Merhaba ben 2023 de sezeryanla doğum yaptım ve 2024 de ikinci evladım sezeryanla doğdu şu an oğlum 4 aylık ve ben 1.5 aylık hamileyım doktorım çok rısklı üst üste sezeryan diye bebeğı aldırmamı istiyo ben ise aldırmak istemiyorum benim gibi yaşayan var mı çok kararsızım kime sorarsam dikişker patlar falan fln diyo
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryan sonra hamilelik
- Konu Sahibi gulhgd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Temmuz 2009
- 5.815
- 6.091
- 773
- 18 Mart 2022
- 515
- 273
- 33
- 34
Neden korunmuyorsunuz düzgünce? Bu yaptığınız büyük sorumsuzluk. Her işin belli bir kuralı var. İki sezaryen arası en az 2 yıl dinlenme süresi diyor doktorlar. Siz bi tanesini zaten beklememişsiniz,hadi o oldu diyelim. Ama bunun arası çok kısa. Hem kendi sağlığınız hem de bebeğin sağlığı tehlikeye giriyor bu durumda.Merhaba ben 2023 de sezeryanla doğum yaptım ve 2024 de ikinci evladım sezeryanla doğdu şu an oğlum 4 aylık ve ben 1.5 aylık hamileyım doktorım çok rısklı üst üste sezeryan diye bebeğı aldırmamı istiyo ben ise aldırmak istemiyorum benim gibi yaşayan var mı çok kararsızım kime sorarsam dikişker patlar falan fln diyo
- 6 Mart 2024
- 2.192
- 2.072
- 48
Hıc bırımız doktor değiliz doktordan duyacağınızı duymuşsunuz bide nie gelip bunu burda arastırıyorsunuz aldırmak istemıyorsanız gidin işinin ehli farklı farklı doktorlarla görüşün. herkes aynı değil sizin durumunuz size özel Kimsenın bedenıyle kendınızı kıyaslayıp canınızı tehlikeye atmayın . Gecmıs olsun
Kızmayın bana ama canınızın değeri de mi yok? Yani 2 yılda 2 sezaryen ve 3 yıl dolmadan bi sezaryen daha. Vücudunuz bunu nasıl kaldırıcak? Hadi kaldırdı iyileşme sürecinin zorlayacak olması da mı önemsiz? Çocuklarınız size bağlı sonuçta. Daha bebekler. Ya bi komplikasyon olsa da hastanede yatsanız, ölümden dönseniz. Hiç mi korkunuz yok gerideki iki bebeğin canı da mı önemsiz? Bi de gelecek olan var neyse siz bilirsiniz. Madem yapmak istemiyorsunuz burda ne diyebiliriz ki size
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
- 28 Eylül 2024
- 1.069
- 2.734
- 48
- 30
Benim arkadaşım bu şekilde iki sezaryen oldu. Yani ilk doğumundan sonra taş catlasin 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldı. Bir sorun yaşamadı ancak ben ona çok kızmıştım. Yani yanlış anlamayın ama maddi tarafını geçtim manevi olarak kendinize yazık değil mi ya?Merhaba ben 2023 de sezeryanla doğum yaptım ve 2024 de ikinci evladım sezeryanla doğdu şu an oğlum 4 aylık ve ben 1.5 aylık hamileyım doktorım çok rısklı üst üste sezeryan diye bebeğı aldırmamı istiyo ben ise aldırmak istemiyorum benim gibi yaşayan var mı çok kararsızım kime sorarsam dikişker patlar falan fln diyo
Sorumsuzluk derken Pardon da korunmuyorum değil isteyerek olmayan bir gebelik diyorum zaten burada Demek ki korunmuş oluyorum değil mi bilip bilmeden yargılamıyalımNeden korunmuyorsunuz düzgünce? Bu yaptığınız büyük sorumsuzluk. Her işin belli bir kuralı var. İki sezaryen arası en az 2 yıl dinlenme süresi diyor doktorlar. Siz bi tanesini zaten beklememişsiniz,hadi o oldu diyelim. Ama bunun arası çok kısa. Hem kendi sağlığınız hem de bebeğin sağlığı tehlikeye giriyor bu durumda.
korunmayı bilmiyor musunuz? ne cesaret çatır çutur sezaryen olmak hiç mi korkutmuyor gözünüzü meaaşallah yani ne diyelim.
doktorlar az biliyor siz daha iyi biliyorsunuz