sezeryandan sonra sıkıntı çeki,toparlanmak isteyenler buyrun sohbete....

bebeğin kalp atışlarını duymadılar tehlikeye girmişti zaten kanamamda gelmişti tek çocuk olmazda daha benimki 2ye girmedi

benimki daha 4 aylık şimdiden düşünmeye başladımnasıl olacağını düşünüyorum daha ziyade:44::44::44:hatta normal doğumu bile düşünüyorum

amin hepimizinkini ama ben şimdilik düşünmüyorum çünkü çalışıyorum genede rabbim bilir tabi olursa doğururum

niye sezeryan olmuştun cnm sen?

oğlum 39 + 3 de doğdu çatı muaynesi yapıldı 2 kere hiç açılma olmamıştı, doktorumda suyumda hafifi lekeler gördü son kez gel bakalım ne alemde dedi gene açılma olmadı hatta daha da daraldı dedi, sezaryanda bile zor çıkardılar oğlumu karnımdan, kafasını kanala sıkıştırmış öyle takılıyormuş hahahaha

biz ameliyathanede müzik bile dinledik ya

Benim iki doğumumda spinal oldu .spinalden sonra baş ağrısı bende de çok oldu dünyayı başıma asmışlarda ben taşıyormuşum gibi hissetmiştim 2.günden sonra.Bol bol su içmek çikolata yemek,kafeinli şeyler tüketmek gerekiyormuş ilaçın vücuttan atılması için.İlk doğumumda benmde klasik müzik vardı bence bütün ameliyatlarda bu durum vardır sonuçta biz bayılmadığımız için olanları biliyoruz o kadar saat zannetmiyorum ki doktorlar hemşireler bişey dinlemesin .ikincisinde hafif müzik ve bol dedikodu vardı çalışma şartlarının zorluğundan bahsediliyordu.bir önceki sezeryanın niye kötü geçtiğinden filan bahsediliyordu.:)) Hamileliğime 64 kiloyla başladım 67 ile noktaladım.hamileliğim mide bulantılarıyla geeçtiği için 8 ay aç gibi gün geçiriyosun..doğumdan sonra midem bayram ediyor ve bütün kiloları doğum sonrası aldım ben şuan 65 im ..mideme söz geçiremiyorum

Aynı durum bende de olmuştu çatı kemiğimin izi bebeğin alnından 3 hafta geçmedi..bebğimi çıkarırken yukarı doğru kaqlktığımı hissettim nasıl sıkışmışsa

amin hepimizinkini ama ben şimdilik düşünmüyorum çünkü çalışıyorum genede rabbim bilir tabi olursa doğururum

geçen gün normal doğum yapan birini görmeye gittim benim ilk halimden eser yoktu çok imrendim hiç doğum yapmamış gibiydi..çok imrendim ne yalan söyliyim...

geçen gün normal doğum yapan birini görmeye gittim benim ilk halimden eser yoktu çok imrendim hiç doğum yapmamış gibiydi..çok imrendim ne yalan söyliyim...

hayırlısı canım sonuçta biz son güne kadar bekleyipte doğuramayanlardanız.Kendi isteğimizle seçmedik sezeryanı ne gelirse katlanıyoruz .Sezeryanın sonrası zor doğum 5 dakka toplam 50 dakika

bende de oldu baş ağrısı....inanılmaz bi ağırlık vardı sanki başımdahatırladıkça bi fena oluyorum...hayatımda hiç içmediğim kadar kahve içtim o da tansiyonumu yükseltti..doğumlarının arası kaç yıl?ilk bebeğin niye sezeryan olmuştu cnm?

Doktorum çatı muayenesi için çağırdı muayeneye eşimin zoruyla gittim doktor çatı muayenesi yaptı tabiiçatın açılmamış 44:yarın sabah gel ilk seni alalım dedi.Bana kalsa ben evde kendim doğururum diye düşünüyordum.2 yaş 1 aylıkken hamile kaldım isteyerek.

hayırlısı canım sonuçta biz son güne kadar bekleyipte doğuramayanlardanız.Kendi isteğimizle seçmedik sezeryanı ne gelirse katlanıyoruz .Sezeryanın sonrası zor doğum 5 dakka toplam 50 dakika

