 gün kaldım hastanede 1. günü akşamı hafif dikiş ağrım oldu ama iğne ile geçti, pedlerimi falan hastabakıcılar değiştirdi, dikişleri bastırma demiş bir arkadaş ben hatırlamıyorum ama sanki 2. gün hemşire ve doktorum bişiler yaptılar canım yanmamış ki anlamadım. sondayı uyuşturunca taktılar ve sonra çıkardılar onuda hissetmedim ya bende mi bir acayiplik var normalde elim kesilse 1 hafta yatarım bu kesik beni öldürü diye.
banada yapıldı.ameliyattan sonra ebe gelip karnıma bastırdı kan çıksın diye o kadar zor bir acıki anlatamam şu ana bir düşündüm tuhaf oldum çok acıyor yaben adanadayım doktorumdanda memnundum yaşımda genç pek nazlıda değilim ama çok canım yandı özellikle ameliyattan sonra dikiş yerine bastırılıp içini temizleme işlemi beni öldürdü
sezeryanim iyi gecti diyenlere imreniyorum benim 3. sezeryanim ve hepside zor gecti,ben anestezinin reaksiyonlarini fazlasiyla yasadim ,kasinti,bulanti,bas donmesi,bi tek bas agrim olmadi,ilk gece uyusuktum dikis agrim yoktu kasintidan yatamadim yuzumu cizmisim kasiyarak,daha sonraki geceler dikis agrilarini hissettim ve cok yandi.