How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sezeryan sonrası karında kararma..

jinep

tontiş kızım benim..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
28
0
86
Kocaeli
arkadaşlar merhaba,

siteye yeni üye oldum..öncesinde hep takip ediyordum ilgilendiğim konuları.. bende 25 gün önce sezeryanla doğum yaptım..karnımın üzerinde içteki dikişlerin üstünde yani..kararmalar oldu..resmen ten rengim değişti..bilgisi olan varmı..neden olabilir..

benimde olmuştu neden olduğunu hiç araştırmak aklıma da gelmedi fırsatımda olmadı o sıralar oğlumun derdine düşmekten :) sonra kendi kendine geçti şimdi bişey yok

Canım karın bölgesinde daha dogrusu rahmi cevreleyen deri üzerinde kararmalar olabilir, rahmin dogum sonrası küçülmesi nedeniyle üzerindeki derinin esnekligini kaybetmesi nedeniyle. ama kısa sürede kendini toparlar ve ve koyulaşma, sarkma görüntüsü yok olur özellikle emziriyorsan daha hızla düzelir bu. dikişlerinde başka bir sorun yoksa nedeni o bölgenin de kendini toparlaması olabilir. ama agrı, vb hassasiyet varsa doktorunu bir arayıp sor derim en azından...

o bölgede hissizlik var..o da normal heralde..onun dışında ağrı falan yok..bebeğimi emziriyorum..umarım çabucak geçer..kalıcak diye korkuyorum..göbeğimde hafif sarkma da var zaten :(

hissizlik çok normal herkeste olan bişey o benimde hala devam ediyo sarkmanın toparlanması içinde çok erken merak etmeyin düzelir ağrı sancı olmasında görüntü elbet düzelir

öyle tabi..ama yinede bazen moralimi bozuyor..sonra masum masum uyuyan bebişime baktıkça unutuyorum hepsini :) teşekkür ederim bilgiler için..

Back