• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan Sonrası Hayatım

çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben epidural ile sezeryan oldum. Bir buçuk aylık anneyim. ilk zamanlarda ben küçük tuvaletimi hissedemiyordum. Yani aklıma gelince diyordum ben bugün hiç tuvalete gitmedim diye sonrasında ise öyle bir sıkışmışımki haberim yok tuvalette biz sürü zaman geçiyordu. Ama sıkıştığımı farkedemiyordum. Yeni yeni geçti o uyuşukluk yine tam sıkışmış hissedemiyorum ama ilk zamanlardaki gibi değil şükür. Sen büyük birşey yaşamışsın Allah yardımcın olsun hakkını aramalısın mutlaka. Nasıl bilemediler o kadar vakit nasıl bir ihmalkarlık dayanılır gibi değil.
Biz şaşkınlıktan ve öfkeden çok kötü zamanlar geçirdik. Üstelik evladımı hiç göremez oldum her gün mrlar, başka tahliller, kortizon kullanımı.. gibi gibi sebeplerle sütümü sağıp hep attım hep ağladım. Eşim bilfiil geceleri kaldı yanımda. Annem sabahları geldi yanıma.. Allah tüm hastalara yardım eylesin. Benden bile zor durumda olan kişiler vardır.
Sonda kullanmak o kadar zor ki utanıyordum her dakika. Yani arkadaşlar bayanlar hayatta neler oluyor neler yitip gidiyor saniyelerde. Güvendiğiniz bir eş ve aileniz varsa şükredin bol bol
Ben kızımı anneme gözüm kapalı bıraktım. Yeri geldi ağlamaktan bitap düştüm çünkü sadece fotolarını yolluyorlardı watsapptan. Ben telefon ile arayıp sesimi dinletiyordum kızıma.
Bir ara dedim ki ya neden bu kadar uğraştırıyorum herkesi. Bilinmeyen bi hastalığım oldu. Kızımı da anneme eşime emanet ederim kendi canımdan vaZgeçerim dedim. Aman Allahım töbe ettim hemen kızım için dönmeliyim dedim. O benden bir parça beni en iyi anlayan o.
Sonra topladım kendimi.
Uçurumdan düşmüş gibiydim. Ne çıkmayı biliyordum ne de tahammülü sabrı.. Elhamdülillah atlattım o Buhranı. Şimdi yaşamak yaşama alışmak için çok çabalıyorum. Toplum içine çok çıkamıyorum. Ama olsun çok şükür

Nasıl bir düşürme nasıl bir ihmalkarlıktır bu ya olacak iş değil!
Özel bir hastanede mi oldu sezeryanınız?hakkınızı arayın sakın vazgeçmeyin maddi manevi

Çok teşekkür ederim Allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın. Gata da yattım doğum sonrası onlar söyledi. Bizde araştırdık bu ihtimali ve kesinleşti. Şimdi dava aşamasına geçtik. Pelvis kemiği ancak kamyon çarpması gibi kazalarda olur ve yaşlı insanlarda. Ama benim kemik sorunum yok. Kemik ölçümü, emg, eeg, mr.. bir dizi tahlil yapıldı.
Hangi hastanede doğum yaptınız ve çok geçmiş olsun inşallah sağlığınıza biran önce kavuşur rahatlarsınız

Şu an dava aşamasında bir hastane isim veremiyorum ama Üsküdarda bir hastane bu kadar diyebilirim

Çok çok geçmiş olsun
yaşadıklarınıza çok çokkkk üzüldüm..
Allah şifa versin size...
ama inanılmaz da kızgınım
bu tür birşey nasıl yaşatabilirler size
doğum başlı başına bir travmayken üstüne bu yaşadıklarını hiç kolay değil
lütfen hakkınızı onlarda bırakmayın

Çok çok geçmiş olsun
yaşadıklarınıza çok çokkkk üzüldüm..
Allah şifa versin size...
ama inanılmaz da kızgınım
bu tür birşey nasıl yaşatabilirler size
doğum başlı başına bir travmayken üstüne bu yaşadıklarını hiç kolay değil
lütfen hakkınızı onlarda bırakmayın
Merhaba, grç cevap verdim kusura bakmayın ne olur. Taşındığım için internet geçiş sorunu yaşadım. Ben insanlığın bu kadar öldüğü bir dünyada olduğumuzu tekrar şahit oldum. Gazete haberleri gibi inanılmaz ama Türkiye de buda olur dedirtecek cinsten bir hata yaptılar bana. Dava aşamasındayız şu an

