- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
merhaba ben de 2 ay 10 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım. baş ağrım hiç ama hiç olmadı bol su içip kahve meyve suyu tükettim. benim derdim dikişlerimi aldırmaya gittiğimde karnımın ödem toplamış olduğunu öğrenmemle başladı. doktor hemen muayene ettiği yerde dikişlerin iki ucundan ve ortasından delik açtı içini biraz boşalttı. o an dedim eyvahhhhh bağırsaklarım patlamış öyle kötü kokuyordu((( hemen hastaneye yatışım yapıldı, antibiyotik serumlarla ve karnımı sıkarak yapılan pansumanlarla ayrıca 2 kezde vajinal pansuman yapıldı rahmimin içi baticon ve serum gibi bir sıvı ile yıkandı adını unuttum :)) ve bu sürenin 3 gününde de karnımdan sarkan diren diye sondaya benzer bir hortumla 10 günü tamamladım. ameliyat yerim açılmadan taburcu olabildim çokk şükür. sezaryen olmamın nedeni ise 9 saatlik suni sancidan sonra açılmamın 9 cm i bulup 1 cm açılmayı yapamamam ve bebeğimin stresten kakasını yapması oldu. bir doğumda 2 doğum şeklini de gördüm. ama çok şükür şu an çokk iyiyim evime kavuştum. kabus gibi geçen hastane günlerinden sonra evimdeyim oğlumda çok iyi. bir daha doğum yapar mıyım bilmiyorum yaparım herhalde çünkü anne olmak çok güzel :))) kadınlar hep böyle sanırım çabuk unutuyoruz doğum anını. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin ve çocuklarımızın büyüdüğünü görelim hatta torunlarımızın da :)))
cnm çoook geçmiş olsun...sıkıntılarımız bu kadarla kalır inşallah...dikişlerin niye alındı ki estetik olmadımı??