• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası korse

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Sezeryan sonrası korse kullanıp memnun kalan var mı ? Özellikle yazın nasıl kullanılır terlersek ameliyat yerine zarar verir canını yakar mı tecrübeli olanlar fikir verebilir mi ?

Sezeryan sonrası korse kullanıp memnun kalan var mı ? Özellikle yazın nasıl kullanılır terlersek ameliyat yerine zarar verir canını yakar mı tecrübeli olanlar fikir verebilir mi ?
Ben korsa kullanmadım ama belimi devamlı sardım. Korse beni çok sıkıyordu ameliyat yerine zarar vermez zaten devamlı takılı kalmıyor korse arada takıyorsun ama ben kullanmadım. Herhangi bi sarkma vs de olmadı

Mayis sonu dogum yaptim doktorumun onerisi ile kullandim. Terleme ihtimaline karsi yaranin uzerine pamuklu bir mendil koydum bi sure. Ben faydasini gordum. Aci ve agri hissi azaldi korse takiliyken cikardigim zamanlar belim daha cabuk agirmaya basladi ayni sekilde ameliyat yerimde. O yuzden 2 ay mumkun oldugunca taktim.

Back