şimdi nasılsın çok geçmiş olsun annen sabah yanına gelince bebeğe kim baktı çok üzüldüm ya
Şİmdi fizik tedavi ile yürümeye başladım ama kalçam hala hissiz. Lavabo sıkıntılarım devam ediyor evden çıkamıyorum doktora gitmek haricinde. Ama yılmayacağım

Çok geçmiş olsun.
Sizi sedyeden düşürüp, sorununuz olduğu için gittiğinizde bunu yoksaymaları hala gizlemeleri çok acı. Bilseydiniz belki herşey farklı olurdu. Hakkınızı sonuna kadar aramalısınız, cezasız kalmamalı bu davranış.

Merhaba, grç cevap verdim kusura bakmayın ne olur. Taşındığım için internet geçiş sorunu yaşadım. Ben insanlığın bu kadar öldüğü bir dünyada olduğumuzu tekrar şahit oldum. Gazete haberleri gibi inanılmaz ama Türkiye de buda olur dedirtecek cinsten bir hata yaptılar bana. Dava aşamasındayız şu an

sakın yanlarına bırakmayın
yavrunuzun en güzel zamanlarında sizi nelerle uğraştırmışlar

Çok geçmiş olsun.
Sizi sedyeden düşürüp, sorununuz olduğu için gittiğinizde bunu yoksaymaları hala gizlemeleri çok acı. Bilseydiniz belki herşey farklı olurdu. Hakkınızı sonuna kadar aramalısınız, cezasız kalmamalı bu davranış.
Haklısınız kesinlikle. En temel ihtiyaçlarımı gideremediğim üstüne üstlük ruh dengemi yitirdiğim bu zamanların hesabı hem bu dünyada hemde öteki dünyada onlardan çıkmalı. Buraya yazdım belki benzer şikayette olup ne olduğunu anlayamayan kadınlarımız vardır diye.
Allah böyle ihmalkarlıkladan cümlemizi korusun

Masadan sedyeye alınırken düşürülmüş olmanız olası bir durum değil çünkü uyanık olmadığınız için tamamen kendinizi bırakmış olduğundan ağır olursunuz hem de ameliyatlısınız iyice masaya yanaştırırlar sıfır durumda öyle aktarırlar sizi yani o yüzden de düşüremezler düşürdüler diyelim kemik kırılacak kadar yüksek olmuyor sedyeler zaten. Araştırmışsınız peki doktorlar itiraf mı etti düşürdük diye. O şekilde kemiğiniz kırılsa zate 1 hafta sonra çıkmazdı o anda çıkardı hastaneden daha ilk çıktığınızda acı hissederdiniz 1 hafta sonra olması mümkün değil. Omurgamız ile bacaklarımızı bağlayan bir kemik ve baya sağlam bir kemik kolay kolay kırılmaz kırılınca da kendisi kaynamaz o şekilde bir kırık nası kaynayabilir ki kendi kendine. Sezeryan olacak insanları da korkutuyor ayrıca böyle yazılar.

artık özel hastanelerde sık sık hata yapmaya başladılar..galiba sizi sedyeden sedyeye sonra yatağınıza sürekli değiştirmekten kırmışlardır..yere düşürmemişlerdir fakat sert bir şekide atmışlardır vücutta ağır olduğu için kırılmıştır..çok üzüldüm..umarım bundan sonra bebeğinizden hiç bir zaman ayrılmazsınız..

