Canım ben hep epidural diye girdim anesteziyle çıktım gözümü yogun bakımda açtım artık ne oluyorsa beni uyutuyorlarArkadaşlar merhabalar
Doğumun daha önce geçirmiş olduğum açık miyom ameliyatından dolayı seZeryan ile olacak.Ancak çok kaygı ve korkularım var.Ben bilincim açıkken bebeği ordan çıkarırken hayal etmekten ve panik yapmaktan korkuyorum.Bana deneyimlerinizden bahşeder misiniz? Tekrar doğum yapsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Ne açıklama yaptı doktorlar?Canım ben hep epidural diye girdim anesteziyle çıktım gözümü yogun bakımda açtım artık ne oluyorsa beni uyutuyorlar
Kalp atışımda sorun cıkmış ... stresten oluyor galiba... ama sonrası 3. Gün ev işi yapabiliyorum yemek dahil...yani yine epidural isterim bi türlü şu işin sonunu getiremedim...Ne açıklama yaptı doktorlar?
AyrıyetenBen hemşireyim ne olacak nasıl olacak hepsini bilerek girdim yani bazı şeyleri bilmek de iyi değil
Epidural oldum çok rahattı
Uyuşukluk olmuyor spinal gibi
Ağrın olduğu zaman ağrı kesici yapıyorlar direk etki ediyor hiçbişey hissetmiyorsun adı üstünde prenses doğum
Hemen yürümeye yemek yemeğe başlıyorsun çocuğunu emziriyorsun güzel yani bence bidaha olsa bidaha epidural yaptırım
Zaten doğumdan önce anestezi doktoruyla konuşuyorsun en uygununu o söyler