• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spinal anestezi sezeryan

Bende 2 ay once dogum yaptim sol kulagimda ugultu var cok siddetli ve seslere asiri duyarlilik var.bunu yasayanlar ne durumda bilgi verir misiniz

Merhabalar yardımınıza ihtiyacım war 2 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra bi değişik oldum kulaklarımda dolmuşluk hissi başım bi tuhaf sanki ben ben değilim gözlerim yoruluyor çocuğumun yüzüne bile doğru düzgün bakamıyorum başımı eğemiyorum boynum tutuluyor namaz kılıyorum onun bile farkında değilim doktor piskolojik dedi ama ben piskolojik olduğuna inanmıyorum daha öncede hamilelikte kanamam oldu o kadar stres yaşadım piskolojim bozuldu hiç böyle şeyler yaşamadım ben spinal kaynaklı olduğunu düşünüyorum doktor spinal iki hafta sürer bu kadar uzun sürmez diyor aynı drumda olan warmı eski halime dönemeyecek gibiyim lütfen yardımcı olun moralimi düzeltecek güzel şeylere ihtiyacım war bebeğimin tadını çıkaramıyom hiç birşey yapamıyorum başımı yerden kaldıramıyorum bu ağrılardan piskolojim bozuldu :KK43:
Bende sizin yasadiklarinizi yasiyorum.simdi nasilsiniz bilgi verir misiniz

Back