• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan olanlara bir sorum olacak

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
arkadaşlar ben doğum yapalı 3 ay oldu. epidural sezeryanla oldum. şu an herşey normal ama sadece göbek kısmımda hafif ağrılar var. göbeğime elimi değdiğim zaman bile içten içten hafif ağrı oluyor. ilk sezeryanımda böyle bişey olmamıştı. bu ikinci sezeryanım. aceba daha vücut kendini toparlamaya devam ettiği içinmi oluyorki. bilemedim yani, sizlerdede böyle birşey oldumu?

bende hiç ağrı çekmedim sadece sezeryan bölgemde bir hissizlik vardı ama oda geçti fakat senin ağrının sorun olduğunu sanmıyorum gerç evet senin için can sıkıcı bir durum ama ağrı olması bünyenle alakalı olabilir yinede doktoruna danış için rahatlasın

benim dogumdan 3gun sonrasinda bile agri olmadi sadece uyusukluk vardi oda simdi gecti ancak herkezin hucre onarimi ic yapisi dokulari farklidir belkide artik vucut onarima gecmistir iyilesen yerlerin hassastir yinede biz ne dersek de bir dr danis icin rahatlar canim

selam ben araniza yeni katildim ispanyada yasiyorum dogumum 6 ay once sezeryan ile gerceklesti,benzeri sorunlari bende yasiyorum ..defalarca doktora gittim ..olumsuz hicbisey cikmadi,,doktorum 1 sene ara ara sikayetlerimin olcagini soyledi..o bolgedeki hissizlik bile yeni yeni gecmeye basladi..ama yinede bu gibi benzeri rahatsizliklari olan arkadaslarin doktora gozukmesi en dogrusu olur

benimde hala devam ediyo.ben çok acı çektim.dikiş kısmımla göbeğimin arasında kalan kısıma elimi vurdum mu sanki başkasına dokunuyorum.çamaşı sepetini bile kaldıramıyorum.ağrılarım hala gdevam yani

menekse 84 korkulcak bisey yok korkma,,sezeryan sonrasi toparlanmak biraz daha zor o da cok normal,,Allah hayirli dogumlar nasip etsin,Allah bebegini saglikli sihatli kucagina almak nasip etsin,,hayatinin en onemli ve en guzel ani icin bu kadar tedirgin olma,,onu gorcegin ani dusun hep,,

canım benım doğum yapalı 1 sene oldu hala arada ağrı oluyo.ve hıssız.bunyenle alakalı bı durum ama doktoruna danısmalısın

arkadaşlar bende 15 gün sonra sezaryan olucam.epidrol veya spıgnal ama ben biraz yan etkilerinden falan endişe ediyorum.hangisi daha iyi acaba ..fikrinizi almak istedim

arkadaşlar bende 15 gün sonra sezaryan olucam.epidrol veya spıgnal ama ben biraz yan etkilerinden falan endişe ediyorum.hangisi daha iyi acaba ..fikrinizi almak istedim
epidural daha iyi, spinalde doğum sonrası ağrılar oluyormuş, epiduralde olmuyor.
ben epidural oldum. ama dediğim gibi göbeğimde içten içe hafif ağrılar oluyor. elimi değdiğimde oluyor genelde. normal dururken bişey yok. birde evet arkadaşların dediği gibi biraz hissiz. sünger gibi diyorum ben ona sırnaşık şey ama bunun epidural anesteziden olduğunu sanmıyorum. en kısa zamanda doktorumada bi gidicem zaten.

arkadaşlar ben doğum yapalı 3 ay oldu. epidural sezeryanla oldum. şu an herşey normal ama sadece göbek kısmımda hafif ağrılar var. göbeğime elimi değdiğim zaman bile içten içten hafif ağrı oluyor. ilk sezeryanımda böyle bişey olmamıştı. bu ikinci sezeryanım. aceba daha vücut kendini toparlamaya devam ettiği içinmi oluyorki. bilemedim yani, sizlerdede böyle birşey oldumu?
canım benim ilk sezeryanımda bırak elini vurmayı oturup kalkamıyordum bile
acaip yanıyordu canım tam 3 ay sürdü anlayamadık neden oldu:uhm: sonra azaldı şükür 3 aydan sonra da senin tarif ettiğin ağrılar başladı normalmiş bunlar da zamanla geçiyor ama yapılan sezeryanın niteliğine göre iyileşme sürecin de değişliyor kiminde bir kaç ay sürerken kiminde 1 seneyi buluyor umarım senin ki kısa sürer ve atlatırsın geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun canım

Back