• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası iyileşememe

bilgilarus

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
139
124
23
31
Arkadaşlar 28 ocakta sezeryan ile doğum yaptım. Ameliyatım çok iyi geçti fakat neredeyse 1 ay olacak hala alt karın bölgem çok hassas elleyince açıyor yan yatarken çok dikkatli yatıyorum yine acımalar oluyor. Artık psikolojim bozulma noktasına geldi eski halimi özlüyorum ne zaman yüz üstü yatabileceğim mesela? Dikiş yerimde pek sıkıntı yok ama alt karnım hem uyuşuk hem çok hassas. İç dikişleriniz sizinde bu şekilde mi oldu? Doktor kontrolde bir sıkıntı görmedi ama yine de tam bir iyileşme gösteremiyorum. Sizin süreciniz nasıldı ona göre başka bir doktora görüneceğim😢

5. aydan bildiriyorum uyuşukluk geçmiyor onun geçmesini beklemeyin. Daha 1 ay bile olmamış biraz sabır :) benim acil sezeryan olduğu için kesi çok acele atılmıştı ne kadar dikkat edildi bilemem ama 1,5 ay sonra falan sorunsuz yüz üstü yatmaya başlamıştım ama bu seferden memelerim süt dolduğu için acıyordu yatamıyordum 😬 2 ay dolduğunda da artık sanki dikiş yokmuş kadar rahattım.

Arkadaşlar 28 ocakta sezeryan ile doğum yaptım. Ameliyatım çok iyi geçti fakat neredeyse 1 ay olacak hala alt karın bölgem çok hassas elleyince açıyor yan yatarken çok dikkatli yatıyorum yine acımalar oluyor. Artık psikolojim bozulma noktasına geldi eski halimi özlüyorum ne zaman yüz üstü yatabileceğim mesela? Dikiş yerimde pek sıkıntı yok ama alt karnım hem uyuşuk hem çok hassas. İç dikişleriniz sizinde bu şekilde mi oldu? Doktor kontrolde bir sıkıntı görmedi ama yine de tam bir iyileşme gösteremiyorum. Sizin süreciniz nasıldı ona göre başka bir doktora görüneceğim😢
Daha çok erken.Şöyle düşünün bi parmağımız kesiliyor 1 hafta 10 güne zor iyileşiyor.Bi süre sonra daha iyi olacaksınız.Ben de rahat2 ay yüz üstü uyuyamadım sonra sonra oldu.

Back