• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası yumurtlama sancısı

sehergil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
32
0
96
10 ay önce doğum yaptım haziran 2011 annesiyim. Aranızda sezeryan olup da yumurtlama döneminde sancı çeken var mı benim gibi?
Sezeryan sonrası normal birşey mi bu? Gebelikten önce hiç yoktu böyle bir şikayetim. 4 aydan beri hep aynı dönemlerde kasık sancılarım oluyor.

10 ay önce doğum yaptım haziran 2011 annesiyim. Aranızda sezeryan olup da yumurtlama döneminde sancı çeken var mı benim gibi?
Sezeryan sonrası normal birşey mi bu? Gebelikten önce hiç yoktu böyle bir şikayetim. 4 aydan beri hep aynı dönemlerde kasık sancılarım oluyor.

adet oluyormusun canım bende 9 ay önce doğum yaptım halaadet olmadım ama ayın 22 ne yakın hep adet olcakmısım gibi karnım kasıklarım agrıyo ama adet olmuyorum o ay öle geçiyor eger sendede bu durum varsa normal canım döngün o günlerde dönüyor cünki

bende de oluyor aynı tarz ağrılar.iki defa sezeryanla doğum yaptım.ilkinden sonra bazı aylarda oluyordu,başlarda anlam verememiştim sonrasında bunun yumurtlama ağrısı olduğunu anladım.ikinci doğum sonrası her ay düzenli olarak(9 ay oldu);bazı aylar daha bi şiddetli devam ediyor.sezeryan yüzünden mi yoksa başka bişey mi onu bilmiyorum:26:

bende de oluyor aynı tarz ağrılar.iki defa sezeryanla doğum yaptım.ilkinden sonra bazı aylarda oluyordu,başlarda anlam verememiştim sonrasında bunun yumurtlama ağrısı olduğunu anladım.ikinci doğum sonrası her ay düzenli olarak(9 ay oldu);bazı aylar daha bi şiddetli devam ediyor.sezeryan yüzünden mi yoksa başka bişey mi onu bilmiyorum:26:

sezaryanla alakası yok canım senin adet döngün o aylarda dönecek demekki ama süt verdiğin için adet olamıyorsun yani adet olunca o günlerde olacaksın demek ilk oğlumda aynısını yasadım ve 9uncu ayın 8ınde adet gördüm ondan öncede hep gecen aylarda aynı günlerde karnım agrırdı bu oğlumda adet olmadım daha korkulcak bisey yok canım normal bu

Ben de ekimde sezeryan oldum, halen adet gormedim. Duzenli agrim oluyomu farketmedim dogrusu... Tekrar hamile olma ihtimalim yok denecek kadar dusuk ama test alip yapmaya da korkuyorum dogrusu. Ilk uc ay boyle bir korkum yoktu ama simdi bilemiyorum. Icimde tuhaf bir his var. aslinda emzirirken hamile kalinca, bebek sutun tadini sevmezmis, benim oglumun emmesinde bir degisiklik yok,hep az emiyo zaten... Boyle bir deneyimimolan varmi acaba...

Şikayetlerim ocak ayının başında başladı doktora gittim henüz aet olacakmışsın gibi görünmüyor dedi. 2 hafta sürdü.
Şubat ayının başında tekrar aynı sancı başladı. Sürekli ama şiddetli olmaya bir sancı.
ve şubatın 9unda ilk adetimi oldum. Bebeğim tam 8 aylık olmuştuve aynı sıklıkla emziriyordum.
Mart ayının başında yine aynı sancı. Başka doktora gittim. Ama şiddetli vajinal enfeksiyonum vardı aynı zamanda.
İlk adetten 40 sonra ikinci adeti oldum.
Nisanın başında yine aynı sancılar. Şimdi 3.adetimi bekliyorum.
Eltim sezaryenden sonra adet sancılarının çoğaldığını söylemişti. Ben de yumurtlama sancıları başladı adet sancılarına ilaveten.
Kadınlık zor iş.

ben doğum yapalı 1 yıl oldu adet olmadım senin yazdığın bu konuyu arıyordum bişey sormak istiyorum benimde birkaçgündür karnıma yanisezeryan kesiği bölümüne basınca bir ağrım ve yapışkan bir akıntı oluyor acaba adet olmayamı hazırlanıyorum bilemiyorum sennde böylemi oluyor tecrübeli arkadaşlar sizde yazarsanız sevinirim ağrıyı daha çok bastıorıncamı hissediyorsunuz

ben doğum yapalı 1 yıl oldu adet olmadım senin yazdığın bu konuyu arıyordum bişey sormak istiyorum benimde birkaçgündür karnıma yanisezeryan kesiği bölümüne basınca bir ağrım ve yapışkan bir akıntı oluyor acaba adet olmayamı hazırlanıyorum bilemiyorum sennde böylemi oluyor tecrübeli arkadaşlar sizde yazarsanız sevinirim ağrıyı daha çok bastıorıncamı hissediyorsunuz

Benim sancılar yumurtlama dönemime denk geliyor, 4. ayda anladım. Adet sancısına benzeyen ama çok şiddetli olmayan bir sancı. Rahim bölgemde sürekli bir basınç var. Sanki çişe sıkışmışım gibi. Yaklaşık 10 gün sürüyor. Bu sancılar başladıktan 2 ay sonra adet oldum ben. Adet olmamak güzeldi. emziriyorsanız ne güzel kalsın öyle.

Back