bende korkardım sezeryan sonrası göbek kalır erımez dedıler ıstegımle sezeryan oldum bı hafta sonra eskı kılomdaydım 53 kg ve karnım dumduz kımse ınanmaz dogum yaptııma ben bebegımı emzırıyorum emzırırken cok hızlı gıdıyo kılolar vucut süt yapmak için çok kalorı harcarmıs bebegım 8 aylık su an ama karın egzersızlerı asla onermem yakın cevremde mekık tarzı hareketlerle dıkışıne zarar veren bı tanıdıım var sanırım onunda fıtık olusmus ıkıncı küçük bi operasyon daha gecırdı
kimse yok mu???fitness yapıyım zayıflıyım derken ya kas yaparsam diye çok korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı??
:)) ah keske kas yapmak o kadar kolay olsa,hic sikma canini istesen de o korktugun boyutta kas yapamazsin.Sikilasirsin ancak.ben genetik olarak yatkin olmama ve ufak yastan kasli bir yapim olmasina ragmen ancak cok ama cok spor yaparak ve ekstra urun takviyeleri alarak hafif kasli bir gorunum elde edebiliyorum.ilk dogumumdan sonra vucudum eski halini alamadi cunku spora vaktim hic olmadi,simdi de ikinciye hamileyim cok sukur,bu seferkinden sonra en az 1 yil cok siki spor yapmam lazim.cok feci dagiliyor vucud dogumlarla.saglicakla.
Kızlar ben sezeryanla doğum yaptm 25 gün oldu bi kaç gün önce yürüyüşe çıkmak istedim ama göbeğimin sol tarafında hani dalaklanma denilecek şekilde şiddetli bi ağrı oldu yürüymedeim kendimi eve zor attım. Sizce böyle olmasının sebebi ne olabilir ya da sizde de oldu mu böyle birşey?
daha çok yeni senin yaran iyileşsin dinlen benim öyle olmadı ama hala uyuşuk ve oğluşum tekme atınca acıyo.normaldir ama dpktoruna bi sor istersen
benimde ilk doğumumda kilolardan eser kalmamıştı.çok kısa sürede eski formuma dönmüştüm herhangi bir çaba sarf etmeden.emziriyorum bende ama maalesef giden kilo yok.bilmiyorum belki ikinci doğum diye belki yaşla alakalı uzun vade de gidicek gibi bu kilolar ama ben okadar beklemek istemiyorum
canım şimdilik koy bebeği arabasına yürüyüşe çıkın ona da degısıklık olur bol bol yürümekten baska baslangıcta pek bi şi yapamassın sanırım ikinci doğum olunca değişiyodur tabi ki durum bi de su çok süt yapıyo kilo vermene de yardımcı olur çok mu kaldı kilon kötü mü görünüyo ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?