bende hiç başağrısı olmadı ama bana hemen kahve içirdiler şekersiz sütsüz alakası var mı bilmiyorum, bana herkes normal mi doğurdun dedi maşallah diyeyim harika bir doğumdu, ameliyathanede müzik ve muhabbet vardı ama benimle yk bebeğin ismi ne olacak, göbek adını ben koyayım, hangi takımı tutacak vs kendi aralarında hiç konuşmadılar doktorum şimdi karnına bastırıp bebeği alacağım korkma için bir boş olacak dedi rahatlayacaksın ama toplam 3 kişi bastırıp çıkardılar o zaman kaburgalarım ağrıdı ve doktor çok uğraştı dedi sen asla bunu normal doğuramazdın adam kendi kuytuya sıkıştırmış istifini bile bozmuyor dedi hahaha. kamerayada almışlar bebeğin çıkışını uğraşmalarını falan. 2 gün kaldım hastanede 1. günü akşamı hafif dikiş ağrım oldu ama iğne ile geçti, pedlerimi falan hastabakıcılar değiştirdi, dikişleri bastırma demiş bir arkadaş ben hatırlamıyorum ama sanki 2. gün hemşire ve doktorum bişiler yaptılar canım yanmamış ki anlamadım. sondayı uyuşturunca taktılar ve sonra çıkardılar onuda hissetmedim ya bende mi bir acayiplik var normalde elim kesilse 1 hafta yatarım bu kesik beni öldürü diye.