• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spinal anestezi sezeryan

Kbb ye gittim birşey yok dedi burda ki beyin cerrahisi piskolojik dedi sadece mr çekildim buna dayanarak istanbulda bi profa sordum oda bos kaçağı yada sıvı basıncı olmuş diyo eşimde çalıştığı bebeğimde daha çok küçük bırakamayacağım için orayada gidemiyorum hala piskolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü yatınca kahwe içince ağrı kesici alınca biraz toparlıyorum piskolojik olsa bunlar fayda wermezdi die düşünüyorum
Bir hafta oldu ben de spinal sezeryan ile dogum yapali.. Deli gibi bir bas agrisi kaldi.. yatinca geciyor sadece... dogumdan sonra kahve su icmeme ragmen yine de oldu.. en son iki gun once acile gittim agri kesici igne yaptirmak icin.. oradaki dr spinal sezeryande beyinde kan pihtisi olusabiliyor yan etki olarak ve bu da bas agrisi yapiyor tomografi cekelim dedi.. bebegim cok kucuk ve emzirdigim icin kabul etmedim agri kesici yapin sadece dedim. Devam ederse agrilar gelin tomografi cekelim mutlaka dedi tamam dedim..

2 ay cok uzun bi sure degil iyilesmek icin...benim de 3.5 ay oldu hala bacagimdan yapilan.agri kesici ignelerin yerlerini hissedyorum. Yan bacak ve kalcamda ,comeldigim zaman sizliyor.. dikislerim aciyor.. bi tuhafim,maraton kosmus gibi halsiz bacaklarim falan.. Daha yeni yeni duzelebiliyorum diyebilirim 2haftada ayaga kalkanlardan degilim yani...
ama kafa ici basinciniz artimis olabilir gercekten de. Bi gidin en iyisi belki de cok.basit bi sekilde duzelebilir bi durumdur..gecmis.olsun..

Ben ilk doğumumda epidural oldum 1 hafta baş ağrısı çektim. Kahve içtim neler denedim ama banamısın demedi. 2. Yi spinal yaptım. Hemen ayağa kalktım hiç bir baş ağrısı yaşamadım. Hiçbir yan etkisi olmadı. Bende psikolojik olduğuna inanmadım açıkçası. Çok geçmiş olsun

Ben de spinal anestezi ile doğum yaptım. Korkunç baş ağrısı vardı bir süre o kadar.
Sizinki psikolojik olabilir de olmayabilir de. Bence iyi bir doktora görünmek, içinizi rahatlatabilir.
Geçmiş olsun.

Bir hafta oldu ben de spinal sezeryan ile dogum yapali.. Deli gibi bir bas agrisi kaldi.. yatinca geciyor sadece... dogumdan sonra kahve su icmeme ragmen yine de oldu.. en son iki gun once acile gittim agri kesici igne yaptirmak icin.. oradaki dr spinal sezeryande beyinde kan pihtisi olusabiliyor yan etki olarak ve bu da bas agrisi yapiyor tomografi cekelim dedi.. bebegim cok kucuk ve emzirdigim icin kabul etmedim agri kesici yapin sadece dedim. Devam ederse agrilar gelin tomografi cekelim mutlaka dedi tamam dedim..
Mr çekebilirsin bi sıkıntı olmaz rabbim şifa wersin inşallah ağrılarımız biran önce geçerde sağlıklı şekilde tadını çıkara çıkara bakarız ewlatlarımıza

2 ay cok uzun bi sure degil iyilesmek icin...benim de 3.5 ay oldu hala bacagimdan yapilan.agri kesici ignelerin yerlerini hissedyorum. Yan bacak ve kalcamda ,comeldigim zaman sizliyor.. dikislerim aciyor.. bi tuhafim,maraton kosmus gibi halsiz bacaklarim falan.. Daha yeni yeni duzelebiliyorum diyebilirim 2haftada ayaga kalkanlardan degilim yani...
ama kafa ici basinciniz artimis olabilir gercekten de. Bi gidin en iyisi belki de cok.basit bi sekilde duzelebilir bi durumdur..gecmis.olsun..
Rabbim şifa wersin artık doktor görmek istemiyorum :(

bende spinal olmuştum kızlar doğumdan yanlış hatırlamıyorsam 4/5 saat sonra 2 bardak sade nescafe içirmişlerdi ve söylediğiniz şeyleri hiç biri olmadı bende zamanla geçer diye düşünüyorum

Mr çekebilirsin bi sıkıntı olmaz rabbim şifa wersin inşallah ağrılarımız biran önce geçerde sağlıklı şekilde tadını çıkara çıkara bakarız ewlatlarımıza
Bugun yok agri cok sukur.. dr kontrolum vardi. Soyledim.. oluyor maalesef neden cektin o kadar agriyi gelseydin serum takardik dedi... insallah tekrar baslamaz kabus gibi birseydi.. insallah senin de bir an once gecer. Allah sifa versin..

