mrb arkadaşlar benim 4 aylık bi kızım var spinal anestezi ile sezeryan oldum ama çok sıkıntı çektim kendime göre...konuşmaya çoook ihtiyacım var bu aralar...sezeryan olan sevgili arkadaşlar sıkıntılarımızı konuşarak azaltalım..teşekkür ederim şimdiden....
merhaba canım bende 8ay önce spinal anesteziile serezyan oldum, bende çok sıkıntı çektim allahtan o psikolojiyi atlattım.
doğumdan sonra kalan suanki sıkıntım kilolar ve sarkık bir karın.. aynaya bakmak istemiyorum.
ben de 3 yıl önce sezeryan oldum 3 hafta sonra gene olucam ama hiç öyle büyük bı sıkıntı yaşamadım.sarkık karın sıkıcı bı göruntu ama öyle kalmıyor sıkmayın kendınızı.tabı kı spor yaparsanız.
arkadaşım bende epidural anesteziyle sezeryan oldum. ne gibi sıkıntıların var senin?
benimde göbeğim kaldı tabii ki ama çok çok bir göbek değil, hani yemek yersin göbeğin çıkar ya o kadar bişey.. onuda 6 ay sonra sporla vericem inşallah
Merhaba,
bende 8 ay önce spinal sezeryan oldum ama hiç sorun yaşamadım, çok rahat bir ameliyat ve sonrası geçirdim. Doğumdan 5-6 saat sonra ayaktaydım ve hiç lohusa yatağında yatmadım, karnımda sarkmadı gerçi ben fazla kilo almadın ondan olabilir. gene doğursam kesinlike bu yöntemi ve kendi doktorumu seçerdim
ben çok acı çektim ayağa kalktım ama çok canım yandı bebeğimi kucağıma alamadım emzirmekte çok zorlandım acaba senin bu kadar çabuk toparlanmadaki sırın ne?
maşşallah diyeyim o zaman...doktorunkimdi cnm?hangi hastanede doğum yaptın?
ben adanadayım doktorumdanda memnundum yaşımda genç pek nazlıda değilim ama çok canım yandı özellikle ameliyattan sonra dikiş yerine bastırılıp içini temizleme işlemi beni öldürdü
bilmiyorum ama sezeryan diyince durup bi düşünüyorum iyi canım inşallah ikinciside kolay gaçer tabi düşünüyosan ben biraz zor eşimde sağolsun pek ilgilenmedi belkide benimki duygusaldı birz psikolojik yani
valla canım benim canım çok kıymetlidir bütün herkes şaşırdı bana. Ben Bahçelievler Medicana da dr Düzgün korkmaz a yaptırdım. gerçekten hiç bir sıkıntı yaşamadım.
ben inanıyorum doktor ve hastahane çok önemli benden 4 ay sonra kardeşim doğum yaptı aynı şeklilde ama başka hastahanede ama mahvoldu kardeşim çok zor toparlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?