- 4 Mayıs 2024
- 56
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi kubrahanimderler
-
Canım önce ağlama ve kimseyi takma..sezeryanda süt sonradan iniyor. Bende inat ettim ağrılarım vardı hiç uyumadım bebeği mememe dayadım emcikledi sabaha kadar. Sonra banyo filan yapınca süt geldi. Benim yanlışım dinlenmemek oldu. Ve bilsem elimle sağardım kolostrumu. O öyle sarı ve az geliyor ama bebeğe şifa resmen bir damlası bile çok iyi bebek için az çok demeden bir pet bardağa elinle sağ şırınga ile icirt. Makina kullanma memeler çok hassas yara yapıyor. Sonra güzelce memende dursun bebek hiç endişe etme Allah gönderiyor o sütü. Bazende bebek emer gibi olur ama ağzı yetmez çekmeye yine de üzülme sen sagmaya devam et . Asla biberonla doyurma yavruyu alismasin meme ucunu tutamaz sonra. Sakin ol önce tmm mikızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Benim sütüm de böyle damla damla başladı bebek emdikçe arttıkızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Canım senin stresinde etkiliyor hiç kafana takmamaya çalış. Bebeğin doyuyor şu an açlıktan ağlamıyor şükürler olsun. Mamasını ver ama sık sık bol bol emzir inan sütü getiren şey bebeğin emmesi. Dut kurusunu kaynatıp içersen gerçekten çok faydası oluyor. Sıcağa yakın ılık duş bol su ve dinlenmek hepsi süte iyi gelen şeyler.kızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Bebek sürekli memede olsun. Sürekli emzirin gelirkızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Hiç üzülmeyin.Ben de sezeryanla doğum yaptım.ilk zamanlar sütüm yoktu mama ile karışık gittim.1 hafta kadar Sonra mamayı bıraktık.yapmaniz gereken şey bol bol emzirmek ve su içmek.Ne kadar emse o kadar iyi.kayinvaliden ile eşin çok konuşmasında sana destek olsunlar.yemek bulaşık çamaşır halletsinler,siz bebeğinize bakın ve dinlenin.sut gelir mutlakakızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Ben genetik olarak şanslı olanlardandım daha doğumdan 2 hafta önce süt gelmeye basladi sezeryan oldum bende ama sütte hiç sorun yaşamadım bol bol su, dinlenme, bulgur pilavı, taze yeşillikler çok güzel süt yapıyordu bendekızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
sari sütun bir damlasi mamaya bedel siz karnı tok olsa da ağzına verin emsin. Bol su tüketin. Gelmezse de dünyanın sonu değil kendinizi hirpalamayin anne sütü çok onemli ama psikolojisi sağlam kocaman yürekli sevgi dolu bir anne daha önemli.saglkkla büyüsün.kızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Merhabakızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Merhaba gule gule büyütün bebeğinizi birseyi merak ettim planlı sezeryan miydi yoksa sanciniz veya suyunuz geldi dogum baslayinca mi sezeryan oldunuz süt için soruyorum:)Bende sezaryen doğum yaptım aynı sizin gibi çarşamba günüydü 1 hafta 10 gün sonra adam akıllı sadece anne sütü ile beslenmeye başlamıştı bebeğim. Sürekli emzirmeniz ve stres yapmamanız gerekiyor bebeğin açlığı tokluğu konusunda da mama verebilirsiniz demişti doktorumuz ama bunu içgüdülerinize göre yapın onun içinde vesveseden uzak olmak yani stres yapmamak gerekiyor. Hiç merak etmeyin o süt gelecek
Gelen süt konsantre süt zaten fosur fosur gelmiyor. Bebeğinin migdesi doğduğunda kiraz kadar kimse soylemiyormu etrafinizda. Sonra kayısı bir hafta sonrası yumurta büyüklüğünde. Ne bekliyorsunuz memenizden kilolarca süt mü . ? Emzirdikce gelicek bebeğine yetecek olan süt. Ne kadar emerse okadar süt öbür öğünde hazır oluyor. Bol bol sık sık uzun uzun 3 ay boyunca memenizde kalacak şekilde düşmeyecek şekilde bıkmadan usanmadan emzirin sütünüz artacak. Daha sonra emzirme süre ve sıkligi düşüyor. bir damlası bile değerli o sütun. Lütfen bıkmadan usanmadan sık sık emzirin biberonda uzak durunkızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizikızlar çarşamba günü sezeryan oldum sütüm gelmiyor hala ucunu sıkıyorum 2 3 damla sarı gibi bişeyler geliyor ama devamı yok. Üzülüyorum bebeğime mama veriyorum kaynanam eşim üzerimde baskı yapıyor süt içir emzir birinden süt bulalım diye sanki benim elimde ne yapmam lazım. Çok gerginim ağlıyorum mama veriyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?