Merhaba ben geçtiğimiz Aralık ayında spiral anestezi ile doğum yaptım. İlk 3 ay şiddetli baş ağrıları yaşadım. Sonrasında kulak uğultusu başladı halen çekiyorum. Sizin ki geçti mi acaba, ne kadar sürdü ve özel bir şey yaptınız mı delirmek üzereyim bu sesten😔

Bugün 4.gün hergün doğum yaptığım yere gittim anestezi uzmanı, kendi kadın doğum um, beyin cerrahı, KBB uzmanı hepsi baktı spinale bağlı yan etkiler 1 hafta 10 gün sürer diyolar ağrı kesici ve serum takıldı sürekli, mr temiz çıktı kulaklarım temiz çıktı Malesef bazı insanlar da böyle yan etki olabiliyor dediler geçmezse tekrar bakalım dediler. K. Valdemin Bi akrabasının kızı spinal den sora gözleri geçiçi kör olmuş Bi hafta sürmüş. Başka Bi tanıdık 10 gün ağrı çekmiş ne lanet birşeymiş bu meyerse bugün omuzlarımda ağrımaya başladı 😢

Merhaba internette araştırma yaparken sizin yazınıza rastladım ve sormak istedim bende 3 ay önce spinal ile 2.ci doğumumu yaptım ve sol kulağımda uğuldama sağda çınlama oldu 3 aydır delirtti resmen beni git gel doktora ilaç başka birşey yok sizde bu durum geçtimi yada birşey yaptınız mı

Merhaba bende şuan ayni duruumdayim sezeryan olalı 12 gün oldu bu sikayetler var bende de sizinki geçti mi nasıl oldunuz lutfen cevap yazın

Merhaba internette araştırma yaparken sizin yazınıza rastladım ve sormak istedim bende 3 ay önce spinal ile 2.ci doğumumu yaptım ve sol kulağımda uğuldama sağda çınlama oldu 3 aydır delirtti resmen beni git gel doktora ilaç başka birşey yok sizde bu durum geçtimi yada birşey yaptınız mı
Merhabba ozgul hanım. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Acaba kulağınızdaki uğultu ve çınlama geçti mi? Nasıl bir yol izlediniz?paylasırsaniz sevinirim. Lutfen yardımcı olun.

Merhaba ben de 2 yıl önce doğum yaptım spinal ile benim de danyal karardı resmen ilk 2 hafta baş ağrısı omuzlarım boynum tutuldu tansiyonum fırladı neler çektim anestezi doktoru iğneyi 3 kez girdi ve uyuşturamadı boş kaçağı oluştu kan yaması yapıldı o gün geçer gibi oldu tekrar başladı 2.5 yıldır kulaklarım deli gibi uğultular kulak burun boğaza da gittim işitme testi yapıldı normal çıktı üniversiteye gittim bende üç boyutlu aman çekilecekti çektiremedim anestezi doktoru psikolojik diyip başından savdı ama şikayet edicek nasıl ispat ederim nasıl tedavi oldunuz tedaviniz şu anda ne durumda bana da yardımcı olun lütfen

Merhaba ben de 2 yıl önce doğum yaptım spinal ile benim de danyal karardı resmen ilk 2 hafta baş ağrısı omuzlarım boynum tutuldu tansiyonum fırladı neler çektim anestezi doktoru iğneyi 3 kez girdi ve uyuşturamadı boş kaçağı oluştu kan yaması yapıldı o gün geçer gibi oldu tekrar başladı 2.5 yıldır kulaklarım deli gibi uğultular kulak burun boğaza da gittim işitme testi yapıldı normal çıktı üniversiteye gittim bende üç boyutlu aman çekilecekti çektiremedim anestezi doktoru psikolojik diyip başından savdı ama şikayet edicek nasıl ispat ederim nasıl tedavi oldunuz tedaviniz şu anda ne durumda bana da yardımcı olun lütfen

Back
X