Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sezeryan sonrasi normal yaptim canim sezeryan türkiyede normal dogum almanyada gerceklesti.iki dogum arasinda 9 yil var
fakat bu özellikle verilmis bir ara degil sanirim 2 yil yeterli normal dogum icin.avrupada cok yapilan bir islem fakat türkiyede
doktorlar sezeryan hastasi olduklari icin zaten ilkinde sezeryan beynini yikamaya calisacaklar ama azda olsa kendini güvenle teslim edecegin doktor bulma sansin vardir sanirim.
arkadasinda dedigi gibi bende hakan cokeri görmüstüm netten bi arastir istersen.
Ben de sezaryen sonrası normal doğum yapacağım. Doktorum da şimdilik onaylıyor görünüyor. Hakan Çoker'in doğal doğum kursuna katılacağım önümüzdeki hafta. Herhangi bir aksilik çıkmazsa kararlıyım. Gerekirse son anda doktorumu da değiştirebilirim. Çünkü Sezaryen ameliyatından çok çektim. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum.
Ben de sezaryen sonrası normal doğum yapacağım. Doktorum da şimdilik onaylıyor görünüyor. Hakan Çoker'in doğal doğum kursuna katılacağım önümüzdeki hafta. Herhangi bir aksilik çıkmazsa kararlıyım. Gerekirse son anda doktorumu da değiştirebilirim. Çünkü Sezaryen ameliyatından çok çektim. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum.
merhabalar..ben ilk dogumumu epidural sezeryan olarak yaptım suan kızım 18 aylık ve normal dogum yapamamak içimde ukde kaldı :)ne kadar korksamda:) aranızda sezeryan sonrası normal dogum yapan var mı cok risklıymıs ama yapılıormus.fikirlerınızı beklıorum:.
normalden snra sezaryan olurdu da sezaryandn sonra normali şimdi duydum riskli ama söylim..ayrıca 2 yerinizide tahribata uğratmış olursnz sezaryn yapmşsnz öyle devm edin normale ne heves bu anlamdm sancımı çekmek istiyrsnz anlamadm:..:44:
inanmıyorum size bi içindeki zevk için riski gözemi alıyorsun çok ama çok riskli kasıklarında ve vücuduna büyük zarar diye bilyrm..hiç yapanı duymadım açıkçası...saçma zatn sen zatn kaç akt dikşlr alıyrsn bide normaldnmi orannda dikişini düşün ve bir o kdr sancı ..ben riski alamam valla saçmalık ya siln böle şeyi doktorlra da güvwnmeyn çoğu ne diyorsa doğru odur yani
saglicakla alirsin insallah bebegini kucagina umarim normal dogum yaparsin sende b'rde ilk dogumunla kac yil var ara
normalden snra sezaryan olurdu da sezaryandn sonra normali şimdi duydum riskli ama söylim..ayrıca 2 yerinizide tahribata uğratmış olursnz sezaryn yapmşsnz öyle devm edin normale ne heves bu anlamdm sancımı çekmek istiyrsnz anlamadm:..:44:
inanmıyorum size bi içindeki zevk için riski gözemi alıyorsun çok ama çok riskli kasıklarında ve vücuduna büyük zarar diye bilyrm..hiç yapanı duymadım açıkçası...saçma zatn sen zatn kaç akt dikşlr alıyrsn bide normaldnmi orannda dikişini düşün ve bir o kdr sancı ..ben riski alamam valla saçmalık ya siln böle şeyi doktorlra da güvwnmeyn çoğu ne diyorsa doğru odur yani
Normal doğumun ne riski olabilir? Sezaryenle kıyaslanamaz bile.. Türkiye'de sezaryen oranı %83 olmuş. Sizce bu kadar büyük risk varsa normal doğumda, insanlığın soyu nasıl devam etti? Sancı çekmek doğal bir olay. Kasılmalar sayesinde bebeğin akciğerleri açılıyor, bebeğin yeni hayatına adapte olabilmesi için hormonlar salgılanıyor. Bir de EPİDURAL denen ağrıkesici var.. Artık sancı çekmek tercih meselesi..
3,5 yıl ara olacak. İnşallah yapabilirim. Çok istiyorum ama gerçekten şansım %60..