sezeryan oldum sontadan dolayı tuwaletimi yapamıom agrım war

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
86
Konya
slm arkadaşlar 10 gün önce sezeryan oldum hiç bişeyim yoktu ama 2 gündür alt tarafımda agrım war tuwaletimi yapamıom yaparken yanıyor acıyor galiba sontadan oldu böle bi sorun yaşayan oldu mu yardımcı olurmusunuz nsl geçti

ben doğumdan sonraki 3-4 gün tuvaletimi yaparken zorlanmıştım...ama sonra kendiliğinden geçti..
nedenini bende çözememiştim :)) doktoruna danış istesen..
hangi hastanede doğum yaptın..? doktorun kimdi?

sağlıkla büyüt bebeğini..

konya hospitalde yaptım narin türkmene cok rahat bi dogum oldu hiç bi sorun yaşamadım şimdi bu oldu sadece

idrar yollarında iltihap olabilir o zaman yanma yapar çünkü bir doktora görün bence zaten doğumdan sonra kontrole gitmen gerekiyor ya doktora danışısın.

geçmiş olsun benimde doğumdan sonra aynı şekilde ağrılarım oldu hatta ben ağlıyordum canımın acısından doktoruma gittim bi antibiyotik verdi hemen düzeldi bence hemen doktoruna git boşuna acı çekme bebişini de güle güle büyüt

aynı şeyi bende yaşadım doktor bi antibiyotik verdi bir kaç gün sonra geçti doktora git boşuna acı çeme bebeğini güle güle büyüt

hatırlamıyorum ama bu durumda hep aynı antibiyotiği veriyorlar eczacı bi komşum var o söylemişti bende süte karışır diye korktum başta ama etkilemezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…