yürüyüş yapıcam sözde ama sabahları uyuyoruz gece pek uyuyamadığımız için sonrada fırsatım olmuyo.suyuda oldum olası çok içerim zaten.52 ile hamile kalmıştım 74 ile doğum yaptım şimdi 65-66 yım gram gitmiyo kaldı öyle.boyda yok o yüzden kötü duruyo tabi kollarım bile genişledi ya hiç memnun değilim u durumdan.zayıflıcam diye bişey almak da istemiyorum ne giysem yakıştıramıyorum acil zayıdflamam lazım
biliyorum canım bebek hemen herseyı etkılıyo ben de çocuk uyanıkken hiç bi şi yapma fırsatım olmuyo o uyuyunca da ben aman oturym dınlenıyım dıyorum
ama yıne de kılon aşırı degıl iştahlı mısın yanı emzırırken çok çok iştahlı degılsen bı kac ay ıcınde gıder emınım kıyafette cok fazla bi şi alma şimdilik nasılsa kalmıcaksın bole
yürüyüş yapamassın zaten ıkı cocuk yeterınce yoruyo dıyet yapamassın emziklisin spor yapamassın amelıyatlısın en ıyısı bol bol emzır
yine söylüyorum hele kı asırı degıl bnm arkadasım 155 boy kılo 84 kaldı yanı umudunu da yıtırdı saldı şimdi. senin ole bi durumun yok bebegın ele avuca gelsın iyileş iki üç ay yoluna gırer