• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu zamanda smear testi

Geçen hafta vajinit sebebiyle dr a gittim. Sadece kadın doğum hizmeti veren bir poliklinik. Kapıda ateşim ölçüldü sıkı tedbirle tedavi oldum
Sizde böyle bir yer bakabilirsiniz varsa ilinizde

Doğrusu benim de içimden geçen bu. Vajinada sadece ara ara acı, sızı tarzı hissettiğini söylüyor. Ancak doktor bunun önemli bir şey olmadığını söylemişti. Ben de gitmesin şuan istiyorum ancak ya kanserse diye de çok korkuyorum, çıkmazda kaldım
Bence bir doktora danışın. Altta arkadaşlar kanser yapma potansiyeli olan bir tip yazmışlar. Benim anneannemde rahim kanseriydi şuan atlattı. Tabi erken farkedilmesi de çok önemli bir rol oynuyordu. Sonuçları alıp siz gidip baktırabilirsiniz.
Bu arada jinekoloji onkoloji olarak değil de önce bir kadın doğum uzmanına gitmeniz gerekiyor sanırım, onunla beraber süreci planlayacaksınız. Biz öyle yapmıştık. Çook geçmiş olsun.

Bulunduğumuz ilde birkaç tane özel kadın doğum Kliniği var. Ayrıca özel hastanelerde var. Yarın öncelikle jinekolojik onkoloji ile ilgileniyorlar mi bunu arayıp soracağım ve covid tedavisi veriyorlar mi bunu öğreneceğim. Bu duruma göre bir karar vermeyi umuyorum, beklemeden götüreceğim. Hangi hastane veya doktor tercihim olacağı yarın belli olacak. Her birinize çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back