öyle de işte hala sıkıntılarım devam ediyobundan sonra normal doğum yapan kimseyi görmeye gitmicem valla kendimi çok kötü hissettim

bende hiç başağrısı olmadı ama bana hemen kahve içirdiler şekersiz sütsüz alakası var mı bilmiyorum, bana herkes normal mi doğurdun dedi maşallah diyeyim harika bir doğumdu, ameliyathanede müzik ve muhabbet vardı ama benimle yk bebeğin ismi ne olacak, göbek adını ben koyayım, hangi takımı tutacak vs kendi aralarında hiç konuşmadılar doktorum şimdi karnına bastırıp bebeği alacağım korkma için bir boş olacak dedi rahatlayacaksın ama toplam 3 kişi bastırıp çıkardılar o zaman kaburgalarım ağrıdı ve doktor çok uğraştı dedi sen asla bunu normal doğuramazdın adam kendi kuytuya sıkıştırmış istifini bile bozmuyor dedi hahaha. kamerayada almışlar bebeğin çıkışını uğraşmalarını falan. 2 gün kaldım hastanede 1. günü akşamı hafif dikiş ağrım oldu ama iğne ile geçti, pedlerimi falan hastabakıcılar değiştirdi, dikişleri bastırma demiş bir arkadaş ben hatırlamıyorum ama sanki 2. gün hemşire ve doktorum bişiler yaptılar canım yanmamış ki anlamadım. sondayı uyuşturunca taktılar ve sonra çıkardılar onuda hissetmedim ya bende mi bir acayiplik var normalde elim kesilse 1 hafta yatarım bu kesik beni öldürü diye.

Sen insan halinden anlayan iyi bir doğum ekibine denk gelmişsin.Benim ilk doğumum çok iyiydi doktorum aynı zamanda hastanenin sahiplerindendi hemşireler filan dört dönüyordu.Sonra benm o doktor yurt dışına çıktı mecburen doktorum değişti doktorun gitmesiyle hastane laçkalaştı.Hemşireleri ve doktorun uyuzluğunu hatırladıkça gıcık oluyorum o hastaneye.Şunları da bir gün iyi bir benzetseler diye geçmiyor değil içimden Sonuçta her meslek zor olabilir bu karşıdakine kötü davranmayı gerektirmiyor ama malesef ülkemde ücretler arasında adaletsizlik olunca kendini bir halt zanneden meslek tabakalrı çıkıyor ..Allahım iyilerini hep korusun inş.

sezeryanim iyi gecti diyenlere imreniyorum benim 3. sezeryanim ve hepside zor gecti,ben anestezinin reaksiyonlarini fazlasiyla yasadim ,kasinti,bulanti,bas donmesi,bi tek bas agrim olmadi,ilk gece uyusuktum dikis agrim yoktu kasintidan yatamadim yuzumu cizmisim kasiyarak,daha sonraki geceler dikis agrilarini hissettim ve cok yandi.

merhaba ben de 2 ay 10 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım. baş ağrım hiç ama hiç olmadı bol su içip kahve meyve suyu tükettim. benim derdim dikişlerimi aldırmaya gittiğimde karnımın ödem toplamış olduğunu öğrenmemle başladı. doktor hemen muayene ettiği yerde dikişlerin iki ucundan ve ortasından delik açtı içini biraz boşalttı. o an dedim eyvahhhhh bağırsaklarım patlamış öyle kötü kokuyordu ((( hemen hastaneye yatışım yapıldı, antibiyotik serumlarla ve karnımı sıkarak yapılan pansumanlarla ayrıca 2 kezde vajinal pansuman yapıldı rahmimin içi baticon ve serum gibi bir sıvı ile yıkandı adını unuttum :)) ve bu sürenin 3 gününde de karnımdan sarkan diren diye sondaya benzer bir hortumla 10 günü tamamladım. ameliyat yerim açılmadan taburcu olabildim çokk şükür. sezaryen olmamın nedeni ise 9 saatlik suni sancidan sonra açılmamın 9 cm i bulup 1 cm açılmayı yapamamam ve bebeğimin stresten kakasını yapması oldu. bir doğumda 2 doğum şeklini de gördüm. ama çok şükür şu an çokk iyiyim evime kavuştum. kabus gibi geçen hastane günlerinden sonra evimdeyim oğlumda çok iyi. bir daha doğum yapar mıyım bilmiyorum yaparım herhalde çünkü anne olmak çok güzel :))) kadınlar hep böyle sanırım çabuk unutuyoruz doğum anını. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin ve çocuklarımızın büyüdüğünü görelim hatta torunlarımızın da :)))

bende 3 ay önce spinal sezeryan doğum yaptım ve inanılmaz başağrılarım oldu 10 gün kahve çay su içmeme rağmen, hatırlamak dahi istemiyorum o günleri, şimdi de ara ara sezeyan yerim acıyor ama daha iyiym tabi

ben adanadayım doktorumdanda memnundum yaşımda genç pek nazlıda değilim ama çok canım yandı özellikle ameliyattan sonra dikiş yerine bastırılıp içini temizleme işlemi beni öldürdü
banada yapıldı.ameliyattan sonra ebe gelip karnıma bastırdı kan çıksın diye o kadar zor bir acıki anlatamam şu ana bir düşündüm tuhaf oldum çok acıyor ya

aynen öyle valla cnm bende imreniyorum....bende de bi tek kaşıntı olmadı işte Allah tanama inan o baş ağrısı mahvetti beni...doğumlarının arası kaç yıl?ilk sezryanın sebebi neydi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…