Masadan sedyeye alınırken düşürülmüş olmanız olası bir durum değil çünkü uyanık olmadığınız için tamamen kendinizi bırakmış olduğundan ağır olursunuz hem de ameliyatlısınız iyice masaya yanaştırırlar sıfır durumda öyle aktarırlar sizi yani o yüzden de düşüremezler düşürdüler diyelim kemik kırılacak kadar yüksek olmuyor sedyeler zaten. Araştırmışsınız peki doktorlar itiraf mı etti düşürdük diye. O şekilde kemiğiniz kırılsa zate 1 hafta sonra çıkmazdı o anda çıkardı hastaneden daha ilk çıktığınızda acı hissederdiniz 1 hafta sonra olması mümkün değil. Omurgamız ile bacaklarımızı bağlayan bir kemik ve baya sağlam bir kemik kolay kolay kırılmaz kırılınca da kendisi kaynamaz o şekilde bir kırık nası kaynayabilir ki kendi kendine. Sezeryan olacak insanları da korkutuyor ayrıca böyle yazılar.
Merhaba,
Şu an dava aşamasında olan bir olay bu zaten. Doktorun ve ekibinin hatası. Siz bunu yazarken nasıl düşünerek yazdınız acaba? Uydurma bir hikaye mi sandınız ?
İnsanlar korksun diye yazmadım bunları niye böyle bir amacım olsun ki?
Kemiğin kırık olduğu anlaşılmadı çünkü ihtimal vermediler. Askeri hastane bu işi çözdü çünkü devlet hastanesi direkt kortizon vermekle yetindi.
Tıbbi bilginiz sınırlı ya da bu kemik konusunda eksik bilgiye sahip olabilirsiniz.
Yaş faktörü ve kırığın orantılı olmasından dolayı kaynamaya başlayan kemiği ameliyat etmediler. Prof hekimler düşürülme olayını tıbbi açıdan araştırdı ve bize kendileri bu işin peşini bırakmamamız için sanki bizim ailemizin ferdleri gibi yardım ettiler.
3 ay kaldığım hastanede gecelerce nasıl kırılabilir en sağlam kemik diye bende düşündüm merak etmeyin. İnsanların yaşadıklarına inanmayabilirsiniz fakat yazmadan önce bir tartıp düşünün.
Ben yazımda bu gibi şikayetler taşıyan ama ne olduğu anlaşılmayan kişiler varsa tam bir taramadan geçmeli diye not düştüm.
Sakroiliak eklem kırığı olarak araştırın lütfen.
Allah kimseye benim yaşadığım ağır travma ve bebeğinden ayrı geçen zamanı yaşatmasın. Kimse kimsenin derdinden anlamaz fakat sizin gibi düşünmeden de yazmadı kimse.

artık özel hastanelerde sık sık hata yapmaya başladılar..galiba sizi sedyeden sedyeye sonra yatağınıza sürekli değiştirmekten kırmışlardır..yere düşürmemişlerdir fakat sert bir şekide atmışlardır vücutta ağır olduğu için kırılmıştır..çok üzüldüm..umarım bundan sonra bebeğinizden hiç bir zaman ayrılmazsınız..
Teşekkür ederim Allah razı olsun

Merhaba,
Şu an dava aşamasında olan bir olay bu zaten. Doktorun ve ekibinin hatası. Siz bunu yazarken nasıl düşünerek yazdınız acaba? Uydurma bir hikaye mi sandınız ?
İnsanlar korksun diye yazmadım bunları niye böyle bir amacım olsun ki?
Kemiğin kırık olduğu anlaşılmadı çünkü ihtimal vermediler. Askeri hastane bu işi çözdü çünkü devlet hastanesi direkt kortizon vermekle yetindi.
Tıbbi bilginiz sınırlı ya da bu kemik konusunda eksik bilgiye sahip olabilirsiniz.
Yaş faktörü ve kırığın orantılı olmasından dolayı kaynamaya başlayan kemiği ameliyat etmediler. Prof hekimler düşürülme olayını tıbbi açıdan araştırdı ve bize kendileri bu işin peşini bırakmamamız için sanki bizim ailemizin ferdleri gibi yardım ettiler.
3 ay kaldığım hastanede gecelerce nasıl kırılabilir en sağlam kemik diye bende düşündüm merak etmeyin. İnsanların yaşadıklarına inanmayabilirsiniz fakat yazmadan önce bir tartıp düşünün.
Ben yazımda bu gibi şikayetler taşıyan ama ne olduğu anlaşılmayan kişiler varsa tam bir taramadan geçmeli diye not düştüm.
Sakroiliak eklem kırığı olarak araştırın lütfen.
Allah kimseye benim yaşadığım ağır travma ve bebeğinden ayrı geçen zamanı yaşatmasın. Kimse kimsenin derdinden anlamaz fakat sizin gibi düşünmeden de yazmadı kimse.
Canım son durum nedir ? Allah yardimcin olsun. Sen nasil oldun sağlığın bebegin nasıl?

Canım son durum nedir ? Allah yardimcin olsun. Sen nasil oldun sağlığın bebegin nasıl?
Fizik tedaviye gidiyorum her gün. Sol bacağım hala hissiz onu açmaya yürütmeye çalışıyorlar beni. Kalça bölgemde hala uyuşuk çok az ilerleme oluyor. Doktorum sinirlerin eskisine dönmesi 1 seneyi bulur dedi. Bebeğim çok şükür iyi evde annemle bakıyorum.
Tespit duruşması var onu bekliyoruz 1 ay sonra.

Back